- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.521
Ayyyyy canimmmmm kiz ne mutlu oldum yaTabiki uzamis hayatım ne demek süper olmuş devam etmene bile gerek yok hafta da bir kez bişeyler yap yeter tabi bizleri unutma özletme öyle bişey yapicaksan bayıldım ya gerçekten çok mutlu oldumsenin adına başarılı bayan
Guzel yorumlarin icin,sagol canimGitme gitmenapalım buralarda biz sensiz ya benim saçlarımı da uzat ya ne dax yarıyo ne başka bişey kaldım böyle hiç bişey yapmıyorum 3 parmak uzamis 3 ay gibi bi sürede bence kötü oldu halbuki çok sağlıklıdır düzlestirici maşa örgü hiç yapmıyorum ya bağlıyorum hafif ya tembel topuzu ya da açık bırakıyorum topuz felan da kırmaz bence saçımı ama demekki etki etmiyorum bi aralar sinamaki kullanmistim o uzatmıştım ama onu da kullanmak istemiyorum kazık gibi yapıp kurutuyo ama sana çok sevindim canım başarı hikayen herkese umut olcaktir
maşallah çok güzelller darısı bizim başımıza inşallahDurusuara Miyav_su kac cm uzamis bilmiyorum ama uzamis degilmi kizlar Eki Görüntüle 1877568 Eki Görüntüle 1877569
Canım baya uzun saç kıvamına gelmiş gözün aydın evet bencede bir yıl daha yap sen hem daha kalcaya gelecek o saçlar yolun uzun ☺şaka bir yana motivasyon kaynağımızin gitmesini istemiyor kimse bizler daha uzatmadık şöyle 1 , 1 buçuk yıl daha buralarda kalmalıyız lütfen sonra beraber kaçarız.Durusuara Miyav_su kac cm uzamis bilmiyorum ama uzamis degilmi kizlar Eki Görüntüle 1877568 Eki Görüntüle 1877569
MaşallahDurusuara Miyav_su kac cm uzamis bilmiyorum ama uzamis degilmi kizlar Eki Görüntüle 1877568 Eki Görüntüle 1877569
O zaman canim havuza girmeden once dande nano keratin argan yagli sprey var harika birsey koruyorda saci bundan saclarinin boy ve uçlarına sik yag bakimlarinda cam terebentin kullanma kurutur saclari onun yerine zeytinyagi ekle benceCanım yüzücüyüm ben sürekli antreman oluyo havuz suyunda da fazla klor oluyo saç yipraniyo ama sürekli saçımı yıkayın ca kazık gibi yapıyo saçımı sinirleniyorum bende anca pazar gününden pazar gününe yapabiliyorum o yüzden pratik olsun diye dax aldım ama sacimdan arindiramadim geçen gün içine susam nar çekirdeği cam terabentin zeytin yağı elsev in mucizevi yağını koydum ama pek fark olmadı bende o yüzden akışına bıraktım bende soğan suyunu yapiyim bari en kolay o geldi gözüme zamanım olmuyo benim önemli değil canim yorumlarda ciddiyim ben yanındayim
Ay sagolun kizlar valla bi costurdunuz beni yok yok gitmem buralardayim ben daha bir sürü bakimlar yapacagiz beraberCanım baya uzun saç kıvamına gelmiş gözün aydın evet bencede bir yıl daha yap sen hem daha kalcaya gelecek o saçlar yolun uzun ☺şaka bir yana motivasyon kaynağımızin gitmesini istemiyor kimse bizler daha uzatmadık şöyle 1 , 1 buçuk yıl daha buralarda kalmalıyız lütfen sonra beraber kaçarız.
Sabir ve emekle emin olki olacak hatta daha guzeli olacakmaşallah çok güzelller darısı bizim başımıza inşallah
Denerim canım çok saol bir tanesinO zaman canim havuza girmeden once dande nano keratin argan yagli sprey var harika birsey koruyorda saci bundan saclarinin boy ve uçlarına sik yag bakimlarinda cam terebentin kullanma kurutur saclari onun yerine zeytinyagi ekle bence
böyle destekle çok mutlu oluyorum iyiki varsın çok sağolSabir ve emekle emin olki olacak hatta daha guzeli olacak
Nasil yani saclarin yanikmi senin eger oyleyse keratin tedavisi oneririmya saçlarımın yarısı yıpranık olduğu için banyoda elimle saçlarımı swverken saçlarım kopuyor... saçlarım koparak dökülmeye devam ediyor ne önerirsin ?
yanık saçlarım hala kaldı yanıklar kaç kere yaptırdım keratin kuaförlerdeNasil yani saclarin yanikmi senin eger oyleyse keratin tedavisi oneririm
Yok eger kuruluktansa zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi
Niye kuafore gidiyorsunki al kendin yap bende yanikken yaptirmistim keratin bakimini gram faydasi olmamisti benim koklerden tum sacim yanikti toparlanma sansi yoktu sülfür baglari kopmustu kestirmekten baska care kalmamisti yavas yavas kestirerek evde kendim keserek kurtuldum ama egerki keratin bakimini hep dusunuyorsan al kendin evde yap ben artego marka aldim gecen yil 2_3 ayda bir yapıyorumyanık saçlarım hala kaldı yanıklar kaç kere yaptırdım keratin kuaförlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?