- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.061
Haftada 1-2 dene o zmn canim uzatmaya etkisi olmasa bile paril paril oluyor sacSaçta evet kokusu kalmaz. Bir iki denemiştim var. Ama uzun vadede denemedim. Ben içerken de sıkıntı yaşamıyorum ama onu düzenli hazırlamak ve içmek sıkıntı çok güzel bir toksin atıcı ve antibiyotik aslında benim o dönem kistlerim den kurtarıp evlat sahibi olmama vesile olmuştur kendisi çok değerlidir yani ama bende ki üşengeçlik
Ben koc burcunda 2 kez kestim aslanda daha hizli uzuyomus nisanda aslan burcunda kesicem :)Aslan burcunda olmamizdan mutecellit ucundan birazcik aldim saclarimin
Valla etkisini görmüyorum sanki veya bana oyle geliyor birde gecen ay kaçırmıştım gunu düzenli 3ay yapayim bendeBen koc burcunda 2 kez kestim aslanda daha hizli uzuyomus nisanda aslan burcunda kesicem :)
Ust uste 3 kez yapilinca etkisi goruluyormus canim.Valla etkisini görmüyorum sanki veya bana oyle geliyor birde gecen ay kaçırmıştım gunu düzenli 3ay yapayim bende
Sifa olsun canimBende kestim bugün minicik.
Bu kürü kaç günde bir yapıyorsun canımBakimim diplere dax+ hande polat+ yilan yagi birazda zeytinyagi ve susam yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sogan suyumuda gunduzden hazirlayayim
Yag bakimini haftada 2 defa yapıyorum canimBu kürü kaç günde bir yapıyorsun canım
Tamam canım sagolYag bakimini haftada 2 defa yapıyorum canim
Evet canim buCanım bahsettiğin bu şampuan mı toptancımdan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?