Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Canim her banyo oncesi uygulaniyor. Bugun dusa girdim cok yorgundm surmedim 2 gunde bir banyo dersen haftada 3 gun cnm.

Sifa olsun canim benimde kalin telli dalgalu uclara dogru bukleli :)) once uzasinda sonra 2 syda bir kestirerek esitletirim artik

inş canım valla iyi geldi gibi.. evet 2 ayda 2 ayda halledersin katları ya da daha düzgün katlara çevirirsin uzadığında belki dalgalı saça yakışıyor katlar.

Bakimim diplere dax+hande polat +yilan yagi boylara hindistan cevizi yağı

HARDAL KURU 5: bir yemek kasigi hardalin icine bir yemek kasigi mayonez 2 pompa yilan yagi 2 yemek kasigi tatli badem yagi yarim yemek kasigi corekotu 3 yemek.kasigi sicak su ekledim iyice karistirip diplere yedirdim bal koymadigim icin yanma basladi 45 dk,bekletip yikayacam

Bakimim diplere dax+ hande polat + yılan yağı boylara hindistan cevizi yağı

İki gundur bronşitle uğraşıyorum saclarimi yikadiktan sonra mecburen kurutcam ((((( kurutuncada migren tutuyor bıyık meselesine döndü

Canim o boyalardan tamamen kurtulmak icin iki defa daha kesim yaptigini neden yazmadin :)) o boyalar in gitmesi icin 2 defa sanirim kesm yaptirmis sarilar tamamen gitmis bende dedim.bugun sifira vurulmuş halinden bir senede bu kadar uzamış gibi dusunebiliriz:)

Hiç kesim yaptın mı bu boydan başka yani uçlarda alma şeklinde yaptıysan süper ötesi bir uzama var gerçekten de
Canım o kısa sactakı sarıları kestırmek ıcın kuafore ıkı kere gıttım tum sarı,kısımları kestırdım
Uzun,sacın ucundakı,renklendırmelerdekesdım yaptım arkadasların sacını boyarken çok kucuk parcaya surmustım yogın olduguna bakma yogun degıl
Cok tesekkur ederım canım hedefım bakalım grı cızgıye getırmek yyazakadar

Okuldaydım resmı,attıgımda yogunluktan unuttum

14 mart 2015
14 mart 2016 ardabır sene var kızlar
kısa saclı resımdekı sarılardan kurtulmak,ıcın 2 defa daha kestırdım tamamıyle o sarı kısımlardan kurtuldum yanı uzun sactakı uclardakı ufak renklerı kendım yaptım cok kuçuk bır tutam Duz olunca yoğun durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…