- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.081
Harems tuz ve paraben içermiyor canim rahatlikla kullan sac kremini arastirayim senin icin ben normalde kullanmiyorum cunkusevdabuzer canim harems in sampuaninda sls veya farkli kimyasallar var mi. Sls olmayan bi sampuan bulamadim. Birde silikonsuz sac kremi onerin varmi varmi
Canim netten baktim harems e icerik fotosu bulamadim sende varmi bu sampuan icerik fotosu atsaanHarems tuz ve paraben içermiyor canim rahatlikla kullan sac kremini arastirayim senin icin ben normalde kullanmiyorum cunku
Canim gecen sene kullanmistim ben malesef bende icerii yokCanim netten baktim harems e icerik fotosu bulamadim sende varmi bu sampuan icerik fotosu atsaan
Hangi şampuan Can'ım bendeki harems şampuanın kutusu duruyor foto atayım mıferaheymen neyte boya silikon paraben tuz icermez yazıyor
Canim tesekkur ederim arayip bulmussunferaheymen Silikon icermeyen sac kremleri
Giovanni 2chic avakado zrytinyagi ultra nem sac kremi
avalon organics
the body shop rainforest ürünlerinde
yves rocher
Canim valla cok iyi olur atabilirsen nette tam icerigi bulamadimHangi şampuan Can'ım bendeki harems şampuanın kutusu duruyor foto atayım mıferaheymen baksın
Canim valla cok iyi olur atabilirsen nette tam icerigi bulamadim
Sagol canim. SLS VARMIS ICINDE
Evet o atabilirsen memnun olurum valla :))Hangi şampuan Can'ım bendeki harems şampuanın kutusu duruyor foto atayım mıferaheymen baksın
Sıhhatler olsun şifa olsun Canım bende bugün yapıcam kaç saat beklettinBakimim diplere bir önceki hazirladigim karışımı uyguladım dax hande polat yilan badem çörekotu susam lavanta ve hindistan cevizi boylarada hindistan cevizi yağını uyguladım
Bu karışımhosuma gitti deli gibi kafam kasiniyor
Bir kullanimlik daha kaldi
Hala daxi siparis etmedim neyseki daxi alana kadar evdeki yağları kullanirim bari
Sagol canim bugun okulum vardi 4 te surdum 8 gibi yikarimSıhhatler olsun şifa olsun Canım bende bugün yapıcam kaç saat beklettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?