- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Yahli saclar icin olan sampuanlar daha iyi arindiriyor canim bir sonrakinde oyle dene daha memnun kalırsın benceSacimi once otaciyla yikadim iki kez ucuncuye prozinc yagli saclar icin olan samouanimla yikadigimda arindigini hissettim direk prozincle deniycem bundan sonra
Anladım canım kalın telli sac bakımla daha da canlanır evet yapı iyi çünkü ama bizde de Allah tan ümit kesilmez durumu olsun artık ne yapalım.Evet bencede sac kremine bu kadar verilmez ama sac kremi normalde yumusak ysparya bu krem maske gibi saca bakim yapiyor
Canim.benim normaldede sacim kalin telli gurdur .ama evet yaniklari kestirerek ve bakimlarla daha bi canlandi
İlahi yaAnladım canım kalın telli sac bakımla daha da canlanır evet yapı iyi çünkü ama bizde de Allah tan ümit kesilmez durumu olsun artık ne yapalım.
Duymustum canim santeyi organik ise iceriginde sulfat varmi olmasa baya iyi olurarkadaşlar ben elimdeki şampuan ve saç bakım ürünleri bitince SANTE diye bir marka denemeyi düşünüyorum. içeriği tamamen organik, şampuanı da organiklere göre çok pahalı değil 950 ml si 57 tl . saç köpüğü, saç balsamı filan var sonuçta şekillendirmek için sürdüğümüz şeylerde çok fazla kimyasal içeriyor
o kadarını araştırmadım canım sen daha deneyimlisin sanırım. içerik listesinde var mı bu dediklerinSanırım sülfat var sls veya tuz içermez ibaresine rastlamadım
Googleden baktimda icerikte sulfat icermez gibi bir ifade yok.ne kadar organik olursa olsun sulfat içeriyorsa kimyasal bi sampuandir bana göre yibede sen bilirsin icime sindi diyorsan al deneo kadarını araştırmadım canım sen daha deneyimlisin sanırım. içerik listesinde var mı bu dediklerin
Canim collective Wellbeing diye bir sampuan var kimyasal icermiyorGoogleden baktimda icerikte sulfat icermez gibi bir ifade yok.ne kadar organik olursa olsun sulfat içeriyorsa kimyasal bi sampuandir bana göre yibede sen bilirsin icime sindi diyorsan al dene
Hic duymadım canim bunu gerci bende uzun bir süredir sulfat paraben kimyasal içermeyen şampuanlar kullanıyorumCanim collective Wellbeing diye bir sampuan var kimyasal icermiyor
En azindan yaglarla bi bakim olmustur diyom artikYok yok kötümser düşünme kesin faydası olmuştur
Aaa niye ya tabii saci uzun olanlar hep oyle söylüyorAy anam.hic bisey yapasim yok:) ne bakim ne bisey valla bunaldim
Aaa niye ya tabii saci uzun olanlar hep oyle söylüyor
Aaa niye ya tabii saci uzun olanlar hep oyle söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?