- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.201
Amin inşallah canım benimİnsallah canim sifalar olsun,simdiden hemencik rapunZel olursun insallah
Kuzum sagolasin girmiyon artik hic topigeAma masallahh yaa
Sac uzatmayinca girmiyorum bakimsiz da ayni uzuyor saclarimKuzum sagolasin girmiyon artik hic topige
Canim her ayin koc,aslan veya yay gunlerinden kendine en uygun olani secip en az 3 ay o burcta kesim yapıyorsun az bisey uçlardan kozmik bakima bak canim detaylar var ordasevdabuzer
Can'ım burç günlerinde saç kesme zamanları ne zaman oluyor.Nereden takip edebilirim.Yada sen takip ediyorsan banada haber verirmisin?Şimdiden sağol.
Hiç anlamadım.Canim her ayin koc,aslan veya yay gunlerinden kendine en uygun olani secip en az 3 ay o burcta kesim yapıyorsun az bisey uçlardan kozmik bakima bak canim detaylar var orda
Canım Google kozmik bakım yaz orada yazıyorHiç anlamadım.
Canim her ay belli burclara denk gelen gunlerde kesim yapiliyor sac uzamasi icin 3 burc var aslan koc yay .mesela bu ay 6_8 nisan arasi koc gunleriydi 14_17 nisan arasi,aslan gunleriydi 24_27 nisan arasi yay gunleri her ay bu,takvime bakarak belirledigin bir burcta kesim yapıyorsun en az 3 ay üst-üste olmasi gerekiyor googleye nisan ayi sac kesim gunleri yaz detayli aciklamayo okursunHiç anlamadım.
Teşekkürler Can'ım.Peki ben aslan Burcu'nda kesmeye karar verdim.Üç ay aslan Burcu'nda mı keseceğim.Birde saçımın görünmeyen kısmından birCanim her ay belli burclara denk gelen gunlerde kesim yapiliyor sac uzamasi icin 3 burc var aslan koc yay .mesela bu ay 6_8 nisan arasi koc gunleriydi 14_17 nisan arasi,aslan gunleriydi 24_27 nisan arasi yay gunleri her ay bu,takvime bakarak belirledigin bir burcta kesim yapıyorsun en az 3 ay üst-üste olmasi gerekiyor googleye nisan ayi sac kesim gunleri yaz detayli aciklamayo okursun
oluyorTeşekkürler Can'ım.Peki ben aslan Burcu'nda kesmeye karar verdim.Üç ay aslan Burcu'nda mı keseceğim.Birde saçımın görünmeyen kısmından bir
çimdik kessem olur mu?
Tum sacinin ucundan minnacik kessen daha buyuk etkisi olur,diye okudum yinede sen bilirsinTeşekkürler Can'ım.Peki ben aslan Burcu'nda kesmeye karar verdim.Üç ay aslan Burcu'nda mı keseceğim.Birde saçımın görünmeyen kısmından bir
çimdik kessem olur mu?
Neyse var canım aklında bir karar Verde bende senden nemalanayim. Bende bir değişiklik yapayım diyorum ama ne bilemedim.Moladan sonraki bakimlarda ueni şeyler denemeyi dusunuyorum bakalim arastirmalara devam
Canim arastiriyorum bakalim bulursam haber ederim sanada :))Neyse var canım aklında bir karar Verde bende senden nemalanayim. Bende bir değişiklik yapayım diyorum ama ne bilemedim.
Kesimden o kadar gözüm korktu ki burç günlerine göre bile kestiremem sanırım. Kırık aldırmaya gidip enseme çıkardılar saçımı. Dava etsem kazanırım o derece
Günaydın canım KoZmik bakıma baktım ama o kadar disiplinli takip edemeyebilriim. Çok anlayamadım da.Ben boyatmaya gidip dip uc tum ssacimdan oldum isini bilmeyenlerin elinde durumumuz vahim oluyor iste
canim kendin yapabilirsin parca parca sacini al makasla ucundan minnacik alsan olur
Canim,en az 3 ay duzenli yapsan daha verimli olur mesela aslan gunleri gurlestirme uzatma bakim amacli koc gunleride hemen hemen ayni yay gunleri sadece uzatmaya fayda sagliyor mesela bugun yanilmiyorsam aksam 8.10a kadar aslan burcu etkisindeyiz o saate kadar saclarinin ucundan milim kessen etkisi olur ama bir ay aslanda bir ay kocta yaparsan etkiyi azaltmia olursun hangi burcta basladiysan onda devam etmen gerekGünaydın canım KoZmik bakıma baktım ama o kadar disiplinli takip edemeyebilriim. Çok anlayamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?