Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

memnun musun peki yapımı falan kolay mı evde

memnun musun peki yapımı falan kolay mı evde
Evet,canim ben,cok memnunum wvde yapımıda cok rahat kuafordeki hibi saatlerini almıyor oncelikle sulfatsiz sampuanla sacimi 2 defa yikiyorum krem veya herhangi birsey uygulamadan durulayıp cikiyorum sacin nemini aldiktan,sonra keratini surup fırçayla fon cekermis gibi sacini kurutuyorsun ben iyice keratin tutunsun diye düşük ısıyla (130_140 derece ) duzlestiriciyle ustunden,geciyorum sacin soguduktan sonra durulayabiliyorsun bundan sonrada sulfatsiz sampuanla devam etmen lazim keratinin hemen akmamasi icin

Evet kizlar an itibariyle başlamış bulunmaktayım bakimlara insallah bu sene sac uzatma asamasini bitirip artik koruma asamasina gelebilirim
Simdilik bakimlarda eski duzen devam edecegim dax ve karisik bakim yaglarim var boylara her zamanki gibi hindistan cevizi yagi ve haftanin bir gunude hardal kurunu uygulayacagim
Eeee haydi kizlar uyu uzatmalar hepimize

Hayırlı olsun fıstığım hoşgeldin bende akşam yapıcam sadece dax

sevdabuzer canım kusura bakma bir soru sorucam bu Aralar çok dökülüyor saçlarım röfle kabusum bitmedi aslında sığır iliği çok fayda etmişti
Canimbenimde bu,ara,cok dokuldu ama ben surekli su degistirdim ondan olabilir mevsimselde olabilir sigir iliginden memnun kaldiysan dene bence ccanim birde karanfil kurude dokulmeyi engelliyor banyodan sonra uygulanıyor genede bi googleden bak kuzum

Tamam Canım sağol uygulayayım dax bitsin sığır iliğine başlamayı düşünüyorum

Memnun kaldım fakat dökülmem arttı malesef şuan uzaması değil dökülmeyi önlemek istiyorum
O sıkıntı bende de var ama işlemler yüzünden oldu, kopup kopup gidiyor tepemde ufak bi açıklık bile oldu.
Dax iyi gelmişti banaa , ilk defa böyle diyen birini duydumm.
2 ay hiç boyamamayı düşünüyorumm o yüzden
Oryal yüzünden mi acaba seninde ?

Evet Canım oriel yüzünden şimdi kapatmak için boyadım o rengi Bahar'a kadar boya sürmem artık mahvettim saçlarımı ya birde kaç yıllık kuaförüm beni suçlu biliyor musun

Merhaba kizlar sampuaniniza cam terebentin koymayi denediniz mi ? Bir de Dax i bende kullaniyorum ama merak ediyorum siz ne zamandir kullaniyorsunuz ve etkisini goruyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…