- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Benimde sıradaki bakımim o yaglar bittikten sonra onu deniyecem.kokusu falan nasil canimCanim naber suanki boyu nerde saclarinin. Bende karisim yaptim suan kafamda doa kozmetiktn aldigim urunlerle. Biosulfurlu karisim insaAllah işe yarar :)
Canim ben gul suyu ile yaptm tarifte lavanta suyu diyor ama. Icine gul yagi ve jojoba kattim ekstradan. C vitamini kullanim sirasinda katiliyoms ben c vitamini koymadim. Kokusu kotu degil yaglarin kokusu geliyo. Suan sacimda icinde mentol oldugu icin bi ferahlik var :))))) mentollu sakiz gibi :))))) benim saclar kivircik suan omuzlarima degiyo insaAllah cabuk uzar.Benimde sıradaki bakımim o yaglar bittikten sonra onu deniyecem.kokusu falan nasil canim
Bu ara uzadi gibi canim saclarim sutyen hizasında en ucu
İnşallah canim ben hazirlarken lavantayi kullanmayi düşünmüyorum hintyagi sitesinde lavanta yoktu bilmiyorum belkide koyarimCanim ben gul suyu ile yaptm tarifte lavanta suyu diyor ama. Icine gul yagi ve jojoba kattim ekstradan. C vitamini kullanim sirasinda katiliyoms ben c vitamini koymadim. Kokusu kotu degil yaglarin kokusu geliyo. Suan sacimda icinde mentol oldugu icin bi ferahlik var :))))) mentollu sakiz gibi :))))) benim saclar kivircik suan omuzlarima degiyo insaAllah cabuk uzar.
Canim sulu cozelti gerekiyor cunku bi kac vitamin suda cozunuyorms :) hintyagi sitesini bende okudum. Orada galiba tek kullanimlik yapiliyo her seferinde yeniden hazirlaniyo.benim yaptgm 3 ay giden bi karisim oldu dolaba koydum. Bakalim sonuc ne olacak. Sinemakiye baslamstm. Ama galiba biraktim cunku sulfur kullaniyorm :)))))İnşallah canim ben hazirlarken lavantayi kullanmayi düşünmüyorum hintyagi sitesinde lavanta yoktu bilmiyorum belkide koyarim
Evet canim o tek kullanimlik iki tarifte defterimde valla artik bakalim .insallah sen faydasini hemen görürsünde bende gelirim arkandanCanim sulu cozelti gerekiyor cunku bi kac vitamin suda cozunuyorms :) hintyagi sitesini bende okudum. Orada galiba tek kullanimlik yapiliyo her seferinde yeniden hazirlaniyo.benim yaptgm 3 ay giden bi karisim oldu dolaba koydum. Bakalim sonuc ne olacak. Sinemakiye baslamstm. Ama galiba biraktim cunku sulfur kullaniyorm :)))))
Sinamekide neymis sulfurumuz varkenCanim sulu cozelti gerekiyor cunku bi kac vitamin suda cozunuyorms :) hintyagi sitesini bende okudum. Orada galiba tek kullanimlik yapiliyo her seferinde yeniden hazirlaniyo.benim yaptgm 3 ay giden bi karisim oldu dolaba koydum. Bakalim sonuc ne olacak. Sinemakiye baslamstm. Ama galiba biraktim cunku sulfur kullaniyorm :)))))
Aynennnnnn yaaaaa :)))))))))))) ayyy cok guldummm cok iyi cozeltiyle saç uzatmaSinamekide neymis sulfurumuz varkenkiz buna bi isim bulalim : cozeltiyle sac uzatma
Aynennnnnn yaaaaa :)))))))))))) ayyy cok guldummm cok iyi cozeltiyle saç uzatma
Önceleri sacimi ıslatmadan her yerine iyice sampuani yayip az az suyla kopurtup arindırıyordum boyle %70 i gidiyor.3 haftadirda komple dip boy uc once sac kremi sürüyorum arkasindan birazda sampuan yine az az suyla iyice masaj yapiyorum boyle tek seferde ariniyor.dax ı çok kullanmışsınız bende de var ama ben saçımdan arındıramıyorum siz nasıl arındırdınız acaba ?
Biraz once yagli sacimi su degdirmeden sampuanladim sonra yavas yavas elimi islata islata kopurttum insallah arinmistir sac kremlide deniyeyimÖnceleri sacimi ıslatmadan her yerine iyice sampuani yayip az az suyla kopurtup arindırıyordum boyle %70 i gidiyor.3 haftadirda komple dip boy uc once sac kremi sürüyorum arkasindan birazda sampuan yine az az suyla iyice masaj yapiyorum boyle tek seferde ariniyor.
Canim benim sadece sampuanla arindirma yaptığım zamanda bazen arinmiyordu yağlı yağlı oluncada ben kriz geciriyordum.sac kremiyle ardından şampuanla cok güzel ariniyor ikinci şampuanlamada hicbirsey kalmıyorBiraz once yagli sacimi su degdirmeden sampuanladim sonra yavas yavas elimi islata islata kopurttum insallah arinmistir sac kremlide deniyeyim
Kuzum ben normalde hic sac kremi kullanmam sevmemde .en son aldigim keratherapy sampuanin yaninda 1000 ml organic sac kremi hediye etmişlerdi o sekilde sac kremim oldu. Normal fiyatida 130 civari yanilmiyorsamCanim gozume carptida sen hangi sac kremi kullNiyosn. Silikonsuz.
Evet bencede sac kremine bu kadar verilmez ama sac kremi normalde yumusak ysparya bu krem maske gibi saca bakim yapiyorOo bir saç kremi bu kadar neden pahalı olur arkadaş ya anlamadım gitti. Neyse ki sana hediye vermişler sanırım. Konuya bodoslama daldım pardon ama krem fiyatını görünce saçı maçı unuttum. Bu arada saçların oldukça sağlıklı görünüyor canım sac yapın kalın mi yoksa bakımlarla mi canlandı. Ona göre bir umut olsun benimkiler ince yapılı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?