- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.501
uzama sürecinde en etkili neler oldu bana da uygulayacağım program hazırlar mısın, ne kadar inatçı saçlarım varYay burcunda olmamizdan dolayi saclarimin ucundan birazcık aldim
Canim fotograf eylul basinda anca okur cunku o zaman anca evde olurumHala fotoğraf bekliyoruz canım bu burçlar ne ya bana da bi anlat canım bi kez daha yazmıştin da anlamamistim
Sagol kuzummm malesef yarin donus basliyor doNustede gezerek gidecez ama ana evinden ayrilmak zor oluyor yarin firsat olursa ugrayacam yanina ama dedigim gibi firsat olursa :)) cunku kalabaligiz ister istemez birbirimize uyum saglamamiz gerekŞifa olsun Canım tatil Nasıl gidiyor
İyim tatlım ben çalışıyorum malum bende tatil yok çok sevindim Canım umarım yanıma uğrarsınız bekliyorum seniSagol kuzummm malesef yarin donus basliyor doNustede gezerek gidecez ama ana evinden ayrilmak zor oluyor yarin firsat olursa ugrayacam yanina ama dedigim gibi firsat olursa :)) cunku kalabaligiz ister istemez birbirimize uyum saglamamiz gerek
Sen nasilsin senin nasil geciyor tatilin
Her gun yikama öncelikle veya yika ama şampuanlama her gunkızlar yay burcunda olduğumuz için bende uçlarından aldım ve havuç kürü 1 kere de yağ bakımları ampuller yaptım inşallah uzar hala aynı boydalar bi omuzlarıma değse birazcık daha uzun olsa bu kadar kafama takmıycam uzamasını hızlandırmam için taktikler verebilir misiniz
Saol canım bi bakayimCanim fotograf eylul basinda anca okur cunku o zaman anca evde olurum
Sac uzatmaya yarayan bazi burclar var aslan yay koc burclari kendine uygun olan burcu secip her ay o burcun oldugu günlerde kesim yapiyorsunki uzatmaya etkisi olsun mesela yaniklardan kurtulma uzatma ggurlestirme icin aslan burcunu uzatma bakim amacli koc burcunu uzamasina destek olsun baskada bir derdim yok dersen yay burcunu takip etmen gerek her ay bbellizamanlari var kesim Myapman icin googleye ağustos ayi sac kesim gunleri yaz kozmik bakim sitesinde var tarihler
O boydayken benimde oyle oluyordu sikinti etme saclarin dalgali,sanirim uzadikca duzelyor yukari kalkmasikızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?
evett dalgalı malesef sanki daha çok oluyormuş gibi geliyorO boydayken benimde oyle oluyordu sikinti etme saclarin dalgali,sanirim uzadikca duzelyor yukari kalkmasi
evett dalgalı malesef sanki daha çok oluyormuş gibi geliyor
sevdabuzer in konusunda 12 ci sayfaya bak onun saçlarıda oyleymis uzayın ca gider ya takma kafana kadar
çok sevindim şu an :)) peki ne zamanda omzunuzu geçti ? 2 3 ayda mı ?Durusuara tesekkur ederim bende resimler hangi sayfadaydi diyordum :)
aybuss sacimi defalarca kirptiktan sonra kuaforde ikinci kestirisimde bu boydaydı Eki Görüntüle 1875310 biraz uzayınca ense kismindan kivrilmaya başladı Eki Görüntüle 1875311 uzayinca bu yukari kivrilmalarda bitiyor merak etme
bu zamanlarda nasıl şekil veriyodunuzDurusuara tesekkur ederim bende resimler hangi sayfadaydi diyordum :)
aybuss sacimi defalarca kirptiktan sonra kuaforde ikinci kestirisimde bu boydaydı Eki Görüntüle 1875310 biraz uzayınca ense kismindan kivrilmaya başladı Eki Görüntüle 1875311 uzayinca bu yukari kivrilmalarda bitiyor merak etme
Tatil bitti artik ama daha evime gecmedim 1 eylülde evimde olup resimleri ceker eklerimBende tesadüf olarak gördüm söylemek istedim önemli değil canim tatil nasıl geçti geldiyse fotoğrafları bekliyorum bak
Hic sorma birde kabarik gur olunca tel tokalarla arkaya dogru sekil verirdimbu zamanlarda nasıl şekil veriyodunuz
maşallah sizin güzel uzuyor benim 2 3 aydır 14 marttla 9 nisandaki saçlarınızın ortası kadar
Çok merak ediyorum canimmm :)Tatil bitti artik ama daha evime gecmedim 1 eylülde evimde olup resimleri ceker eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?