Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Cokkkk gecmis olsun ya bizim kiyamadigimiz saclara kuaförler oyle bi kiyiyorki benimkilerde komple dipten yandi uzatip kestirdim cok sukur kalmadı yanik falan bakim yapiyormusun peki

Hardal kurunu arindirmsk sandigim kadar zor olmadi Komple sacima sac kremi surup durulayinca tum puturlukler akti gitti allahtan son aldığım sampuanin yaninda 1000 ml organic sac kremi hediye etmişlerdi yoksa ben krem kullanmam gecen gunde farkettim bugunde farkettim sac kremi maske yagi arindiriyor cumartesi gunku yag bakımımı yikamadab once sac kremi surecem bakalim arindiracakmi

Cokkkk gecmis olsun ya bizim kiyamadigimiz saclara kuaförler oyle bi kiyiyorki benimkilerde komple dipten yandi uzatip kestirdim cok sukur kalmadı yanik falan bakim yapiyormusun peki
Bakım yapmıyorum artık canım ilk yandığında çok uğraştım sonra pes ettimama elseve'in çiçek özlü yağını ve oriflame'ın hairx yağını kullanıyorum yumuşatıyor. Bir de benim saçlarım çok cansız kuru gözüküyordu bir tanıdık saçlarını duştan çıkmadan soğuk suyla iyice durula dedi şimdi öyle yapıyorum daha parlak duruyor.

Keske birakmasaydin bakimlari ben uzamasi icin çıldıriyorum resmen gerci yanıkların kalmadıysa hic olmazsa sagliklidir

Yanıklarım gitti diye bıraktım aslında ama uzaması da lazım napcam bilemedim.
Yaniklar gittiyse daha rahat uzar bence yag bakimlari yapabilirsin hindistan cevizi zeytinyagi badem falan ben dax kullanıyorum mesela cok memnunum karisik yag bakimlari yaptim sogan kuru yaptim devamda ediyorum su an hardali deniyorum yani sana iyi gelecegini düşündugun seyleri yapabilirsin deneme yanilma yontemiyle neyin iyi gelecegini bulursun zaten.uzatmak ustemiyorsanda en azından 2 haftada bir komple sacina hindistan cevizi yagini veya zeytinyagini surebilirsin savlarin daha dirençli ve bakimli olur

öyle mi dersin ya deneyeyim bi ama piyasadaki yağlarada güven olmuyor ki :s bir de böyle hazır yağ karışımları falan olsa daha iyi olur aslında canım senin var mı öyle önerebileceğin yağ markası yada hazır yağ karışımı falan

Canim benim kendim hazirladigim yag karışımı var 350 elde ettim 70 liraya maloldu bana onun dışında barcelino yag karışımı güzeldir onun icine birazda dax supergro eklersen daha bereketli olur yalniz sana onerim karisim yaglari sadece diplere sur boyuna ve uçlarına hindistan cevizi veya badem veya zeytinyagi uyguls.barcelino 10 lira dax 30 lira

tamam canım çok teşekkür ederim:) denicem

Mrblar canim sogan kuru nasil yapiliyor.haftada kac kez yapiyosun. Birde sinemaki kuruyle birlikte yapilirmi

Mrblar canim sogan kuru nasil yapiliyor.haftada kac kez yapiyosun. Birde sinemaki kuruyle birlikte yapilirmi
merhaba canım soğan kuru ıcın bır orta boy soganı kabuklarını soyup 4e bol ustunu gececek kadar su koyup kaynamaya başladıktan sonra 10 dk sonra kapat ılıdıktan sonra süzüp kullanabılırsın ben dustan sonra kullanıyordum koku falan kalmıyor sınemakıden sonra bence sıkıntı olmaz haftada 2 defa kullanıyorum

Dustan sonra mi sacina kullaniyosn yani tekrar mi yikiosn. Uzama sagladinmi peki bu kurle canim

Dustan sonra mi sacina kullaniyosn yani tekrar mi yikiosn. Uzama sagladinmi peki bu kurle canim
Evet canim dustan sonra kullaniyorum ve durulamıyorum bir sonraki banyoya kadar kalıyor sacimda paril paril ve yumuşacık oluyor ayda 4_5 cm arasi uzuyordu ama yag bakımida yapiyordum etkusi illaki olmustur

Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı

Deney yapacagim demistim yaptim ve basariliydi şöyleki daxi kullaniyorum ve arindirmsk gercekten zor kuru haliyle şampuan sürüp masaj yapıp yikiyordum % 50si aranıyordu bazen 4 defa şampuanlayıp arinmadigin bilirim maskemi yapar cikardim o zamanda maskeyle arindigini farkettim bugun duşa girmeden 5 dk once kremi dip uç surdum banyodada o haliyle az birsey redist sampuani yayıp massj yaptım duruladigimda yagdan eser dahi yoktu

Ama krem dipleri tikamiyormu

saç kestirirken ayı takip edin bi foruma daha yazmıştım. saç uzatmak isteyenler: dolunaya yakın günleri kullanmalı saç kesimi için daha hızlı uzuyorlar.
yeni aydan sonraki günleri tercih etmeyin o zaman yavaş uzar. bu günleri de mesela epilasyon için kullanabilirsiniz.
yurt dışında büyüdüm arkadaşlarımda bu şekilde yaptı . burda birkeresinde kuaföre demiştim hiç duymadım bunu daha önce deyip şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…