Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sls ne oluyordu canim sulfatmi ben de simdi farkettim sevdabuzer yok demistin canim.ben hic bakmamisdim.yok. diyince
Kuzum bende resmi çekince farkettim normalde bakardim sonrada daha once kilicbaligina bi sampuanla ilgili içeriğini sormuştum ondada sodyum laureth sülfat yaziyordu biliyorsundur o kimyager bunun zararli olmadığını söylemişti icin rahat kullan yani

Canim tesekkur ederimm :))) sls varmis icinde. Ben Raen markali sampuan buldum icinde hic bi sekilde kimyasal yok
Hangi cesidini aldin canım benhindistan cevizlisini almıştım kullanmak nasip olmadi kiz kardeşim carpti

Ne zaman foto geliyor merak ediyorum ne alemde saçlar eğer farkedilir uzama olursa ilikten sonra yaza doğru ona da geçerim. Ne de olsa bakımsız olmaz artık

Yalnız şampuanlarla ilgili genel kültürunuze de ayrı hayran kaldım kızlar en iyi bildiğim şampuan bioksin ya da prozinc o da reklamlardan yaniiii kendimi kötü hissettim şimdi

Canimm DMDM HYDANTOIN BUNLARDA VAR VE BUNLARDA KIMYASAL.
Digru kimyasal var ama saca zarari olanlar degil saca en zarari olanlar sulfat paraben silikon bunlar olmasin yeter ki sampuanin azda olsa kopurmesi icin sulfatsiz sampuanlada dahi hindistan cevizinden elde edilen kimyasal var ama dedigim gibi zararli degil kuzum

Yalnız şampuanlarla ilgili genel kültürunuze de ayrı hayran kaldım kızlar en iyi bildiğim şampuan bioksin ya da prozinc o da reklamlardan yaniiii kendimi kötü hissettim şimdi
Canim benimdetek bildigim glissti ve gerçekten memnundum sobra siteden kilicbaligi arkadasimizin bilgileriyle sulfatsiz sampuanlari kullanmaya basladim sac derim temizlendi silikonlu urunleri biraktim ve daha saglikli saclarim ve sac derim oldu evet dogru pahalı bu sampuanlar ucuzlarida var ama 1 sene gidiyor bana az az kullanildigi icin

Ne zaman foto geliyor merak ediyorum ne alemde saçlar eğer farkedilir uzama olursa ilikten sonra yaza doğru ona da geçerim. Ne de olsa bakımsız olmaz artık
KUzum haftaya ekleyecegim resmi artik sırtımın ortasinda saçlarım yani islak haliyle

Sabahtan beri bi yazamadim ya
Bakimim diplere dax + hande polat + yilan yagi boylara hindistab cevizi yağı
Dax bitmek uzere habde polattaaz kaldi direniyorlar hande polati tekrardan hazirlamiyacagim onun yerine evdeki yaglarimi karisim haline getirip uygularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…