Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

her ay bır mili m uzuyor aslnda kırıktan uzamıyordur o
ne milimi canım benim milletin ayda 4 5 cm uzuyor ben ne masraflar yapıyorum nasıl bakımlar yapıyorum Allah kahretsin ya hep beni bulur ya kısacık kaldım ya millet hiçbir şey yapmaz nasıl uzun saçları lanet olsun valla ya

ne bakımlar yapıyorsun canım
belkı sacına onlar yaramadı :/

Bu,ay yay burcunda kesim yapmadım onunuzdeki aydan itibarwn 6 ay boyunca etkisi daha cok olacakmis temmuzdan itibaren tekrar baslayacagim kesim islerine

benim kestirecek saçım kalmadı artık uzayana kadar kesmem valla

ne bakımlar yapıyorsun canım
belkı sacına onlar yaramadı :/
yağ bakımı dax şampuanıma ve yağların içine ampuller koydum şampuanım sarımsaklı var restorex var şimdi hapa başlayacağım biotin

Herkese merhabalar, uzun zamandır burayı takip ediyorum ismim Merve. En çok ilgimi çeken konu sizinki oldu ve yazmak istedim.saçlarım ince telli ve çok kuru.22 yaşındayım ve saçım hic omzumun altına inmedi.1 2 ay kadar önce bakım yapmaya başladım ve su an sırtıma değiyorlar.Saçlarım uzasa bile hep kırılıyordu simdi çok kırığım yok ama saçım uzadıkça azalıyor gibi.dökülmem arttı ve nedenini bilmiyorum.ayrıca uzadıkça tiftik gibi oldu uçları.herhangi bir önerisi olan var mı kızlar? İlk defa uzama kaydettim ama saçım kötüleşti. Yaptığım bakımlar ise haftada 1 dax içine susam yağı az cam terebentin ve bepanten evin bemiks ampul kirdim 2ser tane. Başka bir gün ise zeytinyağlı sarımsak sürüyorum. Önerilerinizi bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar.

az çam terabentinden kastın ne kadar az,2 damladan fazla konulmaz, ayrıca bu karışımı sadece dibemi yoksa uçlar dahil tüm saçamı sürüyorsun? uçlara sürüyorsan çam terabentin kurutmuş olabilir, karışımı sadece diplere, uçlara ise susam yağı, zeytinyağı, badem yağı gibi tek bir yağ sürsen daha iyi sonuç alırsın. Ayrıca hızlı uzayan saç yeteri kadar beslenmezse dökülmeyi arttırır o yüzden özellikle bakım uygularken dengeli beslendiğinden ve yeterince su içtiğinden emin ol. iyi geceler

Sadece diplere sürüyorum boy ve uçlara hindistan cevizi yağı sürüyorum. Biotin ve folik asit ayrıca omega3 kullanıyorum ama düzenli beslenmedigim doğru.cevap için teşekkür ederim iyi geceler :)

Tesekkur ederim arkadasim sagolasin
Camterebentini bakimlarindan cokar canim cok kuru diyorsun saclarina cam terebentin kuru,saci dahada kurutur
Uuguladigin bakimlar,cok guzel bu arada :) dusta sampuan harici ne kullanıyorsun mesela saclarin kuru oldugu icin haftada bir en azindan yogun nemlendirici bir sac maskesi kullanmam lazim sac kremininde yogun nemlendirici olmasi gerek dustan,sonra uclarinin kirilmammasi icin serum kullanabilirsin
Saclarinin gurlesmesini istiyorsan her ay,aslan gunlerinde sacinin ucundan minicik alirsan etkisi oluyor hem uzamaya hem gurlesmesine ilik kürüde ben kullanmadim,ama kullananlar saclari gurlestirdigini söylüyor
Saclarin cok dokuluyorsa sogan suyu kuru var hem dokulme azalir hemde uzama artar
Sampuaninada dikkat etmen gerek market sampuanlari sac dokulmesini cok tetikliyor bunun yerine sülfatsız sampuanlari öneririm sana sac kaliten artiyor hem böylelikle

Çok teşekkür ederim cevabın icin. Duşta revox at kuyruğu şampuanı kullanıyorum bakim yaptığım zaman da restorex ile yıkıyorum önce. Krem olarak dove yağlı kremini kullanıyordum ama krem saçımı daha çok döküyor bıraktım onun yerine duştan sonra gliss sıvı sac kremi sürüp tariyorum ve serum kullanıyorum daha iyi oluyor. Soğan suyunu da birkaç kere denedim ama düzenli yapamadım açıkçası kafam hep ıslak kotu oluyordu. Sen hangi bakımdan en çok verim aldın canım benim saçım kızıl o çok kurutuyor koyu renk yapıp boyamicam bir daha

Saçlarım bu şekilde.çok inceldi ve tiftik tiftik oldu
Nemsiz duruyor saclarin yag bakimi yaptığında boylars ve uclara zeytinyagi veya hindistan cevizi yagini önerebilirim
Sogan suyunu dustan once hazirlayip dusun bittiginde dok sacina tekrar durulama falan yapmana gerek yok ben bir sonraki duşa kadar bekletiyordum
Ben daxtan ve icine ekledigim herhangi bir karisim yag olur veya tek tek hint corekotu badem susam vs ekliyordum yogunlugu azalsin diye ve yun yag bakimlarimi sicak uyguladim
Yani genel anlamda ben hep yag bakimi yaptim birde sogan kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…