- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Cokkkk gecmis olsun ya bizim kiyamadigimiz saclara kuaförler oyle bi kiyiyorki benimkilerde komple dipten yandi uzatip kestirdim cok sukur kalmadı yanik falan bakim yapiyormusun pekiBenimde saçlarım siyahtı ve belimdeydi. Ombre yaptırmak istedim. Kuaför komple oryalle açtı ve saçlarım lastikten farksız oldu. Saçlarım yandıktan sonra omzumda kesti boyadı ve bana ombre yapamayacağını söyledi. Yani hem istediğim olmadı hemde güzelim saçlarımdan oldum.Ne ürünler kullandım nashi,kerastase vs dünya param gitti ama saçım hiçbir şekilde düzelmedi. Fotolara bakılırsa saçın çok çabuk uzuyor maşallah.Benimkilerde toparlandı ama bende sürekli her ay 1 yada 2 defa kestirdi.Yani saçların düzelmesinin tek çaresi kesim.!
Bakım yapmıyorum artık canım ilk yandığında çok uğraştım sonra pes ettimCokkkk gecmis olsun ya bizim kiyamadigimiz saclara kuaförler oyle bi kiyiyorki benimkilerde komple dipten yandi uzatip kestirdim cok sukur kalmadı yanik falan bakim yapiyormusun peki
Keske birakmasaydin bakimlari ben uzamasi icin çıldıriyorum resmen gerci yanıkların kalmadıysa hic olmazsa sagliklidirBakım yapmıyorum artık canım ilk yandığında çok uğraştım sonra pes ettimama elseve'in çiçek özlü yağını ve oriflame'ın hairx yağını kullanıyorum yumuşatıyor. Bir de benim saçlarım çok cansız kuru gözüküyordu bir tanıdık saçlarını duştan çıkmadan soğuk suyla iyice durula dedi şimdi öyle yapıyorum daha parlak duruyor.
Yanıklarım gitti diye bıraktım aslında ama uzaması da lazım napcam bilemedim.Keske birakmasaydin bakimlari ben uzamasi icin çıldıriyorum resmen gerci yanıkların kalmadıysa hic olmazsa sagliklidir
Yaniklar gittiyse daha rahat uzar bence yag bakimlari yapabilirsin hindistan cevizi zeytinyagi badem falan ben dax kullanıyorum mesela cok memnunum karisik yag bakimlari yaptim sogan kuru yaptim devamda ediyorum su an hardali deniyorum yani sana iyi gelecegini düşündugun seyleri yapabilirsin deneme yanilma yontemiyle neyin iyi gelecegini bulursun zaten.uzatmak ustemiyorsanda en azından 2 haftada bir komple sacina hindistan cevizi yagini veya zeytinyagini surebilirsin savlarin daha dirençli ve bakimli olurYanıklarım gitti diye bıraktım aslında ama uzaması da lazım napcam bilemedim.
