- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.021
Onlarda cokta koymadim artik onlarıkyzum ben cok severim sac bskim şeylerini ama bir sure almicam yani yaza kadar ondan sonra yine alırım
Canim her banyo oncesi uygulaniyor. Bugun dusa girdim cok yorgundm surmedimCanim neyin zarari yokki ben saf kimyasalsiz hicbirseyi düşünemiyorum herseyde azbiraz var.
Bende arada ossion tonigi kullaniyorum oda mentollu sanki tum sac diplerim acilmista beyne hava gidiyor gibi
Ama daha az olmusbur ay sonra anlarsınuzatip uzatmadigini haftada kac kere yapiyorsun canim
Ohhhhhh sende bendensin :)))Canim her banyo oncesi uygulaniyor. Bugun dusa girdim cok yorgundm surmedim2 gunde bir banyo dersen haftada 3 gun cnm.
Sifa olsun canim benimde kalin telli dalgalu uclara dogru bukleli :)) once uzasinda sonra 2 syda bir kestirerek esitletirim artik
Canım o kısa sactakı sarıları kestırmek ıcın kuafore ıkı kere gıttım tum sarı,kısımları kestırdımHiç kesim yaptın mı bu boydan başka yani uçlarda alma şeklinde yaptıysan süper ötesi bir uzama var gerçekten de
Sagol kuzum :)))efsane uzamış
Okuldaydım resmı,attıgımda yogunluktan unuttumCanim o boyalardan tamamen kurtulmak icin iki defa daha kesim yaptigini neden yazmadin :)) o boyalar in gitmesi icin 2 defa sanirim kesm yaptirmis sarilar tamamen gitmis bende dedim.bugun sifira vurulmuş halinden bir senede bu kadar uzamış gibi dusunebiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?