Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ben zeytinyağlı sarımsakLı karışımı hazırlar iken kaynatıp koymuştum ve o kür pek işe yaramadı geldi bana kokudan eser kalmadı
Ayyyyy canım hıc deme o,sutte sarımsak kaynatmak tamam koku kalmadı ama o sutun sarımsakla karısmıs kokusu hala mıdem bulanıyor ya

Bır sac bakım surecının daha sonuna geldım epeycede uzadı saclarım esıme cektırebılırsem bu akşam eklerım resım son halını artık :))
Aslında şu tatıl surecı olmasa devam ederdım bakımlara ama pekte fırsatım olmaz bakımlara erzurum kars artvın rıze trabzon ordu samsun ankara alanya aydın mugla sonra donuş artık. tam donduk derken tekrardan başlıyor malatya gazıantep mersın ve tur bıtıyor gezmekten bakıma pek fırsatım olmayacak
Tatılde belkı bı faydası olur uzatmaya hadı uzatmadı,barı yıpranmasını,engeller dıye, yukarıdaki ampullerı ekledım 3er tane bepanten evıgen 2 tanede bemıks ekledım ve sutte kaynatılmış 8 dıs sarımsak ekledım
Banada sızede kolaylıklar dılıyorum cok yakın zamanda rapunzellere donerız ınşallah

Bu,arada keratherapy şampuan kullanıyordum ama daxı arındırmak ıcın epey kullanmam,gerektıgınden kıyamadım ındırım varken bcnın sulfatsız sampuanını arındırma amaçlı aldım cok,memnun kaldım,sampuandan yazında kullanayım dedım

Ay canım bu kadar yer gezmeye dayanabilecek misin. Sen gezip donene kadar baya zaman geçer ve uzar o saçlar rahatlıktan bence

Kızlar İstanbul'a yolunuz düşerse Eyüp Sultan'a beklerim hem burda çok güzel aktarlar var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…