- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.361
sağol canım benim, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Çok tesekkur ederim canım sagolasın
Senınde hayırlı olsun mınnoşunallahım kucagınada almayı nasıp,etsın
Evet ben düz kestirmeye gittim.Kat verelim diye aklıma girdi.Bende hayatım boyunca saçımı hep katlı kestirdiğimde pişman olmuşumdur.Buna rağmen yine evet dedim.Benımde oyle manyak kuafor oyle yogun kat vermıskı onları esıtleyene kadar
Ben 1 tatlı kaşığı badem yağıDax ıyıdır canım arada arınmıyor dıye,dovesım gelıyor ama :)))))) guzel uzatıyor
Canım,bence,gayet ıyı artık,dustan,sonra kırılmaması,ıcın sıvı sac kremı,serum gıbı urunler kullanırsan daha guclu olur saçların ha aklıma gelmişken yag karısımına hint yagıda ekleyebılırsınBen 1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 çay kaşığı çam terebenti haftada 2 gün karıştırıp saçlarıma sürüyorum.Streç filimle streçliyip üstünede tülbent takıp sabah yıkıyorum.Hafta 1 günde soğan kürü yapıyorum.Var mı başka tavsiyen?
Teşekkürler Can'ım.Canım,bence,gayet ıyı artık,dustan,sonra kırılmaması,ıcın sıvı sac kremı,serum gıbı urunler kullanırsan daha guclu olur saçların ha aklıma gelmişken yag karısımına hint yagıda ekleyebılırsın
Sıvı saç kremi bir önerin var mı?Canım,bence,gayet ıyı artık,dustan,sonra kırılmaması,ıcın sıvı sac kremı,serum gıbı urunler kullanırsan daha guclu olur saçların ha aklıma gelmişken yag karısımına hint yagıda ekleyebılırsın
Canım,hangısının yararlı,olduğunu,dusunuyorsan o olabilir mrketlerde falan glıss var o olabilir nette,bakarsan bır sürü cesıt var benım bıten ürünüm Dande nano argan yağlı spreydı nerdeyse ıkı,seedır kullandım ondan cokk memnundum,ama,degısıklık ıstedım,sımdı,bosley aldımSıvı saç kremi bir önerin var mı?
İyiyim canim sen nasilsin Olur tabi canim hem daha bereketli oluyor hemde yogunlugunu,azaltmis oluyorsun
İyim işte iş güç uğraşıyoruz çok sagol Canım benim hayırlı ramazanlarİyiyim canim sen nasilsin Olur tabi canim hem daha bereketli oluyor hemde yogunlugunu,azaltmis oluyorsun
Tabiki atin resminizi ,merak ettim, kirilmamasi icin uclarina hindistan cevizi sürebilirsiniz dustan sonra serum sivi sackremi kullanmanizi oneririmNe kadar bakım yaşamda şaçım kırılıyor bende baya bi uzama kat ettim isterseniz fotoğrafını atarım ama uçları hep kırık düzleştirsem daha az kırılırdı ayrıca soğan suyunu anlatirmisiniz rica etsem
Hayir canim haslanirken kokusu oluyor ama sacta koku falan kalmıyor rahatlikla kullansevdabuzer çok teşekkür ederim canım koku yapmıyo demi hemen atıyorum fotografi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?