öyle mi dersin ya deneyeyim bi ama piyasadaki yağlarada güven olmuyor ki :s bir de böyle hazır yağ karışımları falan olsa daha iyi olur aslında canım senin var mı öyle önerebileceğin yağ markası yada hazır yağ karışımı falanYaniklar gittiyse daha rahat uzar bence yag bakimlari yapabilirsin hindistan cevizi zeytinyagi badem falan ben dax kullanıyorum mesela cok memnunum karisik yag bakimlari yaptim sogan kuru yaptim devamda ediyorum su an hardali deniyorum yani sana iyi gelecegini düşündugun seyleri yapabilirsin deneme yanilma yontemiyle neyin iyi gelecegini bulursun zaten.uzatmak ustemiyorsanda en azından 2 haftada bir komple sacina hindistan cevizi yagini veya zeytinyagini surebilirsin savlarin daha dirençli ve bakimli olur
Canim benim kendim hazirladigim yag karışımı var 350 elde ettim 70 liraya maloldu bana onun dışında barcelino yag karışımı güzeldir onun icine birazda dax supergro eklersen daha bereketli olur yalniz sana onerim karisim yaglari sadece diplere sur boyuna ve uçlarına hindistan cevizi veya badem veya zeytinyagi uyguls.barcelino 10 lira dax 30 liraöyle mi dersin ya deneyeyim bi ama piyasadaki yağlarada güven olmuyor ki :s bir de böyle hazır yağ karışımları falan olsa daha iyi olur aslında canım senin var mı öyle önerebileceğin yağ markası yada hazır yağ karışımı falan
tamam canım çok teşekkür ederim:) denicemCanim benim kendim hazirladigim yag karışımı var 350 elde ettim 70 liraya maloldu bana onun dışında barcelino yag karışımı güzeldir onun icine birazda dax supergro eklersen daha bereketli olur yalniz sana onerim karisim yaglari sadece diplere sur boyuna ve uçlarına hindistan cevizi veya badem veya zeytinyagi uyguls.barcelino 10 lira dax 30 lira
Rica ederim canim inşallah sonuçları harika olurtamam canım çok teşekkür ederim:) denicem
Mrblar canim sogan kuru nasil yapiliyor.haftada kac kez yapiyosun. Birde sinemaki kuruyle birlikte yapilirmiYaniklar gittiyse daha rahat uzar bence yag bakimlari yapabilirsin hindistan cevizi zeytinyagi badem falan ben dax kullanıyorum mesela cok memnunum karisik yag bakimlari yaptim sogan kuru yaptim devamda ediyorum su an hardali deniyorum yani sana iyi gelecegini düşündugun seyleri yapabilirsin deneme yanilma yontemiyle neyin iyi gelecegini bulursun zaten.uzatmak ustemiyorsanda en azından 2 haftada bir komple sacina hindistan cevizi yagini veya zeytinyagini surebilirsin savlarin daha dirençli ve bakimli olur
merhaba canım soğan kuru ıcın bır orta boy soganı kabuklarını soyup 4e bol ustunu gececek kadar su koyup kaynamaya başladıktan sonra 10 dk sonra kapat ılıdıktan sonra süzüp kullanabılırsın ben dustan sonra kullanıyordum koku falan kalmıyor sınemakıden sonra bence sıkıntı olmaz haftada 2 defa kullanıyorumMrblar canim sogan kuru nasil yapiliyor.haftada kac kez yapiyosun. Birde sinemaki kuruyle birlikte yapilirmi
Dustan sonra mi sacina kullaniyosn yani tekrar mi yikiosn. Uzama sagladinmi peki bu kurle canimmerhaba canım soğan kuru ıcın bır orta boy soganı kabuklarını soyup 4e bol ustunu gececek kadar su koyup kaynamaya başladıktan sonra 10 dk sonra kapat ılıdıktan sonra süzüp kullanabılırsın ben dustan sonra kullanıyordum koku falan kalmıyor sınemakıden sonra bence sıkıntı olmaz haftada 2 defa kullanıyorum
Evet canim dustan sonra kullaniyorum ve durulamıyorum bir sonraki banyoya kadar kalıyor sacimda paril paril ve yumuşacık oluyor ayda 4_5 cm arasi uzuyordu ama yag bakımida yapiyordum etkusi illaki olmusturDustan sonra mi sacina kullaniyosn yani tekrar mi yikiosn. Uzama sagladinmi peki bu kurle canim
Deney yapacagim demistim yaptimve basariliydi şöyleki daxi kullaniyorum ve arindirmsk gercekten zor kuru haliyle şampuan sürüp masaj yapıp yikiyordum % 50si aranıyordu bazen 4 defa şampuanlayıp arinmadigin bilirim maskemi yapar cikardim o zamanda maskeyle arindigini farkettim bugun duşa girmeden 5 dk once kremi dip uç surdum banyodada o haliyle az birsey redist sampuani yayıp massj yaptım duruladigimda yagdan eser dahi yoktu
Silikon yok içinde kuzumAma krem dipleri tikamiyormu
Haa tamam ☺Silikon yok içinde kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?