- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.321
maşallahhhh saçlarınız çok güzel gür maşallahh ve uzun darısı başımaaybuss konum bu
Canim emin olki benimde yandığında gurlugu parlakligi yunusakligi herseyi gitmişti mesela 2 ay boyunca bi bakim belirle onu yap 2 aydan sonra 10-15 gin mola verip ywni bakimini uygula ama her bakimda farkli seyler yaparsan etkisi daha az olur mesela dax ve karisik bakim yagini ilik bir sekilde uygula boylarada zeytinyagi hindistan cevizi yagi badem yagi istediğini uygulamaşallahhhh saçlarınız çok güzel gür maşallahh ve uzun darısı başımasaçlarım benim gürlüğünü kaybetti çok cılız şimdi köprücük kemiğime geliyor çok karışık bakımlar yapıyorum ne duysam onu yapıyorum soğan kürü karışık saç bakım yağı barcelino dax supergro uyguluyorum inşallah benimde saçlarım uzar... ama koparak dökülme başladı sinameki küründen sonra bende bırakım o kürü ne yapabilirim 6 ayda saçlarım nereye kadar gelir bakımlarla şu an omuzlarımda köprücük kemiğinde biraz morale ihtiyacım var kızlar
Teşekkürler.Hayir canim sulfat yok icinde
Canım,yapma ya sampuana koyma,derım koyacaksan matrıxe koyma barı :) camtebentını yag bakımında kullandıysan sampuana gerek yok bence.bırde dıplere sur sadece boylarda kurutur sacını. Ben matrıx keratındoseyı tek cesıt sanıyordum ama canım bakayım yinede bıSevdacım Matrix keratindose aldım.İnternette bir sürü çeşidi var.Sen hangi çeşidini kullanıyorsun? Ben yenileyici bakımını aldım.
Diyorum ki içine çanterebenti yağı koysam olur mu?Eğer olursa 1 lt ne kadar koymalıyım.
Ayrıca ben bu gün yaptığım yağ bakımına 1 çay kaşığı çam terebenti yağı koydum.İlk defa kullanıyorum bu yağı bu şekilde kullanmam acaba doğurmudur?
Ay kuzum bende merak edıyorum daha degmedı heralde evet canım ay sonunda resım atarım sonrada 2 ay bakım yokSevda meraklardayim değdi mi saçlar gri çizgiye ay sonunda mi gelecek fotoğraf?
Canım tekrardan baktımda tek cesıdı var asırı yıpranmıs saclar ıcın yenıleyıcı olan ben başka cesıdıne denk g elmedımSevdacım Matrix keratindose aldım.İnternette bir sürü çeşidi var.Sen hangi çeşidini kullanıyorsun? Ben yenileyici bakımını aldım.
Diyorum ki içine çanterebenti yağı koysam olur mu?Eğer olursa 1 lt ne kadar koymalıyım.
Ayrıca ben bu gün yaptığım yağ bakımına 1 çay kaşığı çam terebenti yağı koydum.İlk defa kullanıyorum bu yağı bu şekilde kullanmam acaba doğurmudur?
Can'ım ben N11 dem aldım.Yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçlar için yenileyici şampuan vardı.Bir de sadece yenileyici şampuan.Hatta ben bayağı kararsız kaldıktan sonra sadece yenileyici olanı aldım.Saçlarımda boya ve yıpranmışlık olmadığı için iyi mi yaptım orasını bilmem.Teşekkürler cevabın için Can'ım.Canım tekrardan baktımda tek cesıdı var asırı yıpranmıs saclar ıcın yenıleyıcı olan ben başka cesıdıne denk g elmedım
Kuzum bende n11den aldim aldigin dukkanin adini ozelden yazsana bi banaCan'ım ben N11 dem aldım.Yıpranmış ve aşırı işlem görmüş saçlar için yenileyici şampuan vardı.Bir de sadece yenileyici şampuan.Hatta ben bayağı kararsız kaldıktan sonra sadece yenileyici olanı aldım.Saçlarımda boya ve yıpranmışlık olmadığı için iyi mi yaptım orasını bilmem.Teşekkürler cevabın için Can'ım.
Kuaforde yaptiracagina kendin,alip yapsan daha iyi olmazmi bende artego keratin bakimi var 500 ml oneririm ben cok memnunum ondan davinesi kullanmadim ama bayada pahaliymis kuaforde.artego bittiginde davinesi alip yaparim artik yoksa iki,ayda bir kuafore verilmez o para benceBirde kuaförde keratin bakımı yaptıracağım.Bu gün sordum kuaföre 90 ₺ yapıyormuş.Saç botox unuda 140 ₺ yapıyormuş.Sen ne dersin hangisini yaptırayım?Davines ürünleri kullanıyorlarmış.
Kıyacam paraya artık.Aldığım dükkan adı aklımda değil.Kuaforde yaptiracagina kendin,alip yapsan daha iyi olmazmi bende artego keratin bakimi var 500 ml oneririm ben cok memnunum ondan davinesi kullanmadim ama bayada pahaliymis kuaforde.artego bittiginde davinesi alip yaparim artik yoksa iki,ayda bir kuafore verilmez o para bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?