Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Tam tamına 7 yıldırsaçlarım kuafor yuzu gormemişti.zaten kendimi bildim bileli uzun saçlıyım da bu kez ki uzatnam oyle boyle değil. Aydan aya kendim ucundan keserdim kırıkları gitsin diye. Boyu kalçalarımın bile altındaydı. Aslında şu gebeliğin harareti olmasa yine kesmezdim de dayanamadım. Uç dort gun oldu keseli. Kuaforum çok iyi bi kesim yaptı. Oval bi kesim. Aslında kısasaçı ozlemişim sanırım. Çunku pişman olurum sanıyordum da şuan çok rahatım. Haa kısa derken saç boyum hala sırtımdan aşağıda .. Benm için kısa oluyor tabi

sevdabuzer
Can'ım burç günlerinde saç kesme zamanları ne zaman oluyor.Nereden takip edebilirim.Yada sen takip ediyorsan banada haber verirmisin?Şimdiden sağol.

sevdabuzer
Can'ım burç günlerinde saç kesme zamanları ne zaman oluyor.Nereden takip edebilirim.Yada sen takip ediyorsan banada haber verirmisin?Şimdiden sağol.
Canim her ayin koc,aslan veya yay gunlerinden kendine en uygun olani secip en az 3 ay o burcta kesim yapıyorsun az bisey uçlardan kozmik bakima bak canim detaylar var orda

Hiç anlamadım.
Canim her ay belli burclara denk gelen gunlerde kesim yapiliyor sac uzamasi icin 3 burc var aslan koc yay .mesela bu ay 6_8 nisan arasi koc gunleriydi 14_17 nisan arasi,aslan gunleriydi 24_27 nisan arasi yay gunleri her ay bu,takvime bakarak belirledigin bir burcta kesim yapıyorsun en az 3 ay üst-üste olmasi gerekiyor googleye nisan ayi sac kesim gunleri yaz detayli aciklamayo okursun

Teşekkürler Can'ım.Peki ben aslan Burcu'nda kesmeye karar verdim.Üç ay aslan Burcu'nda mı keseceğim.Birde saçımın görünmeyen kısmından bir
çimdik kessem olur mu?

Teşekkürler Can'ım.Peki ben aslan Burcu'nda kesmeye karar verdim.Üç ay aslan Burcu'nda mı keseceğim.Birde saçımın görünmeyen kısmından bir
çimdik kessem olur mu?
Tum sacinin ucundan minnacik kessen daha buyuk etkisi olur,diye okudum yinede sen bilirsin

Moladan sonraki bakimlarda ueni şeyler denemeyi dusunuyorum bakalim arastirmalara devam

Kesimden o kadar gözüm korktu ki burç günlerine göre bile kestiremem sanırım. Kırık aldırmaya gidip enseme çıkardılar saçımı. Dava etsem kazanırım o derece

Kesimden o kadar gözüm korktu ki burç günlerine göre bile kestiremem sanırım. Kırık aldırmaya gidip enseme çıkardılar saçımı. Dava etsem kazanırım o derece
Ben boyatmaya gidip dip uc tum ssacimdan oldum isini bilmeyenlerin elinde durumumuz vahim oluyor iste
canim kendin yapabilirsin parca parca sacini al makasla ucundan minnacik alsan olur

Ben boyatmaya gidip dip uc tum ssacimdan oldum isini bilmeyenlerin elinde durumumuz vahim oluyor iste
canim kendin yapabilirsin parca parca sacini al makasla ucundan minnacik alsan olur
Günaydın canım KoZmik bakıma baktım ama o kadar disiplinli takip edemeyebilriim. Çok anlayamadım da.

Günaydın canım KoZmik bakıma baktım ama o kadar disiplinli takip edemeyebilriim. Çok anlayamadım da.
Canim,en az 3 ay duzenli yapsan daha verimli olur mesela aslan gunleri gurlestirme uzatma bakim amacli koc gunleride hemen hemen ayni yay gunleri sadece uzatmaya fayda sagliyor mesela bugun yanilmiyorsam aksam 8.10a kadar aslan burcu etkisindeyiz o saate kadar saclarinin ucundan milim kessen etkisi olur ama bir ay aslanda bir ay kocta yaparsan etkiyi azaltmia olursun hangi burcta basladiysan onda devam etmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…