Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere dax+ hande polat+ yilan yagi boylara hindistan cevizi yağı

Ben uzun bi süre bakim yapmam.gibi canim ya ben saçımı boyucam dedim ya tuzsuz sampuan felan kullanmak lazimmis akmamasi icin
Hande polat az kaldi bitmesine ondan bunuda ekledim faydasini gorursem resmini yuklerim sana canim.10 gun sonra eklerim gibi resmi
Ben zaten tuzsuz kullaniyorum ya bakir tonlsri akmaz dimi

Ben uzun bi süre bakim yapmam.gibi canim ya ben saçımı boyucam dedim ya tuzsuz sampuan felan kullanmak lazimmis akmamasi icin

Ben zaten tuzsuz kullaniyorum ya bakir tonlsri akmaz dimi
Evet canim tuzsuz şampuanlar daha az akmasına neden.olur

Harems sarimsakli sampuani öneririm ben memnun kalmıştım canim gecen sene

Yaa vallahide biliyon isinii yaa ne huncalifesii haremsi iki dakkka arastirim dedimm sastim kaldum :)) ne mukemmel sampuanmis :)) keske redisti alnadan once gorseydimm ya cabuk bitmiyor daa bu redist

Yaa vallahide biliyon isinii yaa ne huncalifesii haremsi iki dakkka arastirim dedimm sastim kaldum :)) ne mukemmel sampuanmis :)) keske redisti alnadan once gorseydimm ya cabuk bitmiyor daa bu redist
Kuzum ben cok araştırırım sac bakim şeylerini istersen al dene 500 ml zaten dedigim sampuan kuz aklima gelmediki.o ara

Kuzum ben cok araştırırım sac bakim şeylerini istersen al dene 500 ml zaten dedigim sampuan kuz aklima gelmediki.o ara
Kuzum redist bitsinde valla sampuana hakim seyine ne paralar yatirdim.bide yarim.yarim.birakmayim.zaten yaglar vs hep elimde.kaldilar.yarim.yarim :))

Kuzum redist bitsinde valla sampuana hakim seyine ne paralar yatirdim.bide yarim.yarim.birakmayim.zaten yaglar vs hep elimde.kaldilar.yarim.yarim :))
Bende almayacam artik elimdekiler o kadar cokki :)))) yaza kadar kullanip biter redist biter bitmez dene kuzum guzel bir şampuan uzamaya katki sağladimi ibanki bilmiyorum o ara hande polatada başlamıştım ama uzama hizi artmıştı.
dax ve hande polatim az kaldı evdeki yağları birleştirip kullanırım bir karisim vardi belki onu hazırlarım

Kuzum arastirdim ben biraz baya iyi bi icerigi var yani tuzsuz en başta uzamaya katki sagliyormus icinde sarimdak yagi ozu felan var daga baska bitkiler var

SARIMSAKLI ŞAMPUAN

24 Çeşit bitkisel yağ içeriği yanısıra, özel formülü vve tuz içermeyen tek bitkisel şampuandır.İçinde zararlı kimyasal barındırmadığı için gözü yakmaz. Rengi şeffaftır. Kokusu yoktur. Sarımsak içermesine rağmen kokusu yoktur. Tüm şampuanlar tuz içerir. Bu yüzden kireçli banyo sularında karbon, kireç ve şampuandaki tuzlar birleşince saç ve saç derisini yıpratır. Bu da saç da dökülmelere ve geç uzamasına, cansız görünmesine neden olur..

Haremsin aciklamasi degilmi ondada tuz yok çünkü

Kuzum arastirdim ben biraz baya iyi bi icerigi var yani tuzsuz en başta uzamaya katki sagliyormus icinde sarimdak yagi ozu felan var daga baska bitkiler var
Evet canim kokusuzda o yonu cok guzel ben memnun kkalmistim bunuda ilk arindirmak icin kullanıyordum o aacidanda basariliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…