Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

ayy aynen dax'ı bayağı önce aldım sadece 3 kere falan kullandım sonrasında pes ettim,sonra tekrar başlayacağım ama dax cidden arınmıyor.susuz şampuanlasam da 4 kere yıkasam da yok yine yağlı oluyor ve senin gibi yüzümü de yağlandırıyor.ki benim saçım o zamanlar kupkuruydu o saçı bile yağlı yağlı bıraktı

Bazen bende gercekten pes ediyorum daxtan genellikle 2 seferde ariniyor bazende yika allah yika yok gitmiyor
Yinede cok guzel etkili bir yag

Kizlar bi,hata,ettimki Sormayin ya aksam 8.30dan,sonra sac kesimi yapacagima bugun saat 8.30 da sondu deyip 8.10da ucundan aldim gece tekrar,alsam,sikinti olurmuki offffff nasil boyle hata yaptimki

Bugun bakim gunu ama yapamadim :)) okuldan yeni geldim daha napim artik bu saatten sonrada en fazla bir saat tutabilcem

Bugun bakim gunu ama yapamadim :)) okuldan yeni geldim daha napim artik bu saatten sonrada en fazla bir saat tutabilcem
ben öyle olduğu zaman bakımı yapıp başımı iyice sarıp onunla uyuyorum,bence sen de öyle yap sabah kalkar kalmaz yıkarsın.bazen öyle şeyler oluyor gece 1'e sarkıyor saç bakımı yine de kalkıyorum yapıyorum onunla uyuyorum

Canim bende oyle yapardimda sabah 6da kalkiyorum okula yetişebilmek icin yikarsam kurutmam lazim kurutma makinesi migrenimi azdiriyor islak kalsa desem sinuzitten ölüyorum resmen
Tabiki en onemli sey esim...ben o yagli kafayla yataga gireyim sabah o yatak cope gider birkere ikna edebildim ertesi gun yatagi sildik
Esim asiri derecede titiz ne kadar sararsan sar o kafayi olmaz yani
O yorgunluga ragmen yapayim dedim misafir geldi gider gitmezde kendiMi banyoya atip bakimimi yaptim aksatmadim yani şükür

hahah bekar hayatı yaşadığımdan tabii neyse bu günlerimin tadını çıkarayım
olsun 1-2 saat bile bekletsen etkiliyor zaten.bir daha öyle olursa yağın saça hızlı işlemesi için streç filme sar,üzerine poşet ya da duş bonesi geçir onun üzerine de sıcak havlu sar(ütü ile ısıt ya da kaynar suya sok çıkar) tam çıkarmadan da streç filmin üstünden kurutma makinası ile tekrar ısıt tamamdır6 saatlik etkiyi görürsün

Bende,oyle yapiyorum vanim once,strec film sonra poset basen ustune havlu,bazende,esarp evet,boyle,dahaxetkili acik durmasindan

HARDAL KURU 1
1.5 yemek kaşıgı hardalın ıcıne 1 yemek kaşığı mayonez susam yağı badem yılan yagı 2 yemek kaşıgı kadarda ılık su ekleyıp karıştırıp dıplere fırcayla surdum ufaktan yanmaya başladı 45dk 1 saat sonra yıkarım

Kizlar bi,hata,ettimki Sormayin ya aksam 8.30dan,sonra sac kesimi yapacagima bugun saat 8.30 da sondu deyip 8.10da ucundan aldim gece tekrar,alsam,sikinti olurmuki offffff nasil boyle hata yaptimki
ayyyy ben hata ettım sanıyordumda yok yapmamışım sabah başlıyormuş ben akşam kestım ucundan :)

ben de yağ karışımını yaptım bugün hatta sabah 11 gibi ama yıkamaya üşendiğim için evde hala böyle geziyorum neyse iyi oluyor bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…