Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Gerçekten maşallah maşallah o zaman demek hiç boya falan olmasa ve kesilmeseymis bir yılda bele uzayan saçlara sahip olacakmışsin

Bakimim diplere dax+ hande polat + yilan yağı icine birazda susam ve zeytinyagindan ekledim boylara hindistan cevizi yağı

Arindirma sampuani olan redistin icine 1 tane bemiks 2ser tane bepanten evigen ampulleri kirdim bugun
Korkuyorum bemiks kokmaz insallah gerçi redistte 600 ml kadar vardi koku olmaz umarim

Bir an hesapladimda harbiden bele gelirmis
Yani canım sen bakimlarin listesini toptan düzenleme yap da bize ver bari çok kıskandım sündüreceğim saçlarımı uzayın ulan bak milletin saçı bir yılda bele geliyor kaplumbağa hızıyla ilerlemeyin delirtmeyin insani. bu arada iki bemiks kokar tabiki sevdacigim ama ben pek rahatsız olmuyorum o kokudan çok hoş değil tabi ama maya kokusunun yanında çekilebilir benim icin

Haha uzar canim.merak etme sabir ve istikrar sadece... ufff bugun canim istemiyor demiceksin bakim gunuyse mutlaka yap ben yag bakimlari hep kullandim cogunlukla dax oldu bakimlarda icine ya karisik.yagimdan ekledim ya evdeki yaglardan ekledim ama.elimin altinda her zaman dax badem hint yagi bulunur hande polati kendim hazirladim netteki formule göre onuda ekliyordum yag bakimlarina sogan kurunu uyguladim ara vermistim bugun tekrar basliyacam ona ben iki banyoda bir durulama suyu olarak kullandim toplamda 15 defa kullanmisimdir asiri bir parlaklik veriyor .uzattimi inanki bilmiyorum.sulfatsiz sampuan kullaniyorum
Gecen sene akat freedom sac bakim yagini kullanmistim yaza dogru yaglarim bitince onu cok begenmistim 3 sefer sinameki kuru yaptim kokudan biraktim immm baska klsik.redist natura terapy de.kullandim ama akati daha begendim.
Vaktim varsa sabahtan aksama kadar bekletiyorum bakimi bazende okuldan geldiktensonra 4te surup 7 gibi yikiyorum ustune strec film ve poset birde tulbentle bagliyorum
İsi aletlerini cok cok nadir kullanirim
birde ben her banyoda maske uygularim sacima

Tamam canım bakarım. Ya şu soğan kürünü adet düzensizliği için o kadar kullandım ki zamanında artık göresim yok. Ama tekrar başlasam iyi olacak hakkında övgüler çok kendisi ile ilgili

Bu akşam yatmadan bir dax da ben süreyim de sabah yıkamasi çok zoruma gidiyor zaten 6 buçukta kalkıyorum.

Daxin icine varsa evdeki yaglardanda ekle canim bide strece sar su değdirmeden buraz sampuanla dip uc masaj yaparsan kolayca arınır

Bende iceyim diye nitetlendimde yapamam diyorum sacima dokuyom bende sacta gram kokusu kalmiyor canim

Seninkiler çok kötü yanmış Canım geçmiş olsun 2 yılda toparlamıştır artık benimde ombre denen şey yüzünden yandı

Seninkiler çok kötü yanmış Canım geçmiş olsun 2 yılda toparlamıştır artık benimde ombre denen şey yüzünden yandı
Evet canim komple yandi cok sukur toparladim sirtimin ortasinda artik yanik saclardan kurtulda oryale bir daha bulasma canim en azindan ben bulasmam artik

Evet canim komple yandi cok sukur toparladim sirtimin ortasinda artik yanik saclardan kurtulda oryale bir daha bulasma canim en azindan ben bulasmam artik
Bende Allah korusun Canım asla ama asla biraz daha Zaman geçsin eskisi gibi kına yakıcam el kınası çünkü beyazlarım var

Bende iceyim diye nitetlendimde yapamam diyorum sacima dokuyom bende sacta gram kokusu kalmiyor canim
Saçta evet kokusu kalmaz. Bir iki denemiştim var. Ama uzun vadede denemedim. Ben içerken de sıkıntı yaşamıyorum ama onu düzenli hazırlamak ve içmek sıkıntı çok güzel bir toksin atıcı ve antibiyotik aslında benim o dönem kistlerim den kurtarıp evlat sahibi olmama vesile olmuştur kendisi çok değerlidir yani ama bende ki üşengeçlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…