- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.541
memnun musun peki yapımı falan kolay mı evdeNiye kuafore gidiyorsunki al kendin yap bende yanikken yaptirmistim keratin bakimini gram faydasi olmamisti benim koklerden tum sacim yanikti toparlanma sansi yoktu sülfür baglari kopmustu kestirmekten baska care kalmamisti yavas yavas kestirerek evde kendim keserek kurtuldum ama egerki keratin bakimini hep dusunuyorsan al kendin evde yap ben artego marka aldim gecen yil 2_3 ayda bir yapıyorum
Evet,canim ben,cok memnunum wvde yapımıda cok rahat kuafordeki hibi saatlerini almıyor oncelikle sulfatsiz sampuanla sacimi 2 defa yikiyorum krem veya herhangi birsey uygulamadan durulayıp cikiyorum sacin nemini aldiktan,sonra keratini surup fırçayla fon cekermis gibi sacini kurutuyorsun ben iyice keratin tutunsun diye düşük ısıyla (130_140 derece ) duzlestiriciyle ustunden,geciyorum sacin soguduktan sonra durulayabiliyorsun bundan sonrada sulfatsiz sampuanla devam etmen lazim keratinin hemen akmamasi icinmemnun musun peki yapımı falan kolay mı evde
Bitti kuzum okul basladi artik evet haftaya baslarim herhalde bakimlara ozledim valla bakim yapmayi :))) tum kizlar sirma gibi saclarimiz olana kadar bakimlara devam
İnşallah canım benimBitti kuzum okul basladi artik evet haftaya baslarim herhalde bakimlara ozledim valla bakim yapmayi :))) tum kizlar sirma gibi saclarimiz olana kadar bakimlara devam
Hayırlı olsun fıstığım hoşgeldinEvet kizlaran itibariyle başlamış bulunmaktayım bakimlara insallah bu sene sac uzatma asamasini bitirip artik koruma asamasina gelebilirim
Simdilik bakimlarda eski duzen devam edecegim dax ve karisik bakim yaglarim var boylara her zamanki gibi hindistan cevizi yagi ve haftanin bir gunude hardal kurunu uygulayacagim
Eeee haydi kizlar uyu uzatmalar hepimize
Bakimim dax+ karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi
Sagol kuzum hosbulduk bu kadar ara yeter gari demi bakalimki uzasin bizim,sirma saclarimizHayırlı olsun fıstığım hoşgeldinbende akşam yapıcam sadece dax
Canimbenimde bu,ara,cok dokuldu ama ben surekli su degistirdim ondan olabilir mevsimselde olabilir sigir iliginden memnun kaldiysan dene bence ccanim birde karanfil kurude dokulmeyi engelliyor banyodan sonra uygulanıyor genede bi googleden bak kuzumsevdabuzer canım kusura bakma bir soru sorucam bu Aralar çok dökülüyor saçlarım röfle kabusum bitmedi aslında sığır iliği çok fayda etmişti
İnşallah CanımSagol kuzum hosbulduk bu kadar ara yeter gari demi bakalimki uzasin bizim,sirma saclarimiz
Tamam Canım sağol uygulayayım dax bitsin sığır iliğine başlamayı düşünüyorumCanimbenimde bu,ara,cok dokuldu ama ben surekli su degistirdim ondan olabilir mevsimselde olabilir sigir iliginden memnun kaldiysan dene bence ccanim birde karanfil kurude dokulmeyi engelliyor banyodan sonra uygulanıyor genede bi googleden bak kuzum
Dax çok güzel bi ürün aslında ama , memnun kalmadınız mıı ?Tamam Canım sağol uygulayayım dax bitsin sığır iliğine başlamayı düşünüyorum
Memnun kaldım fakat dökülmem arttı malesef şuan uzaması değil dökülmeyi önlemek istiyorumDax çok güzel bi ürün aslında ama , memnun kalmadınız mıı ?
O sıkıntı bende de var ama işlemler yüzünden oldu, kopup kopup gidiyor tepemde ufak bi açıklık bile oldu.Memnun kaldım fakat dökülmem arttı malesef şuan uzaması değil dökülmeyi önlemek istiyorum
Evet Canım oriel yüzünden şimdi kapatmak için boyadım o rengi Bahar'a kadar boya sürmem artık mahvettim saçlarımı ya birde kaç yıllık kuaförüm beni suçlu biliyor musunO sıkıntı bende de var ama işlemler yüzünden oldu, kopup kopup gidiyor tepemde ufak bi açıklık bile oldu.
Dax iyi gelmişti banaa , ilk defa böyle diyen birini duydumm.
2 ay hiç boyamamayı düşünüyorumm o yüzden
Oryal yüzünden mi acaba seninde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?