Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplere dax hande polat susam yilan çörekotu keten lavanta hindistan cevizi badem yaglarini karıştırmışım son kalanlarida bugun kullandim boylara hindistan cevizi yagini uyguladim
Dax ve hande polat bitti daxi bu hafta siparis ederim hande polatida hazirlamiycam artik onun yerine evdeki yaglari karistirip kullanirim

HARDAL KURU 9:
2 yemek kasigi hardalin icine 1 yemek kasigi mayonez tatli badem yagi susam yilan yagi ekledim 2 yemek kasigi kadarda ilik su fircayla karıştırıp diplere surdum 45 dk 1 saat sonrada yikarim

Bakımım :diplere susam bbadem corekotu yilan hindistan cevizi ve karışım yagi hepsini karıştırıp uyguladim
Boylara ise hindistan cevizi yağını uyguladim

Bakimim diplere susam badem hindistan cevizi corekotu keten yilan ve karışım yagi boylara hindistan cevizi yağı

maşallah canım ya boyalar artık uçlarda kalmış benimde böyle olur mu saçlarımhemen istiyorum ya
Olur,canim merak etme uclardaki boyalar minnacik duzlestirince yogun duruyor onlar yanik kisim degil arkadaslarin saclarini boyarken acaba bende nasil olur diye ucunda denemistim dalgali olunca ışıltı gibi duruyor

Olur,canim merak etme uclardaki boyalar minnacik duzlestirince yogun duruyor onlar yanik kisim degil arkadaslarin saclarini boyarken acaba bende nasil olur diye ucunda denemistim dalgali olunca ışıltı gibi duruyor
allah seni iyi yapmışsın uçlarda güzel olmuş darısı benim saçlarıma

HARDAL KURU 10:
2 yemek kasigi hardalin icine 2 yemek kasigi ilik su 2 yemek kasigi tatli badem yagi 1 yemek kasigi yilan ve susam yagi mayonezim bitmisti o yuzden koyamadim diplere fircayla yedirdim su an alev almis durumda kafa derim ilk gercekten sanki yığınla aci biberi surmusler gibi oluyor oyle bir aci yani dayanmasi biraz zor amabenimki sanirim hardalın en aci cinsi
2 hafta daha yapip ondan sonra 2 hafta mola vercem bakimlara

Dax supergro yagimida siparis ettim evdede cok birsey kalmadi karisim yagimla beraber kullanirim bu ara uzamis gibi geliyor saclarim bakalim 2 hafta sonra ne halde olduklarini resmederim

Sac uzatma uğruna resmen yaniyorum ya bugunku daha bi yaniyor neyse birazdan hafifler umarım

Canim cok tesekkur ederim sende durumlar nasil uzama oldumu hic
Kulak memesinden biraz aşagıya indi şükür eve gidince ölçmek istiyorum Canım bende haftada 2 gün yapmayı planlıyorum zeytinyağlı sarımsaklı kürü sonrada dax düşünüyorum sence Nasıl olur birde burda buldum bir topik var Muskat cevizi karanfil ile yapılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…