Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bişey sorabilirmiyim kaç günde bir bakım yapıyorsunuz acaba ben hergün yapıyorum
Saçlarım berbat durumda uzasınlar istiyorum

Bugünkü bakomı,yarınamı ertelesem dıye dusunup duruyorum cok kotu,agrım var ve halsızım cunku ama yınede kalkıp yaptım
HARDAL KURU 2
1.5 yemek kasıgı hardalın ıcıne 1er yemek kasıgı hınt susam yılan yagı , mayonez 2 yemek kaşığı kadarda ılık su ekleyıp dıplere surdum boylara birşey uygulamadım zaten uygulamakta zor oluyor hardal kurunde

Bişey sorabilirmiyim kaç günde bir bakım yapıyorsunuz acaba ben hergün yapıyorum
Saçlarım berbat durumda uzasınlar istiyorum
2 gunde bır,yapıyorum ben bakımları hergun yapmak sacın kendı yagıyla beslenmesını engeller bırde hergun,yıkıyorsun sonucta buda sacları yıpratır

2 gunde bır,yapıyorum ben bakımları hergun yapmak sacın kendı yagıyla beslenmesını engeller bırde hergun,yıkıyorsun sonucta buda sacları yıpratır

Ben hergun ayrı bir bakım şekli yapıyorum mesela pazartesi Çarşamba dax süper gro salı perşembe yağ karışımı cuma pazar farklı bir karışım daha

Kullandığım ürünler bunlar bazı yağlarım bitti yeniden almalıyım Şampuanıma sarımsak ve lavanta yağı ekliyorum birazda badem yağı

Kullandığım ürünler bunlar bazı yağlarım bitti yeniden almalıyım Şampuanıma sarımsak ve lavanta yağı ekliyorum birazda badem yağı
Banyodan 1 gün önce Bende 30 ml avon serum şişesinin içine şampuan koyup içine 1 diş sarımsak rendelemeyi düşünüyorum zeytinyağlı sarımsaklı kür sivilcenme yaptı çünkü

Banyodan 1 gün önce Bende 30 ml avon serum şişesinin içine şampuan koyup içine 1 diş sarımsak rendelemeyi düşünüyorum zeytinyağlı sarımsaklı kür sivilcenme yaptı çünkü

Ben şampuanıma sarımsak lavanta yağı 10 damla ve badem yağı ekledim 7 damla Can'ım bugün başladım ama yeni

Ben şampuanıma sarımsak lavanta yağı 10 damla ve badem yağı ekledim 7 damla Can'ım bugün başladım ama yeni
Çok iyi yapmışsın bende bemiks-evinden -bepaten ampül karıştırdım sarımsaklı şampuanın içine lavanta ve badem yağı ekleyeyim teşekkür ederim tavsiye için

Bakımım dıplere dax+ proderma bırazda hınt yahı boylara hindistan cevizi yağı sogan kurunude uygulamayı düşünüyorum bakalım yaparsan yazarım buraya

Sevda Matrix'in in keratinli şampuanını almak istiyorum.Sen kullanıyorsun ya sülfat var mı içinde.

Merhaba arkadaşlar. buraya yazdığıma göre bilin bakalım başıma ne geldi:)) tabiki doğumdan sonra göğüs altıma kadar uzayan güzelim saçlarım yandı bitti kül oldu.gölge dedim; bi parmak dib gelmiş civciv sarısı oldu, üstüne boyattım, ombre dedim kesik kesik kırmızı çizgiler oluştu bi daha boyattım felan. neyse uzatmıyım en son darbeyi anlatayım size: saçımda ombre var ve ben kızıl keskin geçişlerden şikayetçiyim. saçınıza küllü cila yapalım bu kızıllıkları alalım dedi kuaför. bende altı üstü cila saçıma ne yapabilir ki dedim yaptırdım. güzelim bebek sarısı uçlar oldu size gri:S ayy dedim eşim beni eve almaz çabuk saçımı eski haline getir.bunun üzerine saçıma bi cila daha yaptı yine sarı oldu ama meğer açıcıyı basmış o arada farketmedim( sonra tabi eve gidince farkettim eskisinden daha keskin kırmızı çizgiler halinde açıcı izleri , saçlarım kopuyor( çıldırıyodum resmen ama elden bir şey gelmiyor. kestirmediğim halde kırıla kırıla kopuyor. şimdi anca omzumda.tabi miktar olarak da yarıya indineredeyse 2 aydır bütün forumu ezberledim. sinameki denedim bemix kokusundan duramadım. havuç denedim, ısıtarak yağ bakımı, evde hazıranmış hindistan cevizi yağı vs vs. hiçbirisi işe yaramadı. loreal mythic oil saçımda hep mucize gibiydi, o bile işe yaramadı. organix biotin şampuan kullanıyorum şu an ama hiçbir işe yaramıyor bir de göz yakıyor. şimdi kozmik bakıma göre aslan günlerinde saçımı biraz biraz keseceğim. dax denemeyi düşünüyorum, böhöö napsam da hızlı uzatsam kurtulsam(

Gecmis olsun ( aslinda o griden sonra bir iki yikamaya akavakyi renk kizillik kalmazdi keske tekrardan boya olmasaymis neyse artik olan olmus
Dax supergro cok iyi icine yaglarda eklersen daha yumusak kivamli daha kolay arinir hint jojoba badem falan veya karisik bakim yaglarindan ekleyebilirsiniz haftada en az iki gun bakim yapin ama hergunde olmaz sacinizin boy ve uclarina nemlensinler diye hindistan cevizi yagi kullanabilirsiniz dustan sonra serum kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…