- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.481
Mutlaka bak tatlım bana mı getireceksin düşünmen bile büyük incelik sana zahmet olmasın canımsınMutlaka bakarim canim aklimda var zaten o yag alicam yani bulamazsanda ben aydindan donuste sana getiririm
Valla karadeniz inanilmaz guzeldi hele trabzon uzungolde dondum resmen titredim :)
Ben kaynatmadan direk 2-4 bölüp attım şampuanaSirke kokusu kalici degil aslinda ama sarimsaklari sutte kaynatmadiysan oy oy oy yazgunu epey kokarben sutte kaynattimda bakalim ccok kokarsa icinden sarimsaklari cikartirim
Ne demek canim bulursam paylasiriz seNinleMutlaka bak tatlım bana mı getireceksin düşünmen bile büyük incelik sana zahmet olmasın canımsınoh ne güzel biz resmen kavrulduk buralarda 43 dereceyi gördük
Az kkaldiysa kkullann bitir bari sonrakini sutte kaynatirsinBen kaynatmadan direk 2-4 bölüp attım şampuanamecbur onu bitirmem lazım bugün sonra bir daha tövbe yaz günü onu yapmak
Canımsın evet Antalya buralar yanıyor Can'ım bol bol krem al yanına birde şapkaNe demek canim bulursam paylasiriz seNinle
Hahaha serinlemek batti bana yanmaya gidiyom simdide
He öyle yapıcam artık bana bir ders olduAz kkaldiysa kkullann bitir bari sonrakini sutte kaynatirsin
Şifa olsun yarasın Can'ım tatil Nasıl geviyor ?Yay burcunda olmamizdan mütevellit saclarimin ucundan birazcik aldim
Sagol canım.iyidir işte antalyayida bitirdik artik nazillideyim cok sicagin disinda hersey iyi sen nasilsinŞifa olsun yarasın Can'ım tatil Nasıl geviyor ?
Çok iyi Can'ım bende iyi diyelim iyi olsun buraya bekliyorum seniSagol canım.iyidir işte antalyayida bitirdik artik nazillideyim cok sicagin disinda hersey iyi sen nasilsin
Aslinda yeteri kadar değilde temmuza kadar hedef koymuştumo hedefe ulastim au an bakim yapmiyorum ama eylulde tekrradan baslayacagimCanimm çok sevindim yeteri kadar uzattigina ama son resim nerde göremedim bide kullandıktan Barcelona bakım yağı kullandıktan nerelerde satılıyor ve fiyatı ne kadar bilgi verebilirmisin
Dax zaten kullanıyorum 3 hafta oldu ama henüz bi degisiklik goremedim zaten 3 hafta da bi degisiklik olmasını planlamiyodum Barcelona yağını da çok duymuştum ama edinmek istedim soğan suyu banyoda çıkarken demi ben elma sirkesi ile duruluyorum yumuşacık oluyo uzatiyomu bilmem ama bence hoş duruyo keratin bakımı yapmış gibi oluyo saclarimAslinda yeteri kadar değilde temmuza kadar hedef koymuştumo hedefe ulastim au an bakim yapmiyorum ama eylulde tekrradan baslayacagim
Barcelona 10_15 arasi değişiyor fiyatlari kozmetik dükkânlarında rahatca bulabilirsin
Havalar cok sicak yag bakimi yapamam diyorsan sogan suyunu oneririm ama yag bakimi sikinti olmaz yaparim diyorsan mutlaka dax edin bence barcelonayla karistirip kullanırsın
O zaman banyodan once sogan suyunu uygulayip birkac saat bekletip yıkayabilirsin daxida benmari usulu eritip uygularsan daha verim alirsin benceDax zaten kullanıyorum 3 hafta oldu ama henüz bi degisiklik goremedim zaten 3 hafta da bi degisiklik olmasını planlamiyodum Barcelona yağını da çok duymuştum ama edinmek istedim soğan suyu banyoda çıkarken demi ben elma sirkesi ile duruluyorum yumuşacık oluyo uzatiyomu bilmem ama bence hoş duruyo keratin bakımı yapmış gibi oluyo saclarim
Hala fotoğraf bekliyoruz canım bu burçlar ne ya bana da bi anlat canım bi kez daha yazmıştin da anlamamistimYay burcunda olmamizdan dolayi saclarimin ucundan birazcık aldim
Şifa olsun Canım tatil Nasıl gidiyorYay burcunda olmamizdan dolayi saclarimin ucundan birazcık aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?