Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Haklisinda iste ne yapabiliriz mecburen temizlemek icin kullaniyoeuz ama ben sampuanda sulfat silikon parabengibi saca zararli kimyasallar içeren sampuanlari kullanmiyorum

Maskeler yağlar ve kürler en önemlisi de içsel vitamin takviyeleri ama düzenli yapmak lazım ama pes ediyoruz sanırım her defasında
İcsel vitamin takviiyesi yapmiyorum canim amaonin disinda sac bakimi konusunda acayip titizim bakim olacaksa illaki yaparim :))))

Günaydınlar. Bende geçen c.tesi başladım bakımlars bugün 7. Günüm fotolarla moral bulalım :) 16 ve 18 nisan fotolarım

Eklentiler

• 2016-04-16 22.54.24.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2016-04-18 23.18.45.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 32
Merak ediyoruz evet Sevda alıştırdın bizi her ay düzenli foto koymaya ve ciddi uzatmalar görmeye başarı hikayelerini canlı canlı görmeyi seviyoruz. Ve bu düzenli bakim yapmak için bize azim veriyor.

Merak ediyoruz evet Sevda alıştırdın bizi her ay düzenli foto koymaya ve ciddi uzatmalar görmeye başarı hikayelerini canlı canlı görmeyi seviyoruz. Ve bu düzenli bakim yapmak için bize azim veriyor.
Ayyy canim benim sağol ya motive ettin beni soz ekledigimde seni,etiketliyecem

Bugun asiri deeecede yogun oldugumdan birsuru yatili misafirim oldugundan hardal kurumu yarina erteledim bir guncukten birsey olmaz diyom ama kendimede kiziyom ama bir,an bile oturamadim napim ya ama duzenimi ertelemeyecegim yatin hardal kurunu yaptiktan sonra pzt yag kurumu carsambada yag kurumu yapip 15 gunluk molaya girecegim hadi hayirlisi bakalim

HARDAL KURU 11:
2 yemek kasigi hardalin icine 2 yemek kkaşıği ilik su 1 yemek kaşığı yilan badem susam yagi ekleyip iyice karıştırıp diplere surdum birazdan yangın yerine doner kafam 45 dk sonra yikarim

Bakimim diplere dax badem çörekotu lavanta yilan keten susam ve karisim yagim boylara hindistan cevizi yagi uyguladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…