Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Yay burcunda olmamizdan dolayi saclarimin ucundan birazcık aldim
uzama sürecinde en etkili neler oldu bana da uygulayacağım program hazırlar mısın, ne kadar inatçı saçlarım var her gün yıkıyorum bi de bakım yapıp böyle yapmamam lazım hande polat yağı hem çok az hemde pahalı bende yağlar aldım100 tl verdim ama ben çok yağ aldım 55 ml ye 60 tl çok geldi

Hala fotoğraf bekliyoruz canım bu burçlar ne ya bana da bi anlat canım bi kez daha yazmıştin da anlamamistim
Canim fotograf eylul basinda anca okur cunku o zaman anca evde olurum
Sac uzatmaya yarayan bazi burclar var aslan yay koc burclari kendine uygun olan burcu secip her ay o burcun oldugu günlerde kesim yapiyorsunki uzatmaya etkisi olsun mesela yaniklardan kurtulma uzatma ggurlestirme icin aslan burcunu uzatma bakim amacli koc burcunu uzamasina destek olsun baskada bir derdim yok dersen yay burcunu takip etmen gerek her ay bbellizamanlari var kesim Myapman icin googleye ağustos ayi sac kesim gunleri yaz kozmik bakim sitesinde var tarihler

Şifa olsun Canım tatil Nasıl gidiyor
Sagol kuzummm malesef yarin donus basliyor doNustede gezerek gidecez ama ana evinden ayrilmak zor oluyor yarin firsat olursa ugrayacam yanina ama dedigim gibi firsat olursa :)) cunku kalabaligiz ister istemez birbirimize uyum saglamamiz gerek
Sen nasilsin senin nasil geciyor tatilin

İyim tatlım ben çalışıyorum malum bende tatil yok çok sevindim Canım umarım yanıma uğrarsınız bekliyorum seni

Her gun yikama öncelikle veya yika ama şampuanlama her gun
Sectigin bir bakimda bikmadan yapman gerek araya sunuda yapayim diye bakimlar ekleme her gun hergun bakim asla yapma benim her zaman onerdigim yag bakimlari olmustur saçına uygun buldugun yaglari alip karistirabilirsin veya hazir olanlardan alirsin ama bu isin asil sirri zaman ve sabır

Saol canım bi bakayim

kızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
O boydayken benimde oyle oluyordu sikinti etme saclarin dalgali,sanirim uzadikca duzelyor yukari kalkmasi

Bende tesadüf olarak gördüm söylemek istedim önemli değil canim tatil nasıl geçti geldiyse fotoğrafları bekliyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…