- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.181
Canim,gunduz,vaktin olmuyomu veya,sabah gec ciksan sur oyle yat dicemdeAy canım şimdi bir de ben mi dax lan sam ne yapsam bir kıskandım ama yorgunluk akıyor üstümden. Sabah 6 buçukta kalkıyorum iki çocukla evden çıkıyorum ve daha yeni oturuyorum uyku saati en az 11 haydi geldw bakım yap.
Gündüzü dün atladım ya canım sen sürünce de ben de mi yapsam dedim ama yapamadım yattım valla şimdi yapacağım inşallah biseylerCanim,gunduz,vaktin olmuyomu veya,sabah gec ciksan sur oyle yat dicemde
Bende bugün soğan kürü yapıcam ve lavanta suyu ile durulıcam. Sonra da foto çekip keyiflenicem :)Gündüzü dün atladım ya canım sen sürünce de ben de mi yapsam dedim ama yapamadım yattım valla şimdi yapacağım inşallah biseyler
İlk ve son foto olarak yükle canım farkı görelim. Şiödiden şifa olsun bakımların15,gunluk aradan onceki son bakimim : diplere dax badem çörekotu yılan susam keten hindistan cevizi ve karışım yagim boylara badem yagi aksam yikadiktan sonra keratin yuklememi yapacam yarin sabahta fon cekip resim yuklerim
Yarasın şifa olsun merakla bekliyorum fotoyu15,gunluk aradan onceki son bakimim : diplere dax badem çörekotu yılan susam keten hindistan cevizi ve karışım yagim boylara badem yagi aksam yikadiktan sonra keratin yuklememi yapacam yarin sabahta fon cekip resim yuklerim
Tamami görünseydi uzama çok daha iyi anlasilirdi sanki sevdacigim. Neyse uzadığı görülüyor ama sonra müsait olunca belki yenilersin.S siirMiyav_su
Eki Görüntüle 1822570 Eki Görüntüle 1822573 Yaklasik 40 gunluk fark kizlar uzama 5.2cm yaza kadar hedefim grinin ortasina getirmekti insallah olur ikinci resim icin kuaura bakmayin esimin hadi hadi gec kaldik sozlerinden fon yarimken alel acele cektim
Yenilerim canim tekrardan simdilik mecburiyetten boyle cekebildim ess baskisiTamami görünseydi uzama çok daha iyi anlasilirdi sanki sevdacigim. Neyse uzadığı görülüyor ama sonra müsait olunca belki yenilersin.
S siirMiyav_su
Eki Görüntüle 1822570 Eki Görüntüle 1822573 Yaklasik 40 gunluk fark kizlar uzama 5.2cm yaza kadar hedefim grinin ortasina getirmekti insallah olur ikinci resim icin kuaura bakmayin esimin hadi hadi gec kaldik sozlerinden fon yarimken alel acele cektim
Ayy sagol canim darisi basiniza inşallahMaşallah Canım nazar değmesin gerçekten verdiğin emeklerin karşılığını almışsın maşallah aman kocalar hep böyle aceleci oluyorlar inanırmısın o griyi bile geçersin darısı bizim başımıza
Kuzum her hafta bir kere hardal kuru yapiyorum ama acayip yakiyor resmen kafamda sanki alevler ucusuyor gibi geliyorOldukça iyi durumda saçların Sevda, şu sıra neler yapıyorsun bakım için?
Kuzum her hafta bir kere hardal kuru yapiyorum ama acayip yakiyor resmen kafamda sanki alevler ucusuyor gibi geliyoryine tabiki dax ve içine,ekledigim evdeki yaglar var badem hindistan,cevizi corekotu susam falan
Amin inşallah canım benim benimkide aynı kendisini oyalanır evde ben kalınca kudururAyy sagol canim darisi basiniza inşallahay evet ya kocalar acayip aceleci arabaya binincede erken geldin diyor kuzum emek verince olur merak etme
Tatlı tatlı kaşınıyor ama itiraf et :)
Vallahi bu kadar düzenli uyguluyor olmana çok özeniyorum ve takdir ediyorum. Herhalde şu forumda gelişmeleri an be an takip edebildiğimiz az sayıda üyeden birisin
İnsallah canim sifalar olsun,simdiden hemencik rapunZel olursun insallahAmin inşallah canım benim benimkide aynı kendisini oyalanır evde ben kalınca kudururbende saçlarıma kına yaktım gece iyi oldu önceki bütün renkler kapandı önümüzdeki haftada dax başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?