Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Canim cozeltiyi bitirdim :) yani uzama oldu ama saclarim kurudu sanki biraz bnde karisim bitince hindistan cevizi yagi aldim nem kazandrsin diye onunla devam ediyorum.
Oyle aman aman bi uzama oldumu,canim peki hindistan cevizi cok iyi canim ya nemlendirmesi falan baya iyi kati formdakini kullaniyorsun demi

Oyle aman aman bi uzama oldumu,canim peki hindistan cevizi cok iyi canim ya nemlendirmesi falan baya iyi kati formdakini kullaniyorsun demi
Yaklasik 3 cm oldu canim ama belkide bitince tekrar kullanmak gerekiyordur saclarimi kurutunca bidaha yapmym dedim. Hindistan cevizi cok iyi evet en son yumurta sarisi zeytinyagi jojoba badem hint ve hindistan cevizini karstrarak surdum 4 saat beklettim cok iyi geldi sanki boyle kullancam galiba hep :) hindistan cevizi kati formda canim bu arada

Kuruttuysa hıc kullanma canım bu,karısım daha ıyıymıs hem kurutmadanda uzatırsın sımdıden sıfa olsun,canım

15 günlük molam bitti yeniden bakimlara baslama vakti haziranin sonuna kadar bakimlara devam.edip sonrada zaten yaz tatiline cikariz bu surecte 1ay standart bakimim olacak dax+ kkarışıkbakim yagi 20 gunde önceden aldığım denemedigim entele losyonum vardı onu deneyecegim bu ara fotograf ekleyecegim 1.5 aylik surecte ne kadar uzadığını gorurum hem

Dulavrat otu veya biberiyeyle durulama yaparim diyordum ama vazgectim bitki.suyu.oldugu icin tekrardan durulama yapmam gerek buda saci yipratir vazgectim bu yuzden
Ben normalde her banyoda maske yapardim sacimin kokten yandigi,zamanlarda azcikta olsa yumuşasın diye yaptığım birşeydi ama alışkanlık oldu her banyoda kokten uca maske yapıyordum simdi onuda biraktim banyoda ya krem ( oda sadece uclarina ) yada hicbirsey yapmadan islemimi bitiririm
Elimdeki kremim organicin bir kremi konumu bilenler bilir onuda sadece hardal kurunu arindirmak icin kullanıyordum
Sampuan olarak diora keratherapy sampuan kullanıyorum
Arindirma amacli onceki bakimlarda redist tuzsuz sampuani kullaniyordum onuda attım cope icinde sulfat oldugu icin

Proderma bakim yağını yeni aldim aklimda vardi ama elimdekiler bitsin istiyordum 150 ml 20 lira fiyati

Yine haftanin bir gunu hardal kurunu yapacagim bu kurden memnun kaldim sanki.her yaptigimda sacimdaki uzama artiyor gibi geliyor bana

Yine haftanin bir gunu hardal kurunu yapacagim bu kurden memnun kaldim sanki.her yaptigimda sacimdaki uzama artiyor gibi geliyor bana
Sanki bana da senin saçların bu kürle daha bir atağa geçmiş gibi geldi canım enteleyi alınca bir onu deneyeceğim ama iliği de devam ederek sonra haziran gibi hardal kürünü de denemek istiyorum.

Sanki bana da senin saçların bu kürle daha bir atağa geçmiş gibi geldi canım enteleyi alınca bir onu deneyeceğim ama iliği de devam ederek sonra haziran gibi hardal kürünü de denemek istiyorum.
Dene canim ben hardaldan memnun kaldim bir ara durmustu uzamasi hardalla sanki daha etkili oldu uzama bakalim ben memnunum biraz arindirmasi zor puturlukler kalıyor ama ikinci yikamada bitiyor hepsi

Bence gelir arkadaşım uzama hızı gayet iyi saçlarının çünkü grinin sonuna zor da griye gelir bence

Bir yolda 2 karış uzamış neredeyse saçların canım eylül Ekim gibi bele gelir. İki yılda sıfırdan bele gelmiş bir saçtan daha ne istenir ki ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…