Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sevda hani fotooo bayağıdır girmiyordum. Bu hafta bakıyorum bakıyorum sayfana yok isteriz isteriz

Sevda bir de sorum var sana farmasinin sampuani ni almıştım. Doğal dediler diye ısırgan özlusunu ilk iki Yikama da iyiydi 3 de çok kurudu saçım. Bununla ilgili bilgin varmı denedin mi hiç ya da okuyup yorum yapacak arkadaş var mı ona göre kullanıp kullanmamaya karar verecegim

Canim hic kullanmadim ama bitkiselse eger ilk baslarda sert yapmasi normal bence kullanmaya devam et baktinki hala sert yapiyor o zaman kullanmayi kesersin

Bakimim diplere dax yilan badem corekotu keten susam hindistan cevizi lavanta ve karisim yagim boylara hindistan cevizi yagi

Kuzum haklisin haftaya persembe keratin yukleme yapacagim ogun resim atarim,artik sonrasındada 2 hafta mola
Neyse canım bekleriz o zaman fotoğrafı. Sen şampuan uzmanı olunca bilirsin demiştim. Keratin bakımını kendin mi yapıyorsun? Eğer kendin yapıyorsan ne marka kullanıyorsun ve nasıl yapılıyor? Yazar mısın ? Tamam bitti sorularim

evet kendım yapıyorum canım artego marka ıle önce sulfatsız bır şampuanla yıkanıyor ardından nemı alınıp keratın maskesı surulıuor sonrada fırcayla kurutup fon cekıyorsun ardından saçtakı ısı gecınce ıstedığın zmn durulanıyor

Ya ama ama ama bu artego çok pahali ya İnternet'e baktım şimdi bir görsel atabilir misin peki senin ki hangisi merak ettim. 450 mis de 260 kusura düşmüş vay arkadaş ya

Ya ama ama ama bu artego çok pahali ya İnternet'e baktım şimdi bir görsel atabilir misin peki senin ki hangisi merak ettim. 450 mis de 260 kusura düşmüş vay arkadaş ya
doğru fıyatı baya pahalı ben gecen sene ındırımden 100 tlye almıştım ne kadara kadar alabılırsın bı arastırayım bu arada davıneste var onada bakabılırsın ama 1000 ml ben kullanmadım hıc

bakımım dıplere dax yılan badem çörelotu susam keten lavanta hındıstan cevızı ve karısım yağım boylara hındıstan cevızı yağı uyguladım

S siir kız hemende buldum valla uygun olan urunu tek başına keratın yukleme 500 ml 185 tl hem keratın yukleme 1000 ml şampuan maske kremle beraberde 263 tlye buldum

Saclarimi yikadim uzun bir,zamandir bcnin fibre force maskesini kullanmiyordum banyodan ssonra sacimin nemini alip dip boy uc surup 20 dk aliminyum folyoyla beklettim simdi durulayacagim

Şampuanın sadece temizleme görevi olduğu dışında başka bir işe yaradığına inanmıyorum. Hatta keşke şampuan kullanmak zorında olmasak diye bile düşünüyorum

Maskeler yağlar ve kürler en önemlisi de içsel vitamin takviyeleri ama düzenli yapmak lazım ama pes ediyoruz sanırım her defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…