- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.101
Eki Görüntüle 1808917 14 martta cekmistim canim
Sagol canim insallahEvet canım baya bir uzama var masallah. Sende hiç aksatmiyorsun bakımları valla. İnşallah istediğin uzunluğa sağlıklı bir şekilde gelir
maşallahEki Görüntüle 1808917 14 martta cekmistim canim
Olur,canim merak etme uclardaki boyalar minnacik duzlestirince yogun duruyor onlar yanik kisim degil arkadaslarin saclarini boyarken acaba bende nasil olur diye ucunda denemistimmaşallahcanım ya boyalar artık uçlarda kalmış benimde böyle olur mu saçlarım hemen istiyorum ya
allah seni iyi yapmışsın uçlarda güzel olmuş darısı benim saçlarımaOlur,canim merak etme uclardaki boyalar minnacik duzlestirince yogun duruyor onlar yanik kisim degil arkadaslarin saclarini boyarken acaba bende nasil olur diye ucunda denemistimdalgali olunca ışıltı gibi duruyor
ohhhh şifa olsun canımbende dün akşam zeytinyağlı sarımsaklı kürü yaptım mis gibi yumuşacık oldu saçlarım
teşekkürler canım hepimize şifa olsun yaptıklarımıza değsin inşallahohhhh şifa olsun canım
Şifa olsun CanımSac uzatma uğruna resmen yaniyorum ya bugunku daha bi yaniyor neyse birazdan hafifler umarım
Canim cok tesekkur ederim sende durumlar nasil uzama oldumu hicŞifa olsun Canım
Kulak memesinden biraz aşagıya indi şükür eve gidince ölçmek istiyorum Canım bende haftada 2 gün yapmayı planlıyorum zeytinyağlı sarımsaklı kürü sonrada dax düşünüyorum sence Nasıl olur birde burda buldum bir topik var Muskat cevizi karanfil ile yapılanCanim cok tesekkur ederim sende durumlar nasil uzama oldumu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?