Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Dax ıyıdır canım arada arınmıyor dıye,dovesım gelıyor ama :)))))) guzel uzatıyor
Ben 1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı dax
1 çay kaşığı çam terebenti haftada 2 gün karıştırıp saçlarıma sürüyorum.Streç filimle streçliyip üstünede tülbent takıp sabah yıkıyorum.Hafta 1 günde soğan kürü yapıyorum.Var mı başka tavsiyen?

Canım,bence,gayet ıyı artık,dustan,sonra kırılmaması,ıcın sıvı sac kremı,serum gıbı urunler kullanırsan daha guclu olur saçların ha aklıma gelmişken yag karısımına hint yagıda ekleyebılırsın

Sıvı saç kremi bir önerin var mı?

Sıvı saç kremi bir önerin var mı?
Canım,hangısının yararlı,olduğunu,dusunuyorsan o olabilir mrketlerde falan glıss var o olabilir nette,bakarsan bır sürü cesıt var benım bıten ürünüm Dande nano argan yağlı spreydı nerdeyse ıkı,seedır kullandım ondan cokk memnundum,ama,degısıklık ıstedım,sımdı,bosley aldım

Resim koysanız 2014ten bu yana saçlar nasıl olmuş merak ediyorum

Ne kadar bakım yaşamda şaçım kırılıyor bende baya bi uzama kat ettim isterseniz fotoğrafını atarım ama uçları hep kırık düzleştirsem daha az kırılırdı ayrıca soğan suyunu anlatirmisiniz rica etsem

Tabiki atin resminizi ,merak ettim, kirilmamasi icin uclarina hindistan cevizi sürebilirsiniz dustan sonra serum sivi sackremi kullanmanizi oneririm

Durusuara sogan kurunde bir orta boy sogani kabuklarini soyup 4e bol uzerine gelecek kadar su ekle 10 dk falan kaynatip sonrada demlendiriyorsun iliyinca suzup sac diplerine sürebilirsin ben duştan sonra surup bir sonraki dusa kadar bekletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…