- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.561
@DurusuaraMiyav_su kac cm uzamis bilmiyorum ama uzamis degilmi kizlar Eki Görüntüle 1877568 Eki Görüntüle 1877569
Cok tesekkur ederimVe MasAllah diyorumm cok guzel duruyolar nazar degmesininsAllah herkese nasip olur istegine kavusmak
Cam terebentin denedin ama saclarimi,cok kuruttu yagli saclilar icin ideal bence daxida uzun bir suredir kullaniyorum ben icine yaglarda ekliyorum ve cok memnunum saclarimi onunla uzattimMerhaba kizlarsampuaniniza cam terebentin koymayi denediniz mi ? Bir de Dax i bende kullaniyorum ama merak ediyorum siz ne zamandir kullaniyorsunuz ve etkisini goruyor musunuz
Merhaba çam terebenti saçlarınız yağlı ise kurutuyor ve döküyor tavsiye etmem ama dax çok güzelMerhaba kizlarsampuaniniza cam terebentin koymayi denediniz mi ? Bir de Dax i bende kullaniyorum ama merak ediyorum siz ne zamandir kullaniyorsunuz ve etkisini goruyor musunuz
Eki Görüntüle 1886595 18 eylul
2 aydir bakim yapmiyorum bakimi birakinca gri cizgiye degiyordu siyah cizgiye yaklasmis
Ayyy kuzum sagolasin.olmusmudur acep hic olcmedim oyle
Ölçsene Canım benim merak ettim bende maşallah 41 kereAyyy kuzum sagolasin.olmusmudur acep hic olcmedim oyle
Eki Görüntüle 1886595 18 eylul
2 aydir bakim yapmiyorum bakimi birakinca gri cizgiye degiyordu siyah cizgiye yaklasmis
Cok tesekkur ederim saclarimin neden bu kadar dokuldugunu simdi anladimMerhaba çam terebenti saçlarınız yağlı ise kurutuyor ve döküyor tavsiye etmem ama dax çok güzel
Cam terebentin denedin ama saclarimi,cok kuruttu yagli saclilar icin ideal bence daxida uzun bir suredir kullaniyorum ben icine yaglarda ekliyorum ve cok memnunum saclarimi onunla uzattim
Cok tesekkur ederim Sizin saclarinizin boyu ne kadar uzatmayami çalisıyorsunuzMasAllah her gecen gun daha guzel oluyolar cok sevindim sizin adiniza
Bence o sampuani kullanma dogum kontrol hapi evet uzatıyor ama birakinca asiri dokulme oluyor cam terebentinde iyice kurutur.Tesekkur ederim canim ben daxi haftada 2 defa olarak daha 6 defa kullandim yani 3 haftadir ama daha cozemedim sabirsizmi davraniyorum bilmiyorum5 ay once belime gelen saclarimi tam bi kut kestirdim ilk uc ay sekillendirmek icin isiyi surekli kullandim bu biraz sacimi yipratti cunku ben sacimi hep dogal haliyle kullaniyodum ama suan gayet saglikli zaten boya filanda yok ben bir ay once bi dalin aldim icin cam terebentin isirgan otu yagi dogum kontrol hapi koydum 1 ay kullandim bunu ama sac dokulmelerim artti soylediginize gore cam terebentn dokuyormus galiba birakicam bu sampuani yani bu surec icinde hic isida kullanmadim kullanmayi dusunmuyorum uzayana kadar suan 8 9 cm uzama var sizce nasil 5 ayda
Bence o sampuani kullanma dogum kontrol hapi evet uzatıyor ama birakinca asiri dokulme oluyor cam terebentinde iyice kurutur.
Nacizane tavsiyem daxin icine yaglarda ekleyebilirsin hint badem çörekotu hindistan cevizi zeytinyahi falan ve karisimi benkeri usulu erittikten sobra sadece diplere uygula boylari ve uclari icin hindistan cevizi veya zeytinyagi uygula
Karisim yaglar dipleri besler ama boy ve uclari kurutur
Rica ederim birde boya ve röfle varsa acayip döküyorCok tesekkur ederim saclarimin neden bu kadar dokuldugunu simdi anladim
Rica ederim birde boya ve röfle varsa acayip döküyor
Çok iyi Canım aman olmasın zatenO konuda rahatim boya vs hicbisey yok
Bence iyi stres,etmeyin sacinizin uzunluguda guzel bakim ve uzatmaya devamTesekkur ederim canim ya vallahi dokulmem artmisti meger bunlardan oluyomus hemen birakiyim en iyisi zigavusun sarimsakli sampuanini kullanmayi dusunuyorum ona ne dersindaxida kullanmaya devam ederim bakalim 3 ay sonra gelismeleri paylasirim. Suan sacim omuzlarindan asagida gogsumun az uzerinde 5 ayda anca 8 9 cm uzadi iste annem normal diye sabirsizsin diyo siz tecrubelisiniz bu konuda sizce nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?