Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ediyorum canim her ay aslanda kesmeye dikkat ediyorum gerci daha başlayalı 2 ay oldu tesekkur ederim onerin için

Okuldan gec gelsemde bakimimi ihmal edemem
Bakimim diplere dax+ hande polat boylara hindistan cevizi yağı
Bugun hardalimida cektirdim şükür puturlukler kalmadı

Kizlar benimde sacim asimetrik kesimdi duzensiz uzadigi icin dumduz kestirdim hemen hemen omuzlarimda hatta omuzlarimada cok degmiyo diyebilirm moralm bozuk nasil toplayabilirim saclarim kivircik (((( sogan kurune basladim dun sinemaki kurunede baslasam mi diye dusunuyorum ayni anda. Acaba olur mu. Bana fikir verirseniz sevinirim.

ben soganı durulama suyu olarak kullanıyorum 2 banyoda 1 haftada 2 gun dustan sonra soğan kurunu uygulayabılırsın bence zararı olmaz sınamekıyle beraber ayrıca yağ bakımlarıda guzeldır

sevdabuzer canım bu hindistan cevizi yağı saç uçlarına iyi gelir mi?
saçlarımın ucunda balyaj var ve karışıp duruyorlar.
duruluyor musun kullandıktan sonra?
bi de saçlarının son halini merak ediyorum :))

canım yag bakımı yaparken saç boy ve uçlarına hındıstan cevızı yagını suruyorum banyodada şampuanlayıp arındırıyorum yumuşacık oluyorlar hındıstan cevızının nemlendırme ozellıgıde var

çok teşekkür ederım canım emeğimin karşılığını alıyorum senın saçların hangı boyda
kürek kemiklerimden biraz daha aşağıda canım.
uçlarındaki sarıları çok seviyorum ama yıprandıkları için 2 ayda bir filan birkaç parmak kestiriyorum, fazla boyu değişmiyor o yüzden :)

kürek kemiklerimden biraz daha aşağıda canım.
uçlarındaki sarıları çok seviyorum ama yıprandıkları için 2 ayda bir filan birkaç parmak kestiriyorum, fazla boyu değişmiyor o yüzden :)
Uzun diyeceğimiz boyda yani Argan yağıni tavsiye ederim canim bakim yapar parlatır yumuşatır ben artego kullanıyorum cokkkk memnunum nashide cok guzel.birde duşa girmeden once uçlara yogun olarak ; ısıtılmış zeytinyağı surersende baya faydasini görürsün

Bakimim diplere dax + handepolat birkac damlada lavanta yağı boylara hindistan cevizi yağı

Bakimim diplere dax + handepolat birkac damlada lavanta yağı boylara hindistan cevizi yağı
sevdacım bu soğam suyu yapıp durulamıyorum diyorsun ya acaba bu saç rengini değiştirir mi?
mesela hardal kürü hafif turunculuk yapıyormuş diye okumuştum bunda da öyle birşeyler oluyorsa yapmayayım :)

sevdacım bu soğam suyu yapıp durulamıyorum diyorsun ya acaba bu saç rengini değiştirir mi?
mesela hardal kürü hafif turunculuk yapıyormuş diye okumuştum bunda da öyle birşeyler oluyorsa yapmayayım :)
Canim sacimda boya yok belkide ondan farketmedim ama yapanlardanda boyle bir sikayet duymadim bence kullan

Hardal kuru 2
Bir yemek kaşığı hardalin icine 1 yemek kasigi mayonez tayli badem yağı karisim yagimdan biraz bal ekleyip karistirdim yine sürmesi zor oldu baldan dolayımı bilemedim once fircayla sonrada elimle sürdüm diplere ilk sürdüğümde hafif yanma oldu ssonrada gecti.bu kur iyi gelecek bana gire :) birde su sürmeyi tam adamakilli yapabilsem

Bakimim diplere dax+ hande polat+ yılan yağı boylara hindistan cevizi yağı

Ay aslan burcunda oldugu icin sacimin ucundan birkac milim kestim şifa olur cabucak uzar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…