Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Erindim mi ne bu zigavusu cevremde kullananlar var cok memnun kaldilar sizin icin deneyip yorumlarimi soylucem kizlar acaba sampuana sarimsak yagi koymak nasil olur

Erindim mi ne bu zigavusu cevremde kullananlar var cok memnun kaldilar sizin icin deneyip yorumlarimi soylucem kizlar acaba sampuana sarimsak yagi koymak nasil olur
Hahaha ben onuda denedim ilki iyiydi cok rahatsiz etmiyordu ama ikinci yapisimda felaket kokuyordu midem bulandi banyoda attom ççöpeondan sonrada yapmadım
Zigavusta heralde sülfat,var,canim ben sülfatlı şampuanlar kullanmiyorum

Doğrudur Canım tam bir sene oldu devam ediyor dökülmem siyaha boyadım iki kere yine akıttı kahverengiye döndü
Pigmentasyon yapmadanmi boyadın canim bir sonraki boyamada netten bi arastir pigmentasyonu ona gore boya veya bu hhali hosuna gidiyorsa hic boyatma

Pigmentasyon yapmadanmi boyadın canim bir sonraki boyamada netten bi arastir pigmentasyonu ona gore boya veya bu hhali hosuna gidiyorsa hic boyatma
Canım boya düşünmüyorum belli bir süre tamam beyazlarım var ama düşünmüyorum belki kına bir ara onunla idare etmiştim dediğinde bir bakar araştırırım kuaför keserek kurtulursun dedi ki asla istemiyorum

Yaa Peki simdi hangi sampuani kullaniyorsunn
Sarimsakli sampuanida indirim vardi diye bcnin sulfatsiz şampuanıni almıştım sirf yag,bakimlarini arindirmak icin almıştım ama cok memnun kaldim o şampuandanda ondanda az kaldi tekrar indirimde bulursam ayni,sampuandan gene sarimsakli yapacagim yagi,arindirmada bunu kullaniyorum

Ay canim yanik falan degilse hic kestirme,hele uzatma,asamasindayken

Ay canim yanik falan degilse hic kestirme,hele uzatma,asamasindayken
Yanık değil Canım şükür onlardan kurtuldum uçları kırılmaya başladı çünkü saçlarımı kestirip çikolata kahveye boyadım üstüne 2 kere kına sonra 2 kere 3 ay ara ile siyaha boyadım uçları kırılmaya başladı ne yapmalıyım

Tesekkur ederim canim ya bakiyim ben bu sampuanlara sampuan gercekten onemli evde iki kutuda restorex duruyo ona zaten hic anlam veremedim

Canim kiriklarin cok degilmis kendin alnayi denedin mi hic bende oyle yapiyorum kuaforlere guven olmuyo hakkin var

Bende saç uzatmaya devam ediyorum.Haftaya foto koyacağım.Uzadı bayağı sudan çıkmıyorum ne olacak çim misali uzuyor.

Bende saç uzatmaya devam ediyorum.Haftaya foto koyacağım.Uzadı bayağı sudan çıkmıyorum ne olacak çim misali uzuyor.
Biraz abarttım herhalde biraz uzadı ya sevinçten abarttım kusura bakmayın.Geçen yıl 4 kez kestim oğlum çok üzülüyor.Uzun saç çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…