Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Artik,aslan,gunlerinde,degil yay gunlerinde sacimi kesecegim değişiklik iyidir 3 ayda yay burcunda devam edeuim istedim
Bugunde yay gunlerine denk geldigi,icin sacimin,uclarindan az biraz kestim

Ay canım şimdi bir de ben mi dax lan sam ne yapsam bir kıskandım ama yorgunluk akıyor üstümden. Sabah 6 buçukta kalkıyorum iki çocukla evden çıkıyorum ve daha yeni oturuyorum uyku saati en az 11 haydi geldw bakım yap.

Canim,gunduz,vaktin olmuyomu veya,sabah gec ciksan sur oyle yat dicemde

Kuzum,bende dun gunlerdir suren yatili misafir,yorgunlugu bi yandan e batmis bi,yandan günde 4_5 saat uyumaktan kaynaklanan uykusuzluk ...dun yaptim bakimimi ama senin cocuk olunca iste anca firsat kollaman lazim

15,gunluk aradan onceki son bakimim : diplere dax badem çörekotu yılan susam keten hindistan cevizi ve karışım yagim boylara badem yagi aksam yikadiktan sonra keratin yuklememi yapacam yarin sabahta fon cekip resim yuklerim

15,gunluk aradan onceki son bakimim : diplere dax badem çörekotu yılan susam keten hindistan cevizi ve karışım yagim boylara badem yagi aksam yikadiktan sonra keratin yuklememi yapacam yarin sabahta fon cekip resim yuklerim
İlk ve son foto olarak yükle canım farkı görelim. Şiödiden şifa olsun bakımların

Maşallah Canım nazar değmesin gerçekten verdiğin emeklerin karşılığını almışsın maşallah aman kocalar hep böyle aceleci oluyorlar inanırmısın o griyi bile geçersin darısı bizim başımıza

Ayy sagol canim darisi basiniza inşallah ay evet ya kocalar acayip aceleci arabaya binincede erken geldin diyor kuzum emek verince olur merak etme

Oldukça iyi durumda saçların Sevda, şu sıra neler yapıyorsun bakım için?
Kuzum her hafta bir kere hardal kuru yapiyorum ama acayip yakiyor resmen kafamda sanki alevler ucusuyor gibi geliyor yine tabiki dax ve içine,ekledigim evdeki yaglar var badem hindistan,cevizi corekotu susam falan

Kuzum her hafta bir kere hardal kuru yapiyorum ama acayip yakiyor resmen kafamda sanki alevler ucusuyor gibi geliyor yine tabiki dax ve içine,ekledigim evdeki yaglar var badem hindistan,cevizi corekotu susam falan

Tatlı tatlı kaşınıyor ama itiraf et :)

Vallahi bu kadar düzenli uyguluyor olmana çok özeniyorum ve takdir ediyorum. Herhalde şu forumda gelişmeleri an be an takip edebildiğimiz az sayıda üyeden birisin

Ayy sagol canim darisi basiniza inşallah ay evet ya kocalar acayip aceleci arabaya binincede erken geldin diyor kuzum emek verince olur merak etme
Amin inşallah canım benim benimkide aynı kendisini oyalanır evde ben kalınca kudurur bende saçlarıma kına yaktım gece iyi oldu önceki bütün renkler kapandı önümüzdeki haftada dax başlayacağım inşallah

Tatlı tatlı kaşınıyor ama itiraf et :)

Vallahi bu kadar düzenli uyguluyor olmana çok özeniyorum ve takdir ediyorum. Herhalde şu forumda gelişmeleri an be an takip edebildiğimiz az sayıda üyeden birisin
Ayy kuZum benim sagol
Valla aktar bana hardalin,en,aci turunu verdiginden acidan kasinmayi hissetmiyorum ama bence cokkk etkili hardal kuru

İnsallah canim sifalar olsun,simdiden hemencik rapunZel olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…