- 16 Şubat 2009
- 34.857
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.581
Bu konuda tecrübeliyim malesef doğru bir daha aslaBirde kizlar boya,değil ama oryal felaket,sac döküyor
Bence iyi stres,etmeyin sacinizin uzunluguda guzel bakim ve uzatmaya devam
Ben yazin kullanmak icin sarimsakli şampuanımi kendim yaptim 10 dis sarimsagi sutte kaynatip suzup sarimsaklari sampuanima ekledim ( sut kokusunu alıyor ama bi nebze ) icinede bemiks bepanten evin ampullerden ekledim toplam bir ay anca kullanmisimdir cunku banyoya giren lutfen o sampuani cope at diyordusimdi tekrar basladim yazin hicbir bakim yapmamama rağmen uzatmayi bence o sampuan basardi dene derim hazir havalarda serinlemisken koku falan kalmiyor .hatta rahatsiz olursan kokudan sarimsakli sampuandan sonra güzel kokulu bir şampuan kullanabilirsin
HahahaErindim mi nebu zigavusu cevremde kullananlar var cok memnun kaldilar sizin icin deneyip yorumlarimi soylucem kizlar acaba sampuana sarimsak yagi koymak nasil olur
Resimleri eklemeye calistimda yanik zamanlardakini yuklemedi yuklersem eklerim seni canim gor bak berbat olmustu saclarimBu konuda tecrübeliyim malesef doğru bir daha asla
Doğrudur Canım tam bir sene oldu devam ediyor dökülmem siyaha boyadım iki kere yine akıttı kahverengiye döndüResimleri eklemeye calistimda yanik zamanlardakini yuklemedi yuklersem eklerim seni canim gor bak berbat olmustu saclarim
Hahahaben onuda denedim ilki iyiydi cok rahatsiz etmiyordu ama ikinci yapisimda felaket kokuyordu midem bulandi banyoda attom ççöpeondan sonrada yapmadım
Zigavusta heralde sülfat,var,canim ben sülfatlı şampuanlar kullanmiyorum
Keratherapy sampuanim var ondan sikilirsamda matrix keratindose ikiside mükemmel otesi sampuanlarYaaPeki simdi hangi sampuani kullaniyorsunn
Pigmentasyon yapmadanmi boyadın canim bir sonraki boyamada netten bi arastir pigmentasyonu ona gore boya veya bu hhali hosuna gidiyorsa hic boyatmaDoğrudur Canım tam bir sene oldu devam ediyor dökülmem siyaha boyadım iki kere yine akıttı kahverengiye döndü
Canım boya düşünmüyorum belli bir süre tamam beyazlarım var ama düşünmüyorum belki kına bir ara onunla idare etmiştim dediğinde bir bakar araştırırım kuaför keserek kurtulursun dedi ki asla istemiyorumPigmentasyon yapmadanmi boyadın canim bir sonraki boyamada netten bi arastir pigmentasyonu ona gore boya veya bu hhali hosuna gidiyorsa hic boyatma
Sarimsakli sampuanida indirim vardi diye bcnin sulfatsiz şampuanıni almıştım sirf yag,bakimlarini arindirmak icin almıştım ama cok memnun kaldim o şampuandanda ondanda az kaldi tekrar indirimde bulursam ayni,sampuandan gene sarimsakli yapacagim yagi,arindirmada bunu kullaniyorumYaaPeki simdi hangi sampuani kullaniyorsunn
Ay canim yanik falan degilse hic kestirme,hele uzatma,asamasindaykenCanım boya düşünmüyorum belli bir süre tamam beyazlarım var ama düşünmüyorum belki kına bir ara onunla idare etmiştim dediğinde bir bakar araştırırım kuaför keserek kurtulursun dedi ki asla istemiyorum
Yanık değil Canım şükür onlardan kurtuldum uçları kırılmaya başladı çünkü saçlarımı kestirip çikolata kahveye boyadım üstüne 2 kere kına sonra 2 kere 3 ay ara ile siyaha boyadım uçları kırılmaya başladı ne yapmalıyımAy canim yanik falan degilse hic kestirme,hele uzatma,asamasindayken
Sarimsakli sampuanida indirim vardi diye bcnin sulfatsiz şampuanıni almıştım sirf yag,bakimlarini arindirmak icin almıştım ama cok memnun kaldim o şampuandanda ondanda az kaldi tekrar indirimde bulursam ayni,sampuandan gene sarimsakli yapacagim yagi,arindirmada bunu kullaniyorum
Yanık değil Canım şükür onlardan kurtuldum uçları kırılmaya başladı çünkü saçlarımı kestirip çikolata kahveye boyadım üstüne 2 kere kına sonra 2 kere 3 ay ara ile siyaha boyadım uçları kırılmaya başladı ne yapmalıyım
Hiç denemedim Canım almayı aslında denemek lazım dediğin gibi haklısınCanim kiriklarin cok degilmis kendin alnayi denedin mi hic bende oyle yapiyorum kuaforlere guven olmuyo hakkin var
Ahh oyle bisey ki bu ne zamandir hic isi bile kullanmama ragmen yinede kiriliyolar bende ikiye ayrilmis bi sac teli gorunce hemencecik kesiyorum orayiHiç denemedim Canım almayı aslında denemek lazım dediğin gibi haklısın
Biraz abarttım herhalde biraz uzadı ya sevinçten abarttım kusura bakmayın.Geçen yıl 4 kez kestim oğlum çok üzülüyor.Uzun saç çok seviyor.Bende saç uzatmaya devam ediyorum.Haftaya foto koyacağım.Uzadı bayağı sudan çıkmıyorum ne olacak çim misali uzuyor.
En mantıklısı Canım sağol benimde aklımda olsun süpersinAhh oyle bisey ki bu ne zamandir hic isi bile kullanmama ragmen yinede kiriliyolar bende ikiye ayrilmis bi sac teli gorunce hemencecik en kesiyorum orayi
En mantıklısı Canım sağol benimde aklımda olsun süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?