Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Merhaba kizlar sampuaniniza cam terebentin koymayi denediniz mi ? Bir de Dax i bende kullaniyorum ama merak ediyorum siz ne zamandir kullaniyorsunuz ve etkisini goruyor musunuz
Cam terebentin denedin ama saclarimi,cok kuruttu yagli saclilar icin ideal bence daxida uzun bir suredir kullaniyorum ben icine yaglarda ekliyorum ve cok memnunum saclarimi onunla uzattim

Merhaba kizlar sampuaniniza cam terebentin koymayi denediniz mi ? Bir de Dax i bende kullaniyorum ama merak ediyorum siz ne zamandir kullaniyorsunuz ve etkisini goruyor musunuz
Merhaba çam terebenti saçlarınız yağlı ise kurutuyor ve döküyor tavsiye etmem ama dax çok güzel

Cam terebentin denedin ama saclarimi,cok kuruttu yagli saclilar icin ideal bence daxida uzun bir suredir kullaniyorum ben icine yaglarda ekliyorum ve cok memnunum saclarimi onunla uzattim

Tesekkur ederim canim ben daxi haftada 2 defa olarak daha 6 defa kullandim yani 3 haftadir ama daha cozemedim sabirsizmi davraniyorum bilmiyorum 5 ay once belime gelen saclarimi tam bi kut kestirdim ilk uc ay sekillendirmek icin isiyi surekli kullandim bu biraz sacimi yipratti cunku ben sacimi hep dogal haliyle kullaniyodum ama suan gayet saglikli zaten boya filanda yok ben bir ay once bi dalin aldim icin cam terebentin isirgan otu yagi dogum kontrol hapi koydum 1 ay kullandim bunu ama sac dokulmelerim artti soylediginize gore cam terebentn dokuyormus galiba birakicam bu sampuani yani bu surec icinde hic isida kullanmadim kullanmayi dusunmuyorum uzayana kadar suan 8 9 cm uzama var sizce nasil 5 ayda

Bence o sampuani kullanma dogum kontrol hapi evet uzatıyor ama birakinca asiri dokulme oluyor cam terebentinde iyice kurutur.
Nacizane tavsiyem daxin icine yaglarda ekleyebilirsin hint badem çörekotu hindistan cevizi zeytinyahi falan ve karisimi benkeri usulu erittikten sobra sadece diplere uygula boylari ve uclari icin hindistan cevizi veya zeytinyagi uygula
Karisim yaglar dipleri besler ama boy ve uclari kurutur

Tesekkur ederim canim ya vallahi dokulmem artmisti meger bunlardan oluyomus hemen birakiyim en iyisi zigavusun sarimsakli sampuanini kullanmayi dusunuyorum ona ne dersin daxida kullanmaya devam ederim bakalim 3 ay sonra gelismeleri paylasirim. Suan sacim omuzlarindan asagida gogsumun az uzerinde 5 ayda anca 8 9 cm uzadi iste annem normal diye sabirsizsin diyo siz tecrubelisiniz bu konuda sizce nasil

Bence iyi stres,etmeyin sacinizin uzunluguda guzel bakim ve uzatmaya devam
Ben yazin kullanmak icin sarimsakli şampuanımi kendim yaptim 10 dis sarimsagi sutte kaynatip suzup sarimsaklari sampuanima ekledim ( sut kokusunu alıyor ama bi nebze ) icinede bemiks bepanten evin ampullerden ekledim toplam bir ay anca kullanmisimdir cunku banyoya giren lutfen o sampuani cope at diyordu simdi tekrar basladim yazin hicbir bakim yapmamama rağmen uzatmayi bence o sampuan basardi dene derim hazir havalarda serinlemisken koku falan kalmiyor .hatta rahatsiz olursan kokudan sarimsakli sampuandan sonra güzel kokulu bir şampuan kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…