- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.241
Ayy canim sagol insallah bakalimMaşallah canım merak etme gelir çok güzel bakımlar yapıyorsun maşallah
Canim organix te yok bildgm kadariylaBazen,daxtan,nefret edıyorum ya dun yıkadım,arınmıyo bır türlü mecburen oyle bıraktım cok ustune gıtmek ıstemedımsımdı bır kere daha yıkıcam
Cok yaglıda kalmadı ama mat duruyor bunada sınır oluyorum bırde yaglıyken yuzume değmeye gorsun dırek,sıvılce yapıyor
Redıst guzel arındırıyordu onuda sulfat car dıye attım cope sulfatsız arındırıcı sampuan arıyorum varmı bıldıgınız kızlar veya sabunla aarındırayım ılk dıyorum
Sagol kuzum ama büyük boy uygun fiyatli birşey bakiyorum sadece yag bakimini arindirmak icin .elimdeki sampuan pahali biraz onuda kullanmaya kiyamiyorun bakalim arastiriyorum halaCanim organix te yok bildgm kadariyla
Bakim,canim bi sagoldoa kozmetiğin sülfatsız şampuanı var . Bende elimdekiler bitince almak istiyorum.
Oleyyyyyy
Canımsın senin sayende hırslandımOleyyyyyysuppersin canim haydi bakim bakimlara soz gaz devam
Oyyy canim sagolasin bu ara bunu cok duyuyorum heves hirs anlamindaCanımsın senin sayende hırslandım
Oyyy canim sagolasin bu ara bunu cok duyuyorum heves hirs anlamindane demek bi parcada olsa faydali olabildiysem ne mutlu bana
İyi gidiyor canim bi ara resim gönderirim sanaKuzum ne durumdasinn bakamiyom.netim yokdu bayadir
canım bu yağları nereden alıyorsun?aktar mı eczane mi?bir de markası neler güvenilir mi?Bakimim diplere susam badem hindistan cevizi corekotu keten yilan ve karışım yagi boylara hindistan cevizi yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?