- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
İnşallah faydasini görürsün canimBen de takibe başladım onu
Vay yilan yagi :))) resim ne zaman yukluyosun canimBakimim diplere dax+ hande polat+ yilan yagi boylara hindistan cevizi yağı
Hande polat az kaldi bitmesine ondan bunuda ekledim faydasini gorursem resmini yuklerim sana canim.10 gun sonra eklerim gibi resmiVay yilan yagi :))) resim ne zaman yukluyosun canim
Ben zaten tuzsuz kullaniyorum ya bakir tonlsri akmaz dimiHande polat az kaldi bitmesine ondan bunuda ekledim faydasini gorursem resmini yuklerim sana canim.10 gun sonra eklerim gibi resmi
Evet canim tuzsuz şampuanlar daha az akmasına neden.olurBen uzun bi süre bakim yapmam.gibi canim ya ben saçımı boyucam dedim ya tuzsuz sampuan felan kullanmak lazimmis akmamasi icin
Ben zaten tuzsuz kullaniyorum ya bakir tonlsri akmaz dimi
Redisri bitirince sarimsakli sampuan alicammEvet canim tuzsuz şampuanlar daha az akmasına neden.olur
Uzatmasina fayda saglar dimi huncalife mi neydi biride onu onermisdi onun sarimsaklisiniHarems sarimsakli sampuani öneririm ben memnun kalmıştım canim gecen sene
Kuzum ben cok araştırırım sac bakim şeylerini istersen al dene 500 ml zaten dedigim sampuan kuz aklima gelmediki.o araYaa vallahide biliyon isinii yaa ne huncalifesii haremsi iki dakkka arastirim dedimm sastim kaldum :)) ne mukemmel sampuanmis :)) keske redisti alnadan once gorseydimm ya cabuk bitmiyor daa bu redist
Kuzum redist bitsinde valla sampuana hakim seyine ne paralar yatirdim.bide yarim.yarim.birakmayim.zaten yaglar vs hep elimde.kaldilar.yarim.yarim :))Kuzum ben cok araştırırım sac bakim şeylerini istersen al dene 500 ml zaten dedigim sampuan kuz aklima gelmediki.o ara
Bende almayacam artik elimdekiler o kadar cokki :)))) yaza kadar kullanip biter redist biter bitmez dene kuzum guzel bir şampuan uzamaya katki sağladimi ibanki bilmiyorum o ara hande polatada başlamıştım ama uzama hizi artmıştı.Kuzum redist bitsinde valla sampuana hakim seyine ne paralar yatirdim.bide yarim.yarim.birakmayim.zaten yaglar vs hep elimde.kaldilar.yarim.yarim :))
SARIMSAKLI ŞAMPUANBende almayacam artik elimdekiler o kadar cokki :)))) yaza kadar kullanip biter redist biter bitmez dene kuzum guzel bir şampuan uzamaya katki sağladimi ibanki bilmiyorum o ara hande polatada başlamıştım ama uzama hizi artmıştı.
dax ve hande polatim az kaldı evdeki yağları birleştirip kullanırım bir karisim vardi belki onu hazırlarım
Haremsin aciklamasi degilmi ondada tuz yok çünküSARIMSAKLI ŞAMPUAN
24 Çeşit bitkisel yağ içeriği yanısıra, özel formülü vve tuz içermeyen tek bitkisel şampuandır.İçinde zararlı kimyasal barındırmadığı için gözü yakmaz. Rengi şeffaftır. Kokusu yoktur. Sarımsak içermesine rağmen kokusu yoktur. Tüm şampuanlar tuz içerir. Bu yüzden kireçli banyo sularında karbon, kireç ve şampuandaki tuzlar birleşince saç ve saç derisini yıpratır. Bu da saç da dökülmelere ve geç uzamasına, cansız görünmesine neden olur..
Evet canim kokusuzda o yonu cok guzel ben memnun kkalmistim bunuda ilk arindirmak icin kullanıyordum o aacidanda basariliydiKuzum arastirdim ben biraz baya iyi bi icerigi var yani tuzsuz en başta uzamaya katki sagliyormus icinde sarimdak yagi ozu felan var daga baska bitkiler var
Evet canim kokusuzda o yonu cok guzel ben memnun kkalmistim bunuda ilk arindirmak icin kullanıyordum o aacidanda basariliydi
saçlarındaki yanıkların tümünü kestirdinmiEvet canim kokusuzda o yonu cok guzel ben memnun kkalmistim bunuda ilk arindirmak icin kullanıyordum o aacidanda basariliydi
Evet canim tum yaniklarimi yavas yavas kestirdim uzataraksaçlarındaki yanıkların tümünü kestirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?