- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.261
ayy aynen dax'ı bayağı önce aldım sadece 3 kere falan kullandım sonrasında pes ettim,sonra tekrar başlayacağım ama dax cidden arınmıyor.susuz şampuanlasam da 4 kere yıkasam da yok yine yağlı oluyor ve senin gibi yüzümü de yağlandırıyor.ki benim saçım o zamanlar kupkuruydu o saçı bile yağlı yağlı bıraktıBazen,daxtan,nefret edıyorum ya dun yıkadım,arınmıyo bır türlü mecburen oyle bıraktım cok ustune gıtmek ıstemedımsımdı bır kere daha yıkıcam
Cok yaglıda kalmadı ama mat duruyor bunada sınır oluyorum bırde yaglıyken yuzume değmeye gorsun dırek,sıvılce yapıyor
Redıst guzel arındırıyordu onuda sulfat car dıye attım cope sulfatsız arındırıcı sampuan arıyorum varmı bıldıgınız kızlar veya sabunla aarındırayım ılk dıyorum
Bazen bende gercekten pes ediyorum daxtan genellikle 2 seferde ariniyor bazende yika allah yika yok gitmiyorayy aynen dax'ı bayağı önce aldım sadece 3 kere falan kullandım sonrasında pes ettim,sonra tekrar başlayacağım ama dax cidden arınmıyor.susuz şampuanlasam da 4 kere yıkasam da yok yine yağlı oluyor ve senin gibi yüzümü de yağlandırıyor.ki benim saçım o zamanlar kupkuruydu o saçı bile yağlı yağlı bıraktı
Canim genellikle aktardan veya netten corekotu susam falan aktardan aldim mecitefendinin yaglari hindistan cevizi netten aldim lifeco markacanım bu yağları nereden alıyorsun?aktar mı eczane mi?bir de markası neler güvenilir mi?
sağ ol canımCanim genellikle aktardan veya netten corekotu susam falan aktardan aldim mecitefendinin yaglari hindistan cevizi netten aldim lifeco marka
gonder canim o pro mu o ney karışım mi yapdinİyi gidiyor canim bi ara resim gönderirim sana
Yok canim karisim yapmadım hazir bi yag birkac bakim daxa mola vereyim dedimgonder canim o pro mu o ney karışım mi yapdin
ben öyle olduğu zaman bakımı yapıp başımı iyice sarıp onunla uyuyorum,bence sen de öyle yapBugun bakim gunu ama yapamadim :)) okuldan yeni geldim daha napim artik bu saatten sonrada en fazla bir saat tutabilcem
Canim bende oyle yapardimda sabah 6da kalkiyorum okula yetişebilmek icin yikarsam kurutmam lazim kurutma makinesi migrenimi azdiriyor islak kalsa desem sinuzitten ölüyorum resmenben öyle olduğu zaman bakımı yapıp başımı iyice sarıp onunla uyuyorum,bence sen de öyle yapsabah kalkar kalmaz yıkarsın.bazen öyle şeyler oluyor gece 1'e sarkıyor saç bakımı yine de kalkıyorum yapıyorum onunla uyuyorum
hahah bekar hayatı yaşadığımdan tabiiCanim bende oyle yapardimda sabah 6da kalkiyorum okula yetişebilmek icin yikarsam kurutmam lazim kurutma makinesi migrenimi azdiriyor islak kalsa desem sinuzitten ölüyorum resmen
Tabiki en onemli sey esim...ben o yagli kafayla yataga gireyim sabah o yatak cope gider birkere ikna edebildim ertesi gun yatagi sildik
Esim asiri derecede titiz ne kadar sararsan sar o kafayi olmaz yani
O yorgunluga ragmen yapayim dedim misafir geldigider gitmezde kendiMi banyoya atip bakimimi yaptim aksatmadim yani şükür
Bende,oyle yapiyorum vanim once,strec film sonra poset basen ustune havlu,bazende,esarp evet,boyle,dahaxetkili acik durmasindanhahah bekar hayatı yaşadığımdan tabiineyse bu günlerimin tadını çıkarayım
olsun 1-2 saat bile bekletsen etkiliyor zaten.bir daha öyle olursa yağın saça hızlı işlemesi için streç filme sar,üzerine poşet ya da duş bonesi geçir onun üzerine de sıcak havlu sar(ütü ile ısıt ya da kaynar suya sok çıkar) tam çıkarmadan da streç filmin üstünden kurutma makinası ile tekrar ısıt tamamdır6 saatlik etkiyi görürsün
Evet,canim çaydanlığın ustune koyuyorumo buharla sicak ilik arasi kivama gelince,alip sürüyorumBir de yağları da sıcak-ılık arası yapıp sürüyorsun değil mi?
ayyyy ben hata ettım sanıyordumda yok yapmamışım sabah başlıyormuş ben akşam kestım ucundan :)Kizlar bi,hata,ettimki Sormayin yaaksam 8.30dan,sonra sac kesimi yapacagima bugun saat 8.30 da sondu deyip 8.10da ucundan aldim gece tekrar,alsam,sikinti olurmuki offffff nasil boyle hata yaptimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?