- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.441
Bana kalsa,dusmezde esım tam bır tarıhı yer hastasıİyi tatiller Canım buralara yolun düşerse boynuz tarağını al tatlım
Ayyyyy canım hıc deme o,sutte sarımsak kaynatmak tamam koku kalmadı ama o sutun sarımsakla karısmıs kokusu hala mıdem bulanıyor yaBen zeytinyağlı sarımsakLı karışımı hazırlar iken kaynatıp koymuştum ve o kür pek işe yaramadı geldi bana kokudan eser kalmadı
Ay canım bu kadar yer gezmeye dayanabilecek misin. Sen gezip donene kadar baya zaman geçer ve uzar o saçlar rahatlıktan benceEki Görüntüle 1852513 Bır sac bakım surecının daha sonuna geldım epeycede uzadı saclarım esıme cektırebılırsem bu akşam eklerım resım son halını artık :))
Aslında şu tatıl surecı olmasa devam ederdım bakımlara ama pekte fırsatım olmaz bakımlara erzurum kars artvın rıze trabzon ordu samsun ankara alanya aydın mugla sonra donuş artık. tam donduk derken tekrardan başlıyor malatya gazıantep mersın ve tur bıtıyor gezmekten bakıma pek fırsatım olmayacak
Tatılde belkı bı faydası olur uzatmaya hadı uzatmadı,barı yıpranmasını,engeller dıye, yukarıdaki ampullerı ekledım 3er tane bepanten evıgen 2 tanede bemıks ekledım ve sutte kaynatılmış 8 dıs sarımsak ekledım
Banada sızede kolaylıklar dılıyorum cok yakın zamanda rapunzellere donerız ınşallah
Valla canım,allah kısmet ederse gezecez bakalım esımın tarıhı yerler farklı mekanlar tutkusuAy canım bu kadar yer gezmeye dayanabilecek misin. Sen gezip donene kadar baya zaman geçer ve uzar o saçlar rahatlıktan bence
Pamukkaleye yolun düşerse bir kahvemi iç benim dükkanım orada bana özelden mesaj at bekliyorumBana kalsa,dusmezde esım tam bır tarıhı yer hastasıpamukkaleyı gormeden gıdemeyız boynuz tarak,aklımda canım mutlaka bakacagım ona
Pamukkaleye kesinlikle,gelecegız canım hatta 2,sefer bıle olabılır tamam canım mutlaka haber verırımPamukkaleye yolun düşerse bir kahvemi iç benim dükkanım orada bana özelden mesaj at bekliyorum
Ay canım bı oraya gelemıyoz bu sene ama seneye ugrarım ınsallahKızlar İstanbul'a yolunuz düşerse Eyüp Sultan'a beklerim hem burda çok güzel aktarlar var :))
Bekliyorum Canım senin o güzel uzun saçlarına dokunmak istiyorumPamukkaleye kesinlikle,gelecegız canım hatta 2,sefer bıle olabılır tamam canım mutlaka haber verırım
Şu sezon hayırlısı ile biterse ekim ayı gibi İstanbul'da olmayı planlıyorumKızlar İstanbul'a yolunuz düşerse Eyüp Sultan'a beklerim hem burda çok güzel aktarlar var :))
inşallah görüşürüz benim saçlarımda en azından omzumda falan olur herhaldeŞu sezon hayırlısı ile biterse ekim ayı gibi İstanbul'da olmayı planlıyorum
nerede oturuyorsunuz normalde, benimde uzamış olur o zamana kadar inşallahAy canım bı oraya gelemıyoz bu sene ama seneye ugrarım ınsallah
Adıyamanda canim gorev icabi,ailem,aydinda uzayacak gor bak biraz sabirnerede oturuyorsunuz normalde, benimde uzamış olur o zamana kadar inşallah
Guzel ?? Uzun ??Bekliyorum Canım senin o güzel uzun saçlarına dokunmak istiyorum
Bana göre uzunGuzel ?? Uzun ??Hadi guzel neysede uzun orda sikinti var sanirim
İkimizin saçlarının boyu aynı canıminşallah görüşürüz benim saçlarımda en azından omzumda falan olur herhalde
Hadi bakalım uzayacaklar mıİkimizin saçlarının boyu aynı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?