- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.221
Canim cozeltiyi bitirdim :) yani uzama oldu ama saclarim kurudu sanki biraz bnde karisim bitince hindistan cevizi yagi aldim nem kazandrsin diye onunla devam ediyorum.feraheymen canim nerelerdesin cozeltiyle uzatma ne alemde
Oyle aman aman bi uzama oldumu,canim peki hindistan cevizi cok iyi canim ya nemlendirmesi falan baya iyi kati formdakini kullaniyorsun demiCanim cozeltiyi bitirdim :) yani uzama oldu ama saclarim kurudu sanki biraz bnde karisim bitince hindistan cevizi yagi aldim nem kazandrsin diye onunla devam ediyorum.
Yaklasik 3 cm oldu canim ama belkide bitince tekrar kullanmak gerekiyordur saclarimi kurutunca bidaha yapmym dedim. Hindistan cevizi cok iyi evet en son yumurta sarisi zeytinyagi jojoba badem hint ve hindistan cevizini karstrarak surdum 4 saat beklettim cok iyi geldi sanki boyle kullancam galiba hep :) hindistan cevizi kati formda canim bu aradaOyle aman aman bi uzama oldumu,canim peki hindistan cevizi cok iyi canim ya nemlendirmesi falan baya iyi kati formdakini kullaniyorsun demi
Kuruttuysa hıc kullanma canım bu,karısım daha ıyıymıs hem kurutmadanda uzatırsın sımdıden sıfa olsun,canımYaklasik 3 cm oldu canim ama belkide bitince tekrar kullanmak gerekiyordur saclarimi kurutunca bidaha yapmym dedim. Hindistan cevizi cok iyi evet en son yumurta sarisi zeytinyagi jojoba badem hint ve hindistan cevizini karstrarak surdum 4 saat beklettim cok iyi geldi sanki boyle kullancam galiba hep :) hindistan cevizi kati formda canim bu arada
Sanki bana da senin saçların bu kürle daha bir atağa geçmiş gibi geldi canım enteleyi alınca bir onu deneyeceğim ama iliği de devam ederek sonra haziran gibi hardal kürünü de denemek istiyorum.Yine haftanin bir gunu hardal kurunu yapacagim bu kurden memnun kaldim sanki.her yaptigimda sacimdaki uzama artiyor gibi geliyor bana
Dene canim ben hardaldan memnun kaldim bir ara durmustu uzamasi hardalla sanki daha etkili oldu uzama bakalim ben memnunum biraz arindirmasi zor puturlukler kalıyor ama ikinci yikamada bitiyor hepsiSanki bana da senin saçların bu kürle daha bir atağa geçmiş gibi geldi canım enteleyi alınca bir onu deneyeceğim ama iliği de devam ederek sonra haziran gibi hardal kürünü de denemek istiyorum.
Yok canim grinin sonu degilde basi ay insallah yaBence gelir arkadaşım uzama hızı gayet iyi saçlarının çünkü grinin sonuna zor da griye gelir bence
İnsallah olur canim seninkide güzel uzuyorAy benim de hedefim şimdi Kasım gibi seninkine gelse
Aynen kuzum bence,beli gecmiste olur o zamana kadarBir yolda 2 karış uzamış neredeyse saçların canım eylül Ekim gibi bele gelir. İki yılda sıfırdan bele gelmiş bir saçtan daha ne istenir ki ; )
Eki Görüntüle 1830829 11 mayıs hafif dalgali hali kirmizinin 1.5 cm icinde bakalim haziranin sonuna kadar ne kadar uzayacak griye gelse ahhhh keskeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?