Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Muskati cok duydumda bulmak zormus diye biliyorum daxi kesinlikle tavsiye ederim canim varsa içine ekstra yaglarda ekleyebilirsin

Muskati cok duydumda bulmak zormus diye biliyorum daxi kesinlikle tavsiye ederim canim varsa içine ekstra yaglarda ekleyebilirsin
Muskatı toz halinde Migros'da buldum dax bugün fırsatım olursa mutlaka temin edicem gece rüyama girdi o kadar kafaya takmışım anlıyacan

Muskatı toz halinde Migros'da buldum dax bugün fırsatım olursa mutlaka temin edicem gece rüyama girdi o kadar kafaya takmışım anlıyacan
Gecen seneki ben gerci hala daha oyleyim ama kuzum bakimlari es gecme aksatma verimi alirsin bak uzamayada baslamis tez zamanda rapunzel olursun insallah

Lavanta yagini cok sevdim uzatmayada etkisi vardir diye dusunuyorum bitmisti bugun aldim tekrardan bakimlarin icine birkac damla koyacagim acaba arindirma sampuaninada eklesemmi diye düşünüyorum

Gecen seneki ben gerci hala daha oyleyim ama kuzum bakimlari es gecme aksatma verimi alirsin bak uzamayada baslamis tez zamanda rapunzel olursun insallah
Amin inşallah rüyamda bir uyandım saat 01.00 sonra uyku tutmadı elimde telefon internetten saç bakımları baktım demeki normalim sende gördüğüne göreamib inşallah Canım sarımsak bitti evde tekrar alıcam bugün bugün birde hardal yağı maya ve dax almayı planlıyorum hem uzasınlar hemde saç çıksın yada diyorum doğum kontrol hapı mıay iyice sıyırdım

Lavanta yagini cok sevdim uzatmayada etkisi vardir diye dusunuyorum bitmisti bugun aldim tekrardan bakimlarin icine birkac damla koyacagim acaba arindirma sampuaninada eklesemmi diye düşünüyorum
Lavantayı mı Canım ben onu sıgır iliğini koymuştum bilmeden birde menekşe yağı güzel koksun diye sanırım onlarında faydası oldu bana

Lavantayı mı Canım ben onu sıgır iliğini koymuştum bilmeden birde menekşe yağı güzel koksun diye sanırım onlarında faydası oldu bana
Evet canim lavanta yagini aldim bakimlara ekledigimde karincalanma hissediyorum sac derimde demekki faydali oluyor

Evet canim lavanta yagini aldim bakimlara ekledigimde karincalanma hissediyorum sac derimde demekki faydali oluyor
Ay bende sığır iliğinde olmuştu şimdide sarımsak küründe oluyor tarak ile kaşıyorum ya resmen yırtıcam kafa derimi şampuan bemiksde ampulde koy Canım ben koydum birde Huncalife sarımsaklı maskesini aldım yumuşacık yaptı bilgine

Koydum canim bemiks evigen bepanten koydum maske olarak genellikle profesyonel urunler kullaniyorum alfaparf bc falan matrixte var 2_3 ayda bir artegonun keratin yukleme maskesini almıştım onu kullaniyorum silikonlu sulfatli olan urunlerden kullanmiyorum banyo sonrasida kesinlikle dene bence dande nano keratin argan yağlı sprey ve artego argan yağını kullaniyorum sprey mukemmel gercekten 250 ml boyutu ben 20ye aliyorum hatta yedeginide siparis verdim

Tamam Canım bir bakayım evde o kadar çok şey var ki sarımsaklı şampuandan zeytinyağlısına birde çörekotlu aldım market reyonu gibi oldu ev ot çöp ne ararsan var

Bu mmesajınıyeni gördüm :) doğum kontrol hapini kullananlar evet sac cikarttigini soyluyor ama kullanmayi birakinca aşırı dökülmeyle karailasmislar yinede iyice,arastir canim

Bu mmesajınıyeni gördüm :) doğum kontrol hapini kullananlar evet sac cikarttigini soyluyor ama kullanmayi birakinca aşırı dökülmeyle karailasmislar yinede iyice,arastir canim
Günaydın Araştırdım Canım vazgeçtim dün watsonsa gittim dax almaya kalmamış bitmiş elim boş döndü

Bakimim diplere dax susam badem corekotu yilan keten hindistan cevizi lavanta ve karisimyagi boylara hindistan cevizi yagi
Lavanta yagindan 1cay kasigi kadarekledim buram buram Kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…