Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim :
Dax supergro ve hande polatin son kalanlarini ekledim cok az olunca susam badem corekotu hindistan cevizi yilan keten tohumu ce lavanta yaglarini ekledim bir haftalik kullanabilecegim miktarda yag cikti boylarada hindistan cevizini surdum
Dax ve hande polat bitti daxi yeniden alırım ama hande polati hazirlamiyacagim artik onun yerine evdeki yaglarimi eklemeyi düşünüyorum
Evdekiler :zeytinyagi badem çörekotu keten hindistan cevizi birde hint yagi tedarik ederim

feraheymen Silikon icermeyen sac kremleri
Giovanni 2chic avakado zrytinyagi ultra nem sac kremi
avalon organics
the body shop rainforest ürünlerinde
yves rocher

Bakimim diplere bir önceki hazirladigim karışımı uyguladım dax hande polat yilan badem çörekotu susam lavanta ve hindistan cevizi boylarada hindistan cevizi yağını uyguladım
Bu karışımhosuma gitti deli gibi kafam kasiniyor
Bir kullanimlik daha kaldi
Hala daxi siparis etmedim neyseki daxi alana kadar evdeki yağları kullanirim bari

Sıhhatler olsun şifa olsun Canım bende bugün yapıcam kaç saat beklettin

Bakımım : diplere dax hande polat yilan badem corekotu lavanta hindistan cevizi keten susam yaglarini uyguladim boylarada hindistan cevizi yağını uyguladım
Redistle arindirmaya devam ediyorum tek seferde % 90i ariniyor ardından keratherapy şampuanı kullanıyorum :)

Annem babam kaynanam kayinbabam evde olmasına ragmen gecte olsa bakimimi yaptım
HARDAL KURU 7:
1.5 yemek kasigi hardalın icine birer yemek kaşığı susam badem yılan yagi mayonez 2 yemek kasigi ilik su ekleyerek diplere yedirdim kafamda ozellikle tepe ve on kısımda yanma asiri seviyede yarim saat 45 dk sonrada yikarim

Bakimim :
Diplere ( karışım bereketli cikti hala direniyor bitmemek için ) dax hande polat yilan badem keten corekotu lavanta hindistan cevizi susam yağı boylara hindistan cevizi yagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…