Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Haftada 1-2 dene o zmn canim uzatmaya etkisi olmasa bile paril paril oluyor sac yavrunuda allahim sana bagislasin canim

HARDAL KURU 6 :
Bir yemek.kasigindan biraz fazla hardalin icine 1 yemek kasigi mayonez 2 yemek kasigi ilik su yilan yagi tatli badem yagi ve susam yagi ekledim yine cayir cayir yandi hatta bi ara dayanamayip yikiyordum sonra yanma hissi azcikta olsa azaldi
Bu 6.kur ama cayir cayir yanma olarak 2. Oldu diger 4 kurde ya cok az yanma oldu yada sadece isi veriyordu bu kurden umutluyum bakalim
Gecen haftakinde yanma azdi bu hafta suyu 1 yemek kasigi az koydum daha etkili oldu

Bakimim diplere dax+ hande polat+ yilan yagi az biraz susam ve zeytinyagi boylara hindistan cevizi yağı

Bakimim diplere dax+ hande polat+ yilan yagi birazda zeytinyagi ve susam yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sogan suyumuda gunduzden hazirlayayim

HARDAL KURU 7:
2 yemek kasigi hardalın icine 2 yemek kaşığı ilik su 2 yemek kaşığı tatli badem yagi 1er yemek kasigi susam ve yilan yağı ve mayonez ekleyip karistirip diplere sürdüm su an alev almış durumda kafam benim aldigim heralde en acisi sanırım çünkü çığlık attıracak kadar yakiyor umarim birazdan yanma azalır dayanılacak gibi degil yarim saat 45 dk sonra yıkarım

sevdabuzer canim harems in sampuaninda sls veya farkli kimyasallar var mi. Sls olmayan bi sampuan bulamadim. Birde silikonsuz sac kremi onerin varmi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…