- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.281
Bende canim sabah sürüp aksama kadar bekletiyorum sifa olsun canimben de yağ karışımını yaptım bugün hatta sabah 11 gibi ama yıkamaya üşendiğim için evde hala böyle geziyorumneyse iyi oluyor bir yerde
Niye biraktinki canimAh ben bu bakımları bıraktım 20 gündür bişey yapmadım. Lafta bu ara siklastiracaktim.ne oldu bana yaaa
Bqk benimde bu ara uzamiyo gibi ama inatlq devam ediyorum haziranın sonuna kadarda devamAh ben bu bakımları bıraktım 20 gündür bişey yapmadım. Lafta bu ara siklastiracaktim.ne oldu bana yaaa
Ben matrix kullandım cok memnun kaldim ama onerdigim bi,arkadaş memnun kalmamisti ddiğerlerini kullanmadim canimKızlar keratinli şampuan almak istiyorum.Loreal,Kerastese ve Matrik 3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
Ben sadece bere takıyorum Canım şuan evdeyim sarımsaklı zeytinyağını sürdüm bereyi kafama geçirdim 1 saat arayla kurutma makinesi tutuyorum akşam 10 kadar kalacakBende,oyle yapiyorum vanim once,strec film sonra poset basen ustune havlu,bazende,esarp evet,boyle,dahaxetkili acik durmasindan
canım bereyi nasıl tutuyorsun? vıcık vıcık yağ olmuyor muBen sadece bere takıyorum Canım şuan evdeyim sarımsaklı zeytinyağını sürdüm bereyi kafama geçirdim 1 saat arayla kurutma makinesi tutuyorum akşam 10 kadar kalacak
Canım berenin içinde ayrıca pamuklu astarı var saçımdan çıkarınca doğru makineye atıyorum ve yıkatıyorum tekrar kullanıyorum eşimin eski beresicanım bereyi nasıl tutuyorsun? vıcık vıcık yağ olmuyor muher seferinde çok iyi yıkamak lazım yoksa atıyor musun?
ay çok güzelmiş ya bana da lazım öyle bir şeyCanım berenin içinde ayrıca pamuklu astarı var saçımdan çıkarınca doğru makineye atıyorum ve yıkatıyorum tekrar kullanıyorum eşimin eski beresi
Sebebi tembellik canım başka birşey değil yani kim yapacak şimdi diyorum sonra hadi sürdün kim yıkayacak diyip vazgeçiyorum. Tabi biraz yoğun ve yorgun günlerde yaşadım belki de ondandır. Uzayıp uzamadi gına da bakmadım.Niye biraktinki canim
İyiyapiyorsun canim ben,sadece kisin disari,cikacaksam yagli,yagli gozukmesin diye bere takiyorum onun disinda strec poset yazma birde strec sicak tuttugu icin kurutma makinesinede ihtiyac olmuyorBen sadece bere takıyorum Canım şuan evdeyim sarımsaklı zeytinyağını sürdüm bereyi kafama geçirdim 1 saat arayla kurutma makinesi tutuyorum akşam 10 kadar kalacak
Aaa canim birak artik tembelligi normal dusa girecegin gun sur ne kadar bekleyebilirsen bekletSebebi tembellik canım başka birşey değil yani kim yapacak şimdi diyorum sonra hadi sürdün kim yıkayacak diyip vazgeçiyorum. Tabi biraz yoğun ve yorgun günlerde yaşadım belki de ondandır. Uzayıp uzamadi gına da bakmadım.
CCanimKozmik bakimdan baksana bi kina vee boyama takvimine eger takip ediyorsan tabi.obun disinda bilmiyorum canim
4 haziran sabah 6ya kadar uygun gunmus canim
Biliyorum canım sagol takip ediyorum benim sorum saçın uzamasına engellemez değil mi4 haziran sabah 6ya kadar uygun gunmus canim
Himm sanmıyorum aslinda canim bence,engellemezde yinede,araştırmak lazimBiliyorum canım sagol takip ediyorum benim sorum saçın uzamasına engellemez değil mi
Sagol canımHimm sanmıyorum aslinda canim bence,engellemezde yinede,araştırmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?