Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Tabiki uzamis hayatım ne demek süper olmuş devam etmene bile gerek yok hafta da bir kez bişeyler yap yeter tabi bizleri unutma özletme öyle bişey yapicaksan bayıldım ya gerçekten çok mutlu oldum senin adına başarılı bayan

Ayyyyy canimmmmm kiz ne mutlu oldum ya bu senede devam ederim ccanim kalcaya geldimi birakirim artik ay ben biraksamda gitmem buralardan

Gitme gitme napalım buralarda biz sensiz ya benim saçlarımı da uzat ya ne dax yarıyo ne başka bişey kaldım böyle hiç bişey yapmıyorum 3 parmak uzamis 3 ay gibi bi sürede bence kötü oldu halbuki çok sağlıklıdır düzlestirici maşa örgü hiç yapmıyorum ya bağlıyorum hafif ya tembel topuzu ya da açık bırakıyorum topuz felan da kırmaz bence saçımı ama demekki etki etmiyorum bi aralar sinamaki kullanmistim o uzatmıştım ama onu da kullanmak istemiyorum kazık gibi yapıp kurutuyo ama sana çok sevindim canım başarı hikayen herkese umut olcaktir

Guzel yorumlarin icin,sagol canim ne kadar denedin daxi icine ekstra yaglarda eklesene daha verimli olur .sac boy ve uclari icin hindistan cevizi yagini öneririm cok guzel nem veriyor ben lifeco marka kullanmistim bitti bu ara yeniden siparis vverecegim bakimlara baslayacagim bu,sefer mecitefendi alacagim onunla ilgilide guzel yorumlarvar hadi sende tekrardan basla ama duzenli olarak gunu geldimi bakimi aksatmadan.birde dustan sonra sogan suyunu sacina dok diger banyoya kadar kalsin sacinda.dustan sonra sıvı sac kremi ve,serum kesinlikle kullan ben 16 ay once artego argan yağını aldim daha yariya anca geldi hem cok memnun kaldim hemde cok bereketli.iyi bi argan yagin kesinlikle olsun bakimlarida duzenli yaparsan fistikkkk gibi sacin olur

Canım yüzücüyüm ben sürekli antreman oluyo havuz suyunda da fazla klor oluyo saç yipraniyo ama sürekli saçımı yıkayın ca kazık gibi yapıyo saçımı sinirleniyorum bende anca pazar gününden pazar gününe yapabiliyorum o yüzden pratik olsun diye dax aldım ama sacimdan arindiramadim geçen gün içine susam nar çekirdeği cam terabentin zeytin yağı elsev in mucizevi yağını koydum ama pek fark olmadı bende o yüzden akışına bıraktım bende soğan suyunu yapiyim bari en kolay o geldi gözüme zamanım olmuyo benim önemli değil canim yorumlarda ciddiyim ben yanındayim

Aybuss bak Sevda daki azime biz de böyle inatla devam etmeliyiz. Çok sıkıldım ben yalnız 1 yıldan fazladır saçlarım uzamış mi diye bakmaktan gözüne baktıkça uzamiyor mübarek ya da o kadar sık aralıklarla bakıyorum ki uzadığını anlayamıyorum. Eskiden saçlar kesilince hiç takmazdim bir sırtı görmeye görsün hemen kuaföre uzamış ben bir kestireyim şunları canlansın modunda ay bir unutsam da farkında olmadan uzayiverse saçlarım.

O zaman canim havuza girmeden once dande nano keratin argan yagli sprey var harika birsey koruyorda saci bundan saclarinin boy ve uçlarına sik yag bakimlarinda cam terebentin kullanma kurutur saclari onun yerine zeytinyagi ekle bence

Ay sagolun kizlar valla bi costurdunuz beni yok yok gitmem buralardayim ben daha bir sürü bakimlar yapacagiz beraber

ya saçlarımın yarısı yıpranık olduğu için banyoda elimle saçlarımı swverken saçlarım kopuyor... saçlarım koparak dökülmeye devam ediyor ne önerirsin ?

ya saçlarımın yarısı yıpranık olduğu için banyoda elimle saçlarımı swverken saçlarım kopuyor... saçlarım koparak dökülmeye devam ediyor ne önerirsin ?
Nasil yani saclarin yanikmi senin eger oyleyse keratin tedavisi oneririm
Yok eger kuruluktansa zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi

Nasil yani saclarin yanikmi senin eger oyleyse keratin tedavisi oneririm
Yok eger kuruluktansa zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi
yanık saçlarım hala kaldı yanıklar kaç kere yaptırdım keratin kuaförlerde

yanık saçlarım hala kaldı yanıklar kaç kere yaptırdım keratin kuaförlerde
Niye kuafore gidiyorsunki al kendin yap bende yanikken yaptirmistim keratin bakimini gram faydasi olmamisti benim koklerden tum sacim yanikti toparlanma sansi yoktu sülfür baglari kopmustu kestirmekten baska care kalmamisti yavas yavas kestirerek evde kendim keserek kurtuldum ama egerki keratin bakimini hep dusunuyorsan al kendin evde yap ben artego marka aldim gecen yil 2_3 ayda bir yapıyorum

kizlar benim gibi sinameki uygulayıp hiçbir sonuç alamayan var mi
8hafta yaptim 2hafta ara verdim tekrardan başladım geçen hafta yarin 2.kur u yapacağım ama hala tık yok kizlar..
üstelik içine z.yağı karistirip +tüm sacima ayriyeten zeytin yağı sürüyorum beslensin saçım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…