Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Kıyacam paraya artık.Aldığım dükkan adı aklımda değil.
Kuzucan benım şampuanı aldığım ck kozmetıge sordum n11den cesıtlerı yokmuş keratındosenın aşırı yıpranmış olan saçlar ıcın yenıleyıcı sampuan tek cesıdı bu dedıler yanı ıcın rahat olsun ama memnun kalacagına emınım.
Illa davınesmı olsun dıyorsun keratın bakımında eger oyle dıyorsan 200 lıraya bıldıgım bı sıtede1000 ml al kendın evde yap
Sac bakımı ıcın kesınlıkle paraua kıyılır kastettıgım kuaforler bu tarz ıslerden acayıp kar elde edıyorlar onun yerıne alıp kendımız evde yapsak daha ıyı olur
Ben artego keratın bakımını ındırımden 90 lıraya aldım gecen sene ayda bır 20 gunde bır yapıyordum. her yapmak ıstedıgımde kuafore gıtseydım kat kat fazlasıyla öderdim derdım buydu bu bakımı bır kere yapacaksan kuaforde yaptır ama bırkac ay dusunuyorsan alıp kendın evde uygula tabıkı bu benım fıkrım yinede sen bılırsın

Bakımım dıplere dax+ proderma bırazda hınt yagı boylara yılan yağı ( hindistan cevızı yagım az kaldı ıdarelı kullanıyorum ay sonuna kadar )
Bırde sankı bu,ara boyları aarınmıyormuş gıbı geliyor cunku bır hafta oncesınde yumusak olan sac bırazcık yumuşaklığını kaybetmış gıbı bunuda arınmamaya bağlıyorum bırde her ne olursa olsun hacımlı sac son ıkı,yıkamadır uslu dıngın duruyor

Benim saçlarım zaten gür değil kat vurdurunca şimdi cılız duruyor.

Can'ım ayda 1 kuaförde yaptıracağım kendimi iyi hissetmek adına.Bu aralar kafam çok dolu her işimi öfle pöfle yapıyorum.Sanırım biraz bakıma ihtiyacım var.

Sıvı,sac,kremım bıtmıştı bunu,yenı aldım kıvamı yogun baya kokusuda morfosenın sıvı sac kremlerıne benzıyor ıtalyan malı 1 sefer kullandım deneyıp yorumlarımı yazarım

Saçım kısayken katlar fazla belirgin değil uzayınca iyice ortaya çıkmış.Sence kaç cm uzamış saçlarım.

Can'ım ayda 1 kuaförde yaptıracağım kendimi iyi hissetmek adına.Bu aralar kafam çok dolu her işimi öfle pöfle yapıyorum.Sanırım biraz bakıma ihtiyacım var.
Nıye,acaba ya,sıcaklardan olabılır bende,bu,ara,temızlık yapacağım amannn hele bıraz durayım hele nete gıreyım yarın yaparım dıye dıye 2 haftadır erteliyorum kuzum bazen kuafor ıyı gelır ınsana yaptır bakalım memnun kalırsın emınım

Aynen bende öyleyim Can'ım ev aldı başını gitti.Sanırım tatile ihtiyacım var.İşe gitmek bile zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…