Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

bugünkü bakımım aynı şekilde hande polat diplere boylara hindstan cevizi yağı

diplere hande polat boylara hindistan cevizi uyguladım ıkı hafta önce saçımı kestirmiştim 2-2.5 cm uzama görüyorum .))))))))))ensede saçlarım elime gelmiyordu şimdi toplamış gibi tuttuğumda serçe parmağım kadar kuyruk oluyor

bakımlara devam aynı şekilde diplere hande polat boylara hindistan cevizi yağı

bugünkü bakımım diplere hande polat boylara bebe yağı

Bugunku bakimim hande polat ve hindistan cevizi yagi .sa

son hali var mı? ama tepeden değil de yandan ya da arkadan tam boyu görünecek şekilde.

bugünkü bakımım diplere hande polat yağ bakımı boylara hindistan cevizi yağı salı gunu saçlarımı kendim kestim özellikle uzun taraftakı yanık kalan sarıları ve arka kısımdaki sarılardan kırptım hala yanık kısım var off off bitmiyor ya o kadar uzattım o kadar kestim bitmek bilmiyor

hindistancevizi yağı iyi geliyor mu?

hindistancevizi yağı iyi geliyor mu?
baya iyi yumuşatıp nemlendiriyor yalnız katı hindistan cevizi yağı kullanıyorum resimleri yuklemeye çalışcam birazdan telefonda yukleyeceğim için çoğu zaman hata yapıyor

baya uzamış sanki. aslında bundan sonra sık sık kesmeyebilirsin bence.
canım sadece bir tarafta az bi yanık kaldı onuda salı gunu birazını kestim ben sarılardan tamamen kurtulcam.14 martta kuaförde kestirdim o gunden beri yaklaşık 2.5 cm uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…