- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.161
İcsel vitamin takviiyesi yapmiyorum canim amaonin disinda sac bakimi konusunda acayip titizim bakim olacaksa illaki yaparim :))))Maskeler yağlar ve kürler en önemlisi de içsel vitamin takviyeleri ama düzenli yapmak lazım ama pes ediyoruz sanırım her defasında
İcsel vitamin takviiyesi yapmiyorum canim amaonin disinda sac bakimi konusunda acayip titizim bakim olacaksa illaki yaparim :))))
Hayirli olsun canim cok sevindim hemen faydasini gorursun insallahsevdabuzer canım sonunda dax aldım Migros'da buldum şükür yarın inşallah denemeyi düşünüyorum akşamdan sürüp yatıcam bakalım
Sagol canım Amin inşallahHayirli olsun canim cok sevindim hemen faydasini gorursun insallah
Bende bu hafta eklicem resim bakalım fark ne kadar olmusGünaydınlar. Bende geçen c.tesi başladım bakımlars bugün 7. Günüm fotolarla moral bulalım :) 16 ve 18 nisan fotolarım
Ayyy inşallah inşallahSagol canım Amin inşallahhepimiz görelim yaptığımız bakımların faydasını
Merak ediyorum senin saçlarını canım eklede görelimBende bu hafta eklicem resim bakalım fark ne kadar olmus
Ayyy canim benim sağol ya motive ettin beni soz ekledigimde seni,etiketliyecemMerak ediyoruz evet Sevda alıştırdın bizi her ay düzenli foto koymaya ve ciddi uzatmalar görmeye başarı hikayelerini canlı canlı görmeyi seviyoruz. Ve bu düzenli bakim yapmak için bize azim veriyor.
Kuum birkac gun sonra ekliyecem sehir dışına cikacaz diye hem keratin bakimini yaocam hemde bi fon cekem diyom o,zmn net belli olur diye bekliyomMerak ediyorum senin saçlarını canım eklede görelim
Hayırlı yolculuklar canım merakla bekliyorumKuum birkac gun sonra ekliyecem sehir dışına cikacaz diye hem keratin bakimini yaocam hemde bi fon cekem diyom o,zmn net belli olur diye bekliyom
Şifa olsun yarasın CanımHARDAL KURU 11:
2 yemek kasigi hardalin icine 2 yemek kkaşıği ilik su 1 yemek kaşığı yilan badem susam yagi ekleyip iyice karıştırıp diplere surdum birazdan yangın yerine doner kafam45 dk sonra yikarim
Sagol kuzum hepimize yarasin bakimlarimizŞifa olsun yarasın Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?