- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.461
Hadi bakalım inşallah Canım benim
Can'ım önce ıslatmasan sürmefin mi şampuanı sonra ıslatırsan arınıyorSevdacım saçımı bu sabah 5 kez yıkamama rağmen dax arınmıyor...Bu sabah işe saçlarım yağlı yağlı gittim.
Ya öyle yaptım yine arınmadı.Acaba benim şampuanım arındırmıyor mu?Matrix keratindose ile yıkıyorum.Can'ım önce ıslatmasan sürmefin mi şampuanı sonra ıslatırsan arınıyor
Olabilir Canım ben dalan şampuan ile yıkıyorumYa öyle yaptım yine arınmadı.Acaba benim şampuanım arındırmıyor mu?Matrix keratindose ile yıkıyorum.
senin saçların yıpranmamış gür benimkilerde eskiden böyleydi...
Yıpranıktı Canım yeni boyattım dünde bakım yaptım yıpranıklarıda kestirerek kurtuldumsenin saçların yıpranmamış gür benimkilerde eskiden böyleydi...
Rengi cok harika olmus canim benim,dogal rengim bu boyuda iyi canim sanki uzamis birazda ama rengi canliligi harika olmus
Bazen benimde oyle oluyor inatci gibi ne kadar yikarsan yika arinmiyorSevdacım saçımı bu sabah 5 kez yıkamama rağmen dax arınmıyor...Bu sabah işe saçlarım yağlı yağlı gittim.
Teşekkürler Canım çok sagol kına önceki röfleyi kapatamadı yıkandıkça kötü oldu bende kapattım kendi rengim siyah zatenRengi cok harika olmus canim benim,dogal rengim bu boyuda iyi canim sanki uzamis birazda ama rengi canliligi harika olmus
Tatılden dolayı pek gıremıyorum foruma fordat varken gıreyım dedım :)))
Sunu farkettımkı bır suru bebek sacım cıkmıs ttoplayıncaonden sagdan soldan fırlıyorlar :)
Sarımsaklı sampuan yapmıştım ıcıne bemıks evın bepanten ampullerınden eklemiştim yarından ıtıbaren onu kullanacagım kokusuda bor değişik olmuş
1 haftalık surectede nashı argan sampuanı kullandım az bırsey kalmıştı bıtsın dıye
Bakım yapmayı ozledımmı kesınlıkle ozledım ama soylede guzel bır yanı var dusa gırıp arındırma gıbı bır derdım kalmadı
Ohhh ne iyi :)) tatil,cok hizli,geciyor karadeniz turunu bitirdik ankarada 4 gun kaldik simdi yine yoldayız antalyaya gidiyoruz :))Maşallah Can'ım çok güzel bakımlar yapmıştım işte onların verimini aldın tatil Nasıl gidiyor Canım birazcık dinlen kışa güzel bakımlar ile girersin merak etme
Oh biz sıcaktan pişelim sen gezOhhh ne iyi :)) tatil,cok hizli,geciyor karadeniz turunu bitirdik ankarada 4 gun kaldik simdi yine yoldayız antalyaya gidiyoruz :))
Aynen canim hem dinleNiyor saclarim 10 ay boyunca hic aksatmadan yaptim yeter gari :))
Süper gidiyor bugün sabah saat 10.00 da dax ve karışık bakım yağını sürdüm saat 8 de yıkamayı düşünüyorum 3 kür daha yapınca 15 gün ara vermeyi planlıyorum ayrıca bu son sarımsaklı şampuanım sirke ile yıkayınca turşu gibi koktumMiyav_su senin nasil gidiyor uzatma isler falan
Mutlaka bakarim canim aklimda var zaten o yag alicam yani bulamazsanda ben aydindan donuste sana getiririmOh biz sıcaktan pişelim sen gezne güzel serindir oralar havası temiz serin Bencede yeter gari birde watsonslara avakado yağı gelmiş Bilgin var mı aydın watsonda varmış ben henüz buradakine bakamadım vaktin olursa bakabilirmisin Canım
Sirke kokusu kalici degil aslinda ama sarimsaklari sutte kaynatmadiysan oy oy oy yazgunu epey kokarSüper gidiyor bugün sabah saat 10.00 da dax ve karışık bakım yağını sürdüm saat 8 de yıkamayı düşünüyorum 3 kür daha yapınca 15 gün ara vermeyi planlıyorum ayrıca bu son sarımsaklı şampuanım sirke ile yıkayınca turşu gibi koktumkışa bırakıyorum sarımsaklı şampuan ve sığır iliği kürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?