Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakımım diplere dax+ hande polat+ yilan yağı boylara hindistan cevizi yağı

Sacimi once otaciyla yikadim iki kez ucuncuye prozinc yagli saclar icin olan samouanimla yikadigimda arindigini hissettim direk prozincle deniycem bundan sonra
Yahli saclar icin olan sampuanlar daha iyi arindiriyor canim bir sonrakinde oyle dene daha memnun kalırsın bence

Evet bencede sac kremine bu kadar verilmez ama sac kremi normalde yumusak ysparya bu krem maske gibi saca bakim yapiyor
Canim.benim normaldede sacim kalin telli gurdur .ama evet yaniklari kestirerek ve bakimlarla daha bi canlandi
Anladım canım kalın telli sac bakımla daha da canlanır evet yapı iyi çünkü ama bizde de Allah tan ümit kesilmez durumu olsun artık ne yapalım.

arkadaşlar ben elimdeki şampuan ve saç bakım ürünleri bitince SANTE diye bir marka denemeyi düşünüyorum. içeriği tamamen organik, şampuanı da organiklere göre çok pahalı değil 950 ml si 57 tl . saç köpüğü, saç balsamı filan var sonuçta şekillendirmek için sürdüğümüz şeylerde çok fazla kimyasal içeriyor

Duymustum canim santeyi organik ise iceriginde sulfat varmi olmasa baya iyi olur

Sanırım sülfat var sls veya tuz içermez ibaresine rastlamadım

o kadarını araştırmadım canım sen daha deneyimlisin sanırım. içerik listesinde var mı bu dediklerin
Googleden baktimda icerikte sulfat icermez gibi bir ifade yok.ne kadar organik olursa olsun sulfat içeriyorsa kimyasal bi sampuandir bana göre yibede sen bilirsin icime sindi diyorsan al dene

Googleden baktimda icerikte sulfat icermez gibi bir ifade yok.ne kadar organik olursa olsun sulfat içeriyorsa kimyasal bi sampuandir bana göre yibede sen bilirsin icime sindi diyorsan al dene
Canim collective Wellbeing diye bir sampuan var kimyasal icermiyor

HARDAL KURU 4:
Bir yemek kasigi hardalin icine bir yemek kasigi mmayonezcok az bal 3 yemek kasigi sicak su 2 pompa yilan yagi bir yemekkasigi tatli badem yagini ekleyip iyice karistiripdiplere surdum bu sefer 45 dk bekletcem gecen hafta 2saatten fazla beklettigim icin yikadiktan sonra bile sizliyordu sac derim

hıc gram yanmıyor bu sefer saç derım şimdı çözdum olayı ılk 2 bakımda bal kullandım gram yanma olmadı sadece ısı çok oluyordu geçen hafta gittim hardalı yenıledım bal kullanmadım cayır cayır yandı bu hafta tariften şaşmayayım bal katayım dedım yıne yanma yok demekkı bal kullanınca yanma olayını bıtırıyor
bende bal kullanmam artıkın tuhhhhh boşamı gitti bakımım ama yınede faydası olur ya ısı cok oluyor boylede

Ay anam.hic bisey yapasim yok:) ne bakim ne bisey valla bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…