- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.381
Bence kirik falan yok ssaçınızda ama boyali saca daha bi ozenle bakmak gerek malesef argan yagini tavsiye ederim sizeEki Görüntüle 1847737
İlki 24 Kasım ikincisi 18 mart canım
Kesinlikle tavsiye ederim ben onunla uzattim bir onceki sayfada resmi var hattaSaçlarım boyalı değil ama bu martta fotoğrafı şimdi daha çok kırıldı o sorun oldu benim için bide hani kestirmesemde saçım önüme geliyo bi bakıyorum kuru ve kırık rahatsız oluyorumsevdabuzer
Saçlarım ışıktan dolayi öyle boyalı gibi durmuş olabilir bide ben dax almayi düşünüyorum memnunmusun uz yani alıyım mi tavsiye edilebilirmi
Ay utandim valla sagolasin canim rica ederim ne demek ne zaman ihtiyac duyarsan sorabilirsinÇok teşekkür ederim bence bu sitede en bilgili kişilerden birisin fallow me canım çok teşekkür ederim beni baya aydinlattinsevdabuzer
Canım ay sonu gelmeden değmiş gri çizgiye maşallah ama foto çok net görünmüyor bir ara yenilemelisin benceEki Görüntüle 1847795 tam belli olmuyor ama gri çizgiye degiyor
Evet canım kameram pek ıyı degıl ama yenılerım tekrardan arkadas ısteyınce dıstan cıktım kurumaya yakındı cekeyım dedımCanım ay sonu gelmeden değmiş gri çizgiye maşallah ama foto çok net görünmüyor bir ara yenilemelisin bence
Cok iyi,canim aynen bakımlara devamEki Görüntüle 1848210 Eki Görüntüle 1848209 Buda saçlarımın düzleştirici çekilmiş hali!
Yok canim,2,gunde bir,yapıyorum 2 aydan sonrada 15 gun mola veriyorum dinlendiriyorum yanisevdabuzer hiç ara vermeden mi yapıyorsun canım bence saç yoruluyodur ya
nasıl yanı ben aslan mı yay mıyım nasıl bılcem bunuTum sacinin ucundan minnacik kessen daha buyuk etkisi olur,diye okudum yinede sen bilirsin
öyle birşey değil, senin burcunla alakası yok, ''ay''ın hangi burçta olduğuyla alakalı, mesela ay , yay ve ya koç burcundayken hızlı uzar, aslan burcundayken gürleşir gibi.. google'da kozmik bakım blogspot diye aratırsan detaylı bilgi ve tarihleri bulursunnasıl yanı ben aslan mı yay mıyım nasıl bılcem bunu
veya aslansam ya yay burcunda kesersem sacımı gec mi uzayacak
ay ne degısık karısık seyler tskler canımöyle birşey değil, senin burcunla alakası yok, ''ay''ın hangi burçta olduğuyla alakalı, mesela ay , yay ve ya koç burcundayken hızlı uzar, aslan burcundayken gürleşir gibi.. google'da kozmik bakım blogspot diye aratırsan detaylı bilgi ve tarihleri bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?