Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Anladım canım aslında bana da yağ bakımı en iyi gelen.sinemaki yapmıştım çok kurumuştu saçım.turp yaptım çok ise yaramadı kokusuna dayanamadım zaten.hardal kuru yapmayı düşünüyorum sen denedin mi hiç

Ayyyy pardon canim ben onu demedim,evet,ben hardal kurude yaptim memnun kalmistim ondan sanki her yaptigimda sacim uzuyor gibi geliyordu aci bulman gerek hardali bwn 1 yemek kasigi hardala 1er yemek kasigi badem susam yagi mayonez ve 2 yemek kasigi ilik su ekliyordum

Ondan korkuyorum bende hele birde eve gidince sarimsak kokarsa babam sampuani balkondan asagi atar sen denedinmi canim sutte kaynatmayi
Yok balım hiç denemedim, şampuana eklemediğim için ama okuduğum çoğu yerde koku bırakmıyor diyordu , olmadı önce fincanda dene, kahve fincanına şampuanını ayır onun içine koy pişirdiğin sarımsağı eğer memnun kalırsan ona göre karar verirsin. Şimdiden şifa olsun

Kizlar sampuana sarimsak eklemeyi dusunuyorum havalr cok sicak koku cokmu olur acaba
Ben ekledim sadece yıkarken koku oluyor ama yıkayınca koku gidiyor saçtan bi de azalmakta olan şampuanın varsa onun içine koy bi süre sonra şampuan çok ağır kokuyo ama yıkanınca geçiyor

Kuzum pzt gunu,artik tatile cikiyoruz 2 ay bakim falan yok istesemde olmuyo aydin cok sıcak ve nemli olur annemlerin evide cehennem gibi oluyor yag bakimi yapsam terlemekten yuzum gozum yag içinde kalır
Bari dedim bakim olmayacaksa hic olmazsa bu,sekilde yaparim belki etkisiolur uzamaya dedim ben yarin,en iyisi bir miktar sampuana sutte kaynatılmış sarimsak ekleyip deneyeyim baktim sorun olmuyo hepsine koyarim,artik

Ben ekledim sadece yıkarken koku oluyor ama yıkayınca koku gidiyor saçtan bi de azalmakta olan şampuanın varsa onun içine koy bi süre sonra şampuan çok ağır kokuyo ama yıkanınca geçiyor
Sutte kaynatilmis eklesem yinede agirlasirmi sampuan acaba sutte kaynatilinca koku olmuyormus sampuanim 1000 ml 200 ml anca kullanmisimdir

Sutte kaynatilmis eklesem yinede agirlasirmi sampuan acaba sutte kaynatilinca koku olmuyormus sampuanim 1000 ml 200 ml anca kullanmisimdir
bence doğal olarak katın içine saçlarım yumuşacık oldu ve tutam tutam dökülen saçlarım 1 2 tel dökülüyordur kesinlikle tavsiye ediyorum

bence doğal olarak katın içine saçlarım yumuşacık oldu ve tutam tutam dökülen saçlarım 1 2 tel dökülüyordur kesinlikle tavsiye ediyorum
Cok sukur bende dokulme,sorunu yokta
Bugun sarimsaklari,soyarken bile basim catladi yaz günü hic dayanamam heralde birde 2 ay boyunca bakim yapmayacagim bari bu sekilde uzamaya azda olsa katkisi olur diye sarimsak eklemek istedim
Sutte kaynatinca koku sifirq yakin oluyormuş qma icindeki vitaminleri öldürmeden bakalim yatin deneyecegim bi fincan sampuandq eger koku cok olmazsa buyuk boy sampuanima eklerim
Kac dis eklemem lazim bu arada 800 ml falan şampuanım

Şimdiden iyi tatiller sana 100ml'e bir ortaboy desek 8 tane olur gibi

Ondan korkuyorum bende hele birde eve gidince sarimsak kokarsa babam sampuani balkondan asagi atar sen denedinmi canim sutte kaynatmayi
Ben zeytinyağlı sarımsakLı karışımı hazırlar iken kaynatıp koymuştum ve o kür pek işe yaramadı geldi bana kokudan eser kalmadı

İyi tatiller Canım buralara yolun düşerse boynuz tarağını al tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…