- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
birazdan yıkayacam eğer çekebilirsem eklerim resmson hali var mı? ama tepeden değil de yandan ya da arkadan tam boyu görünecek şekilde.
hindistancevizi yağı iyi geliyor mu?bugünkü bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara hindistan cevizi yağı salı gunu saçlarımı kendim kestimözellikle uzun taraftakı yanık kalan sarıları ve arka kısımdaki sarılardan kırptım hala yanık kısım var off off bitmiyor ya o kadar uzattım o kadar kestim bitmek bilmiyor
baya iyi yumuşatıp nemlendiriyor yalnız katı hindistan cevizi yağı kullanıyorum resimleri yuklemeye çalışcam birazdan telefonda yukleyeceğim için çoğu zaman hata yapıyorhindistancevizi yağı iyi geliyor mu?
yukledim tatlımson hali var mı? ama tepeden değil de yandan ya da arkadan tam boyu görünecek şekilde.
baya uzamış sanki. aslında bundan sonra sık sık kesmeyebilirsin bence.
canım sadece bir tarafta az bi yanık kaldı onuda salı gunu birazını kestim ben sarılardan tamamen kurtulcam.14 martta kuaförde kestirdim o gunden beri yaklaşık 2.5 cm uzadıbaya uzamış sanki. aslında bundan sonra sık sık kesmeyebilirsin bence.
baya uzamış sanki. aslında bundan sonra sık sık kesmeyebilirsin bence.
aminnnn ınş sendemi uzatmaya çalışıyorsunbencede gayet sağlıklı görünüyo bi 4 5 ay kestirmeki sırtının ortalarına kadar gelsin
ewt 5parmak daha uzasın bırakıcam şu an belime 5 parmak kadar var :)aminnnn ınş sendemi uzatmaya çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?