- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Ediyorum canim her ay aslanda kesmeye dikkat ediyorum gerci daha başlayalı 2 ay oldusaç kestirirken ayı takip edin bi foruma daha yazmıştım. saç uzatmak isteyenler: dolunaya yakın günleri kullanmalı saç kesimi için daha hızlı uzuyorlar.
yeni aydan sonraki günleri tercih etmeyin o zaman yavaş uzar. bu günleri de mesela epilasyon için kullanabilirsiniz.
yurt dışında büyüdüm arkadaşlarımda bu şekilde yaptı . burda birkeresinde kuaföre demiştim hiç duymadım bunu daha önce deyip şaşırmıştı
ben soganı durulama suyu olarak kullanıyorum 2 banyoda 1 haftada 2 gun dustan sonra soğan kurunu uygulayabılırsın bence zararı olmaz sınamekıyle beraber ayrıca yağ bakımlarıda guzeldırKizlar benimde sacim asimetrik kesimdi duzensiz uzadigi icin dumduz kestirdim hemen hemen omuzlarimda hatta omuzlarimada cok degmiyo diyebilirm moralm bozuk nasil toplayabilirim saclarim kivircik(((( sogan kurune basladim dun sinemaki kurunede baslasam mi diye dusunuyorum ayni anda. Acaba olur mu. Bana fikir verirseniz sevinirim.
canım yag bakımı yaparken saç boy ve uçlarına hındıstan cevızı yagını suruyorum banyodada şampuanlayıp arındırıyorum yumuşacık oluyorlar hındıstan cevızının nemlendırme ozellıgıde varsevdabuzer canım bu hindistan cevizi yağı saç uçlarına iyi gelir mi?
saçlarımın ucunda balyaj var ve karışıp duruyorlar.
duruluyor musun kullandıktan sonra?
bi de saçlarının son halini merak ediyorum :))
maşallah çok güzel uzamışlar :)
çok teşekkür ederım canım emeğimin karşılığını alıyorum senın saçların hangı boydamaşallah çok güzel uzamışlar :)
kürek kemiklerimden biraz daha aşağıda canım.çok teşekkür ederım canım emeğimin karşılığını alıyorum senın saçların hangı boyda
Uzun diyeceğimiz boyda yanikürek kemiklerimden biraz daha aşağıda canım.
uçlarındaki sarıları çok seviyorum ama yıprandıkları için 2 ayda bir filan birkaç parmak kestiriyorum, fazla boyu değişmiyor o yüzden :)
sevdacım bu soğam suyu yapıp durulamıyorum diyorsun ya acaba bu saç rengini değiştirir mi?Bakimim diplere dax + handepolat birkac damlada lavanta yağı boylara hindistan cevizi yağı
Canim sacimda boya yok belkide ondan farketmedim ama yapanlardanda boyle bir sikayet duymadim bence kullansevdacım bu soğam suyu yapıp durulamıyorum diyorsun ya acaba bu saç rengini değiştirir mi?
mesela hardal kürü hafif turunculuk yapıyormuş diye okumuştum bunda da öyle birşeyler oluyorsa yapmayayım :)
Ay aslan burcunda oldugu icin sacimin ucundan birkac milim kestim şifa olur cabucak uzar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?