- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Bi araştırayım n11den almamistim benEvet haremsin ama n11
Com da yok nerden alacam
soğan kürü nedir canımSogan kurumude uyguladim :)
Uzatmaya yardimci bur kur bir soğanin kabuklarını soyup 4e bölüp üzerine gelecek kadar suyla kaynatiyorsun kaynamaya basladiktan 5 dk sonra altinu kapatip iliyana kadar ddemlensin sonrada süzüp kullanabilirsin genellikle sürüp yıkıyorlar ben durulama suyu olarak kullanıyorum 2 banyoda 1 kez yapıyorumsoğan kürü nedir canım
Kivircik haliyle beline yaklastiysa duz halini kalcandadır hay maşallahkızlar bende uzatıyorummm belime yaklaştı kıvırcık hali ile. şuanda mecitefendi şampuan, avon maske, isana yoğun bakım kremi, kullanıyorum.
duştan sonra urban care saç dipleri için tonik
saç açmak için dove sıvı saç kremi
canım isterse de avon durulanmayan bakım kremi kullanıyorum.
işyerinde de avon supreme oils çift fazlı spreyimi sıkıyorm
biraz fazla şeyler var ama doldurmuşum saç ürünleri ile bitmiyolar yahuuuuu
Niyee yaktiki o kadarrrrrHARDAL KURU 3: Aslında buna hardal kürü 1 desemde olur cunku ilk defa gercek anlamda CAYİR CAYİR yakti.hardalimi degistirdim bu seferkide tadinca hafif aci gibiydi ama sürünce resmen kavruldum.
1 yemek kaşığı hardal 3 yemek kasigi sicak su 1 yemek kasigi mayonez 2 pompa yilan yağı 1 yemek kaşığı tatli badem yagini iyice karistirip önlerine fircayla arkalarina elimle iyice surdum
Kürün 45 dk 1 saat durması yeterli sureli 1.5 saat oldu 1 saat sonra yıkarım
Canim bu kurun etkili olabilmesi için hardalin aci olması lazim ilk iki kurdeki hardalda hicbir yanma olmadı dun başka bi aktardan aldim onu denedim.yani aslında dunku yaptigim olmasi gerekendi aci sayesinde kan dolasimi hızlanıyorNiyee yaktiki o kadarrrrr
Kivircik haliyle beline yaklastiysa duz halini kalcandadır hay maşallahavonun oils sac spreyi kokusu ağır geldi bana sekerli hic sevmemde bir ara dove sari sac spreyini kullanmıştım beğenmiştim onu
Bende kullanmıyorum genellikle elimdekilerde pro ürünler şampuanim falan sülfatsızcanım ben dove kullanmıyorum artık hayvanlar üzerinde deney yapıyor. elimdeki dove bitince bi daha almıcam. doa kozmetik in saç bakım maskesi ve kremini almıştım onları kullanıcam.
aslında düzken geliyo ama ben hep kıvırcık kullandığım için kıvırcık hali sayılır :) bide katları çokgeçen sene salak kuaför saçıma kat vericem diye bildiğin yarısını omuz hizamda kesmişti azıcık bi kısım uzun kalmıştı o kadar üzüldüm ki. 1 senede sadece 1 defa kestirdim o da 1 santim sadece onda da başka kuaföre gittim ve fazla kesmesin diye beynini yedim adamın:)
Bende kullanmıyorum genellikle elimdekilerde pro ürünler şampuanim falan sülfatsız
Benimde oyle tepede ve yanlarda o kadar cok kat varki birde gur sacim yıkandıktan sonra ultra bonus oluyorkuaforler bizim dilimizden anlamıyor hepsini ense hizasında kes nere kat ver nere
Aynen valla ben normalde sacimi kestirirken bakim ne kadar kesiyorsun cok kesme sürekli konusur dururum ben daha kadina yanıkların gitmesini o yuzden ensede kesmesini falan anlatirken tepeden bir tutami alip kyru kuru şak diye kesti ben şok tabibenim salaklığım o kuaförden memnun olmadıım halde tatlı diline kanıp kestirdim kadın saç kesemiyor, kaşlarımı güzel alıyo ama saçımı başka yerde kestiriyodum. bundan sona emin olmadığım yere de asla gitmem. zaten çok düzgün kesen nispeten pahalı yerlere gidicem. 15 tl kar edicem diye saçlarımdan oluyorum sonra onun 10 katı parasını saç bakım yağlarına bilmemnelere veriyorum .
Aynen valla ben normalde sacimi kestirirken bakim ne kadar kesiyorsun cok kesme sürekli konusur dururum ben daha kadina yanıkların gitmesini o yuzden ensede kesmesini falan anlatirken tepeden bir tutami alip kyru kuru şak diye kesti ben şok tabi
Csnim benim sacim yanmisti komple dip uc yanik ben zaten nerdeyse her banyodan sonra biraz biraz kesiyordum sonrada yanik sac tabi bir tarafi kopa kopa enseme bir tarafi sutyen hizasina geldi kalçadan.sonra gittim omuzda kestirdim duz bir şekildecanım ense hizasında kesmeni istedin ve o daha mı kısa kesti? senin durum baya vahimmiş. benim saçlarım belimdeyken saçlarımı 1 karış kesti diye kıyameti kopardım. ama suç onda çünkü ben sadece 1-2 cm gitmesini istiyodum bide kat vericem diye saçımın önlerinin hepsini omzumda kesti saçlarım azalmş gibi hissettim psikolojik olarak ve hala geçen seneki gürlüğünde değil çünkü yarısı zaten sırtımda yarısı belimde. off uzatıcam saçlarımı yaşlanana kadar upuzun kullancam ben uzun saç kadınıyım anladım kısa saç hiççç bana göre değil valla
güle güle kullan canım inşallah kısa sürede uzatabilirsinCsnim benim sacim yanmisti komple dip uc yanik ben zaten nerdeyse her banyodan sonra biraz biraz kesiyordum sonrada yanik sac tabi bir tarafi kopa kopa enseme bir tarafi sutyen hizasina geldi kalçadan.sonra gittim omuzda kestirdim duz bir şekilde Eki Görüntüle 1783473 kestirdim biraz uzadi gittim bu resmi gösterdim boyle olsun dedimaEki Görüntüle 1783476 böyle oldu önlerinde daha yogunkat vardi
Uzadi canim bu resimler 1 yil oncekilergüle güle kullan canım inşallah kısa sürede uzatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?