Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ah ben bu bakımları bıraktım 20 gündür bişey yapmadım. Lafta bu ara siklastiracaktim.ne oldu bana yaaa

Kızlar keratinli şampuan almak istiyorum.Loreal,Kerastese ve Matrik 3 arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?

Bende,oyle yapiyorum vanim once,strec film sonra poset basen ustune havlu,bazende,esarp evet,boyle,dahaxetkili acik durmasindan
Ben sadece bere takıyorum Canım şuan evdeyim sarımsaklı zeytinyağını sürdüm bereyi kafama geçirdim 1 saat arayla kurutma makinesi tutuyorum akşam 10 kadar kalacak

Ben sadece bere takıyorum Canım şuan evdeyim sarımsaklı zeytinyağını sürdüm bereyi kafama geçirdim 1 saat arayla kurutma makinesi tutuyorum akşam 10 kadar kalacak
canım bereyi nasıl tutuyorsun? vıcık vıcık yağ olmuyor mu her seferinde çok iyi yıkamak lazım yoksa atıyor musun?

İyiyapiyorsun canim ben,sadece kisin disari,cikacaksam yagli,yagli gozukmesin diye bere takiyorum onun disinda strec poset yazma birde strec sicak tuttugu icin kurutma makinesinede ihtiyac olmuyor

Aaa canim birak artik tembelligi normal dusa girecegin gun sur ne kadar bekleyebilirsen beklet
Zaten surdukten ssonra mecburen yikayacagin icin onemli olan bakimi yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…