Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Saçlarım boyalı değil ama bu martta fotoğrafı şimdi daha çok kırıldı o sorun oldu benim için bide hani kestirmesemde saçım önüme geliyo bi bakıyorum kuru ve kırık rahatsız oluyorum sevdabuzer
Saçlarım ışıktan dolayi öyle boyalı gibi durmuş olabilir bide ben dax almayi düşünüyorum memnunmusun uz yani alıyım mi tavsiye edilebilirmi

Kesinlikle tavsiye ederim ben onunla uzattim bir onceki sayfada resmi var hatta
Boyali,gibi duruyor ya ışık nelere kadir kirik olmamasi icin saclariNin nemli olmasi gerekir boy ve uclarina hindistan cevizi yagi iyi gelir hem yumusatir hem nemlendirir

Canım ay sonu gelmeden değmiş gri çizgiye maşallah ama foto çok net görünmüyor bir ara yenilemelisin bence
Evet canım kameram pek ıyı degıl ama yenılerım tekrardan arkadas ısteyınce dıstan cıktım kurumaya yakındı cekeyım dedım

Bakimim diplere dax+ proderma birazda hint ve susam yagi boylara zeytinyağı aksam yine,sogan kurumu uygulayacagim

Bakimim diplere allah ne verdiyse :)))) dax proderma hint susam corekotu lavanta :))) boylara zeytinyağı

nasıl yanı ben aslan mı yay mıyım nasıl bılcem bunu
veya aslansam ya yay burcunda kesersem sacımı gec mi uzayacak
öyle birşey değil, senin burcunla alakası yok, ''ay''ın hangi burçta olduğuyla alakalı, mesela ay , yay ve ya koç burcundayken hızlı uzar, aslan burcundayken gürleşir gibi.. google'da kozmik bakım blogspot diye aratırsan detaylı bilgi ve tarihleri bulursun

ay ne degısık karısık seyler tskler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…