- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.341
Kuzucan benım şampuanı aldığım ck kozmetıge sordum n11den cesıtlerı yokmuş keratındosenın aşırı yıpranmış olan saçlar ıcın yenıleyıcı sampuan tek cesıdı bu dedıler yanı ıcın rahat olsun ama memnun kalacagına emınım.Kıyacam paraya artık.Aldığım dükkan adı aklımda değil.
maşallah gerçekten çok güzel uzamış.Canım evet ben kendıme şu yapılacak demeye goreyım :))) ay sonunda foto yükleyeceğim Eki Görüntüle 1845913 mayısın sonlarına dogruydu sanırım bu foto
Çok tesekkur ederim canım sagolasınmaşallah gerçekten çok güzel uzamış.
Can'ım ayda 1 kuaförde yaptıracağım kendimi iyi hissetmek adına.Bu aralar kafam çok dolu her işimi öfle pöfle yapıyorum.Sanırım biraz bakıma ihtiyacım var.Kuzucan benım şampuanı aldığım ck kozmetıge sordum n11den cesıtlerı yokmuş keratındosenın aşırı yıpranmış olan saçlar ıcın yenıleyıcı sampuan tek cesıdı bu dedıler yanı ıcın rahat olsun ama memnun kalacagına emınım.
Illa davınesmı olsun dıyorsun keratın bakımında eger oyle dıyorsan 200 lıraya bıldıgım bı sıtede1000 ml al kendın evde yap
Sac bakımı ıcın kesınlıkle paraua kıyılır kastettıgım kuaforler bu tarz ıslerden acayıp kar elde edıyorlar onun yerıne alıp kendımız evde yapsak daha ıyı olur
Ben artego keratın bakımını ındırımden 90 lıraya aldım gecen sene ayda bır 20 gunde bır yapıyordum. her yapmak ıstedıgımde kuafore gıtseydım kat kat fazlasıyla öderdim derdım buydu bu bakımı bır kere yapacaksan kuaforde yaptır ama bırkac ay dusunuyorsan alıp kendın evde uygula tabıkı bu benım fıkrım yinede sen bılırsın
Güle güle kullan Can'ım.Sıvı,sac,kremım bıtmıştı bunu,yenı aldım kıvamı yogun baya kokusuda morfosenın sıvı sac kremlerıne benzıyor ıtalyan malı 1 sefer kullandım deneyıp yorumlarımı yazarım Eki Görüntüle 1846462
inanmıyorum nasıl bu kadar uzadı harikalar maşallah sizeeeEki Görüntüle 1846452 Eki Görüntüle 1846453 Eki Görüntüle 1846455 Sevdacım ilk resimle 2 ay var arada nasıl uzamış mı?
Nıye,acaba ya,sıcaklardan olabılır bende,bu,ara,temızlık yapacağım amannn hele bıraz durayım hele nete gıreyım yarın yaparım dıye dıye 2 haftadır erteliyorum kuzum bazen kuafor ıyı gelır ınsana yaptır bakalım memnun kalırsın emınımCan'ım ayda 1 kuaförde yaptıracağım kendimi iyi hissetmek adına.Bu aralar kafam çok dolu her işimi öfle pöfle yapıyorum.Sanırım biraz bakıma ihtiyacım var.
Hay maşşallahhhhEki Görüntüle 1846452 Eki Görüntüle 1846453 Eki Görüntüle 1846455 Sevdacım ilk resimle 2 ay var arada nasıl uzamış mı?
Aynen bende öyleyim Can'ım ev aldı başını gitti.Sanırım tatile ihtiyacım var.İşe gitmek bile zor geliyor.Nıye,acaba ya,sıcaklardan olabılır bende,bu,ara,temızlık yapacağım amannn hele bıraz durayım hele nete gıreyım yarın yaparım dıye dıye 2 haftadır erteliyorum kuzum bazen kuafor ıyı gelır ınsana yaptır bakalım memnun kalırsın emınım
Benımde oyle manyak kuafor oyle yogun kat vermıskı onları esıtleyene kadarSaçım kısayken katlar fazla belirgin değil uzayınca iyice ortaya çıkmış.Sence kaç cm uzamış saçlarım.
Evet iyi uzadı.Şimdi dax aldım birde.Hay maşşallahhhhkuzım aynen devam,et en az 6_7 cm var uzama
Kuzucan ıste bende oyleyım bırde tatıl moduna,gırdım ama bakımları yapıyom,bak :)) onları es gecememAynen bende öyleyim Can'ım ev aldı başını gitti.Sanırım tatile ihtiyacım var.İşe gitmek bile zor geliyor.
Dax ıyıdır canım arada arınmıyor dıye,dovesım gelıyor ama :)))))) guzel uzatıyorEvet iyi uzadı.Şimdi dax aldım birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?