- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.141
Canim hic kullanmadim ama bitkiselse eger ilk baslarda sert yapmasi normal bence kullanmaya devam et baktinki hala sert yapiyor o zaman kullanmayi kesersinSevda bir de sorum var sana farmasinin sampuani ni almıştım. Doğal dediler diye ısırgan özlusunu ilk iki Yikama da iyiydi 3 de çok kurudu saçım. Bununla ilgili bilgin varmı denedin mi hiç ya da okuyup yorum yapacak arkadaş var mı ona göre kullanıp kullanmamaya karar verecegim
Kuzum haklisin haftaya persembe keratin yukleme yapacagim ogun resim atarim,artik sonrasındada 2 hafta molaSevda hani fotooo bayağıdır girmiyordum. Bu hafta bakıyorum bakıyorum sayfana yok isteriz isteriz
Neyse canım bekleriz o zaman fotoğrafı. Sen şampuan uzmanı olunca bilirsin demiştim. Keratin bakımını kendin mi yapıyorsun? Eğer kendin yapıyorsan ne marka kullanıyorsun ve nasıl yapılıyor? Yazar mısın ? Tamam bitti sorularimKuzum haklisin haftaya persembe keratin yukleme yapacagim ogun resim atarim,artik sonrasındada 2 hafta mola
evet kendım yapıyorum canım artego marka ıle önce sulfatsız bır şampuanla yıkanıyor ardından nemı alınıp keratın maskesı surulıuor sonrada fırcayla kurutup fon cekıyorsun ardından saçtakı ısı gecınce ıstedığın zmn durulanıyorNeyse canım bekleriz o zaman fotoğrafı. Sen şampuan uzmanı olunca bilirsin demiştim. Keratin bakımını kendin mi yapıyorsun? Eğer kendin yapıyorsan ne marka kullanıyorsun ve nasıl yapılıyor? Yazar mısın ? Tamam bitti sorularim
Oh şifa olsun CanımBakimim diplere dax yilan badem corekotu keten susam hindistan cevizi lavanta ve karisim yagim boylara hindistan cevizi yagi
sagol canım hepimize şifa olsunOh şifa olsun Canım
doğru fıyatı baya pahalı ben gecen sene ındırımden 100 tlye almıştım ne kadara kadar alabılırsın bı arastırayım bu arada davıneste var onada bakabılırsın ama 1000 ml ben kullanmadım hıcYa ama ama ama bu artego çok pahali ya İnternet'e baktım şimdi bir görsel atabilir misin peki senin ki hangisi merak ettim. 450 mis de 260 kusura düşmüş vay arkadaş ya
2_3 atda bir yapiyorum her yapilista sacin kisaysa 40_50 ml uzunsa 80_90 ml gidiyorBir de bu 500 ml ne kadar gidiyor tabi o da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?