Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Mutlaka bakarim canim aklimda var zaten o yag alicam yani bulamazsanda ben aydindan donuste sana getiririm
Valla karadeniz inanilmaz guzeldi hele trabzon uzungolde dondum resmen titredim :)
Mutlaka bak tatlım bana mı getireceksin düşünmen bile büyük incelik sana zahmet olmasın canımsın oh ne güzel biz resmen kavrulduk buralarda 43 dereceyi gördük

Sirke kokusu kalici degil aslinda ama sarimsaklari sutte kaynatmadiysan oy oy oy yazgunu epey kokar ben sutte kaynattimda bakalim ccok kokarsa icinden sarimsaklari cikartirim
Ben kaynatmadan direk 2-4 bölüp attım şampuana mecbur onu bitirmem lazım bugün sonra bir daha tövbe yaz günü onu yapmak

Mutlaka bak tatlım bana mı getireceksin düşünmen bile büyük incelik sana zahmet olmasın canımsın oh ne güzel biz resmen kavrulduk buralarda 43 dereceyi gördük
Ne demek canim bulursam paylasiriz seNinle
Hahaha serinlemek batti bana yanmaya gidiyom simdide

Canimm çok sevindim yeteri kadar uzattigina ama son resim nerde göremedim bide kullandıktan Barcelona bakım yağı kullandıktan nerelerde satılıyor ve fiyatı ne kadar bilgi verebilirmisin

Bide saçlarım da kırık yok ama okullar açılan a kadar uzayın istiyorum bişeyler önerebilir misin zor olmasın

Canimm çok sevindim yeteri kadar uzattigina ama son resim nerde göremedim bide kullandıktan Barcelona bakım yağı kullandıktan nerelerde satılıyor ve fiyatı ne kadar bilgi verebilirmisin
Aslinda yeteri kadar değilde temmuza kadar hedef koymuştumo hedefe ulastim au an bakim yapmiyorum ama eylulde tekrradan baslayacagim
Barcelona 10_15 arasi değişiyor fiyatlari kozmetik dükkânlarında rahatca bulabilirsin
Havalar cok sicak yag bakimi yapamam diyorsan sogan suyunu oneririm ama yag bakimi sikinti olmaz yaparim diyorsan mutlaka dax edin bence barcelonayla karistirip kullanırsın

Dax zaten kullanıyorum 3 hafta oldu ama henüz bi degisiklik goremedim zaten 3 hafta da bi degisiklik olmasını planlamiyodum Barcelona yağını da çok duymuştum ama edinmek istedim soğan suyu banyoda çıkarken demi ben elma sirkesi ile duruluyorum yumuşacık oluyo uzatiyomu bilmem ama bence hoş duruyo keratin bakımı yapmış gibi oluyo saclarim

O zaman banyodan once sogan suyunu uygulayip birkac saat bekletip yıkayabilirsin daxida benmari usulu eritip uygularsan daha verim alirsin bence

kızlar yay burcunda olduğumuz için bende uçlarından aldım ve havuç kürü 1 kere de yağ bakımları ampuller yaptım inşallah uzar hala aynı boydalar bi omuzlarıma değse birazcık daha uzun olsa bu kadar kafama takmıycam uzamasını hızlandırmam için taktikler verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…