- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.001
Himmmmsen tam anlamiyla hicbir kimyasal icermeyen birsey ariyorsun sanirim raeni hatirlamiyorum icerigini birdeben aldigimda 250 milimdi biyuk boylari cikmismiCanim ben henuz almadim ama alicam otaci kullaniyorum onda sls yok ama yine kimyasal iceriyo o da
Canim dmdm hydantoin bunlarin zararlarini okudumda fecii yani metyhl le baslayanlar cok kotu kimyasallar.Canim 220 ml daha buyugu yok. 25 tl kendi sitesinde.Himmmmsen tam anlamiyla hicbir kimyasal icermeyen birsey ariyorsun sanirim raeni hatirlamiyorum icerigini birdeben aldigimda 250 milimdi biyuk boylari cikmismi
Canim 3.kezdir uyguladim en cuma gunu surdum sadece diplere suan icin pek bisi anlayamadim. Mentol falan oldugu icin sac derim feci nefes aliyo surunce sanki bende bundan umutluyum uzasin saçlarimmmm cok zorlaniyorum saclarim da kivircik.feraheymen çözeltiyle uzatma nasil gidiyor etkisi varmi senceben o kurden acayip umutluyumda
Cok tesekkur ederim evet kirli saca uyguluyorum ama iki gunde bir yikadigimi sayarsak pekte kirli olmuyorvaaoow saçlarının gürlüğü çok iyi geliyor baştan sona okudum.
benim saçlarım popomu geçti ama kansızlık güneş falan inceldi, benim de derdim boyunu kısaltmadan gürleştirmek. bu hindistan cevizi yağına başladım ben de
kuruyken mi sürüyorsunuz saça? kirli saça mı sürüyorsunuz? bana hep temiz saç dibine ve nemli saça sürmek daha iyi gelirmiş gibi geliyor, öyle denemeye başladım ama kuruması çok uzun sürüyor, saç kurutma makinesi kullanmadığım için yağ sürünce. topuz yapıyorum ben de artık
Canim neyin zarari yokki ben saf kimyasalsiz hicbirseyi düşünemiyorum herseyde azbiraz var.Canim dmdm hydantoin bunlarin zararlarini okudumda fecii yani metyhl le baslayanlar cok kotu kimyasallar.Canim 220 ml daha buyugu yok. 25 tl kendi sitesinde.
Canim 3.kezdir uyguladim en cuma gunu surdum sadece diplere suan icin pek bisi anlayamadim. Mentol falan oldugu icin sac derim feci nefes aliyo surunce sanki bende bundan umutluyum uzasin saçlarimmmm cok zorlaniyorum saclarim da kivircik.
Cok tesekkur ederim evet kirli saca uyguluyorum ama iki gunde bir yikadigimi sayarsak pekte kirli olmuyornemli saca surulunce evet yagdan dokayi kurumuyor sac sinuzit tutarsa o kotu sizin konunuzu okudum uzun saclariniz baya hemde uzatip incelen kisimlarini keserseniz duzelme olur bence
Canim aenin uclarinin ince olnadinin nedeni actirma falan yapmissinya ondan olmustur sac gurlestirmek icin ayin aslan günlerinde ucundan 1-2 milim alsan faydası oluranladım eskiden ben de öyle yapardım ama aşırı uzayınca artık o uç saçlar çok nemsiz oluyor ki benim yine iyi durumdalar renk açılmasına vs rağmen. yani her daim nemli olmaları gerek, hatta sık yıkamak bile saça iyi gelmiyor sırt hizasını geçince dediklerimi hatırlayacaksınız:) sinüzitim yok benim hatta bazı sinuslerim yokmuş hehe ondan sinüzit olmuyorum:) şimdilik boyunu kısaltmak istemiyorum çünkü uzun olan saçlarda kırık yok, sadece gürlüğü üstlere göre zayıf, üstler de demir hapından dolayı gür geliyor, onlar da sanırım bi 6 aya eşitlenir belimle şu an göğüs hizama kadar gür baya, ben bakım yaparsam ayda 4 cm kadar uzuyor daha bile fazla bazen ondan çok da takmıyorum. çok takmayınca daha hızlı uzuyor zaten. bazen 1 hafta falan sürekli topluyorum saçımı sonra bi açıyorum 2 parmak uzamış oluyor ilginç :)
ama sizin de güzel olmuş bu hindistan cevizi yağının nimeti bence. hintli kadınlar çok kullanıyormuş. ben uçlarına hiç ba
Canim aenin uclarinin ince olnadinin nedeni actirma falan yapmissinya ondan olmustur sac gurlestirmek icin ayin aslan günlerinde ucundan 1-2 milim alsan faydası olur
Benimde sacim ortalama ayda 4 cm falan uzuyor ama iste diptenkomple yaninca uzatarak kestirdim simdi yanik falan kalmadi ama kisali uzunlu tepede yogun kat var ayni hizada olsa daha gur olur sacim
Hindiatan cevizi gercekten cok iyi yumusatma nemlendirme acisindan lifeco markayi kullaniyorum ben
Serum falan kullaniyormusun uclarina veya sivi sac kremi
Sifa olsun canim benimde kalin telli dalgalu uclara dogru bukleli :)) once uzasinda sonra 2 syda bir kestirerek esitletirim artiksaç kremi mutlaka kullanıyorum her duşta, ince telli saçlarım yoksa karışıyor çok fena. ben de o markadan buldum saçıma nasıl geliyor bilmiyorum şu an var saçımda nemliyken sürdüm öyle takılıyorum:))
evet kat hacimsizleştirir, önce uzat sonra eşitle bence çünkü gürlüğü iyi cılız görünmüyor, bi de dalgalı belli olmuyor benim dümdüz pırasa gibi ondan daha hacimsiz duruyor dalgalı yaparak bigudilerle idare ediyorum:)
Onlarda cokta koymadim artik onlarıKız sizin ne çok bakım ürününüz var ya benim şampuan sıvı saç kremi o kaAktardan aldığım yağlar çok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?