- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.041
Gerçekten maşallah maşallah o zaman demek hiç boya falan olmasa ve kesilmeseymis bir yılda bele uzayan saçlara sahip olacakmışsinEki Görüntüle 1795309 14 mart 2015
Eki Görüntüle 1795312 14 mart 2016 ardabır sene var kızlar
kısa saclı resımdekı sarılardan kurtulmak,ıcın 2 defa daha kestırdım tamamıyle o sarı kısımlardan kurtuldum yanı uzun sactakı uclardakı ufak renklerı kendım yaptım cok kuçuk bır tutam Duz olunca yoğun durmuş
Gerçekten maşallah maşallah o zaman demek hiç boya falan olmasa ve kesilmeseymis bir yılda bele uzayan saçlara sahip olacakmışsin
Yani canım sen bakimlarin listesini toptan düzenleme yap da bize ver bari çok kıskandım sündüreceğim saçlarımı uzayın ulan bak milletin saçı bir yılda bele geliyor kaplumbağa hızıyla ilerlemeyin delirtmeyin insani. bu arada iki bemiks kokar tabiki sevdacigim ama ben pek rahatsız olmuyorum o kokudan çok hoş değil tabi ama maya kokusunun yanında çekilebilir benim icinBir an hesapladimda harbiden bele gelirmis
Haha uzar canim.merak etme sabir ve istikrar sadece... ufff bugun canim istemiyor demiceksin bakim gunuyse mutlaka yap ben yag bakimlari hep kullandim cogunlukla dax oldu bakimlarda icine ya karisik.yagimdan ekledim ya evdeki yaglardan ekledim ama.elimin altinda her zaman dax badem hint yagi bulunur hande polati kendim hazirladim netteki formule göre onuda ekliyordum yag bakimlarina sogan kurunu uyguladim ara vermistim bugun tekrar basliyacam ona ben iki banyoda bir durulama suyu olarak kullandim toplamda 15 defa kullanmisimdir asiri bir parlaklik veriyor .uzattimi inanki bilmiyorum.sulfatsiz sampuan kullaniyorumYani canım sen bakimlarin listesini toptan düzenleme yap da bize ver bari çok kıskandım sündüreceğim saçlarımı uzayın ulan bak milletin saçı bir yılda bele geliyor kaplumbağa hızıyla ilerlemeyin delirtmeyin insani. bu arada iki bemiks kokar tabiki sevdacigim ama ben pek rahatsız olmuyorum o kokudan çok hoş değil tabi ama maya kokusunun yanında çekilebilir benim icin
Daxin icine varsa evdeki yaglardanda ekle canim bide strece sar su değdirmeden buraz sampuanla dip uc masaj yaparsan kolayca arınırTamam canım bakarım. Ya şu soğan kürünü adet düzensizliği için o kadar kullandım ki zamanında artık göresim yok. Ama tekrar başlasam iyi olacak hakkında övgüler çok kendisi ile ilgili
Bu akşam yatmadan bir dax da ben süreyim de sabah yıkamasi çok zoruma gidiyor zaten 6 buçukta kalkıyorum.
Evet canim komple yandi cok sukur toparladim sirtimin ortasinda artik yanik saclardan kurtulda oryale bir daha bulasma canim en azindan ben bulasmam artikSeninkiler çok kötü yanmış Canım geçmiş olsun 2 yılda toparlamıştır artık benimde ombre denen şey yüzünden yandı
Bende Allah korusun Canım asla ama aslaEvet canim komple yandi cok sukur toparladim sirtimin ortasinda artik yanik saclardan kurtulda oryale bir daha bulasma canim en azindan ben bulasmam artik
Maşallah diyelim saçlarınaEvet canim komple yandi cok sukur toparladim sirtimin ortasinda artik yanik saclardan kurtulda oryale bir daha bulasma canim en azindan ben bulasmam artik
Kinayi hic denemedim canım memnunsqn ondn dvm edersin :)) benimde karamel sarida gözüm varda once bi uzatayim :)Bende Allah korusun Canım asla ama aslabiraz daha Zaman geçsin eskisi gibi kına yakıcam el kınası çünkü beyazlarım var
Evet memnundum eşim sevmiyordu boyaya dönünce böyle oldu karamel sarı yakışır Canım ama asla açtırmaKinayi hic denemedim canım memnunsqn ondn dvm edersin :)) benimde karamel sarida gözüm varda once bi uzatayim :)
Yok kuzum yok tovbe etmisim :)))Evet memnundum eşim sevmiyordu boyaya dönünce böyle oldu karamel sarı yakışır Canım ama asla açtırma
Canım ya anlıyorum seni asla ve asla bozmamalıyızYok kuzum yok tovbe etmisim :)))
Saçta evet kokusu kalmaz. Bir iki denemiştim var. Ama uzun vadede denemedim. Ben içerken de sıkıntı yaşamıyorum ama onu düzenli hazırlamak ve içmek sıkıntı çok güzel bir toksin atıcı ve antibiyotik aslında benim o dönem kistlerim den kurtarıp evlat sahibi olmama vesile olmuştur kendisi çok değerlidir yani ama bende ki üşengeçlikBende iceyim diye nitetlendimde yapamam diyorum sacima dokuyom bendesacta gram kokusu kalmiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?