- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.601
Bendebende bide her ay yay burcunda ucundan minnacik aliyom sizde deneyim bence ben yay burcunda aliyorum aslan ve kocta varAhh oyle bisey ki bu ne zamandir hic isi bile kullanmama ragmen yinede kiriliyolar bende ikiye ayrilmis bi sac teli gorunce hemencecik kesiyorum orayi
Canim biz maratona basladik,senide bekliyoruz hadi rapunzel olmayaBiraz abarttım herhalde biraz uzadı ya sevinçten abarttım kusura bakmayın.Geçen yıl 4 kez kestim oğlum çok üzülüyor.Uzun saç çok seviyor.
Bunu daha önceden söylemiştin Canım sağol varol hatırlattın yineBendebende bide her ay yay burcunda ucundan minnacik aliyom sizde deneyim bence ben yay burcunda aliyorum aslan ve kocta var
Bendebende bide her ay yay burcunda ucundan minnacik aliyom sizde deneyim bence ben yay burcunda aliyorum aslan ve kocta var
Ben faydasini gordum canim sanki o donemde kestigimde uzamaya etkisi oluyor dokulme ve gurlestirme uzama icin aslan burcunu oneriyorlar ama yinede kozmik bakima bakayim,senin icinBunu daha önceden söylemiştin Canım sağol varol hatırlattın yine
Benimde yarın bakım günüm.Canim biz maratona basladik,senide bekliyoruz hadi rapunzel olmaya
Ay hadi inşallah Canım bende yarın yapmayı planlıyorum spor sonrasıYarın akşam yağları sürüp sabah yıkayacağım.Ah bu yaz inşallah bayağı uzarlar.
Estagfurullah ne demek faydasini gordugun,seyleri paylaşıyorum aslinda kozmik bakimda detayli,aciklamasi var her ay aslan yay koc burclarinin oldugu gunlerden birinde saclarinin ucundan alıyorsun ben mesela minnacik aliyorum yay burcunun sadece uzamaya etkisi var aslan burcunun uzama gurlestirme koc burcununda bakim ve uzamaya etkisi var ozellikle yeni dogam bebegin saci kesilecekse gur olmasi icin aslanda kesim önerilir ben birkac aydir yay burcunda ucundan minnacik aliyorum faydasinida gordum gercekten uzamaya etkisi oldu googleye eylul ayi sac uzatma takvimi yaz kozmik bakim diye cikar zaten canim ordaki bilgileri okursan dahaiyi anlarsinSenden cok sey ogrenucem galiba bunlar ne oluyo
Sagol Canım benimBen faydasini gordum canim sanki o donemde kestigimde uzamaya etkisi oluyor dokulme ve gurlestirme uzama icin aslan burcunu oneriyorlar ama yinede kozmik bakima bakayim,senin icin
İnsallah canim emin olki rapunzel olacaksinYarın akşam yağları sürüp sabah yıkayacağım.Ah bu yaza kadar inşallah bayağı uzarlar.
Bende kozmik bakım sitesinden dolunay günlerini takip ediyorum Canım mesala bugün epilasyon günüydü ve çarşamba günü sabah bitecek şuan kıllarım seyrek ve uzun Zaman'da çıkıyor tavsiye ederimEstagfurullah ne demek faydasini gordugun,seyleri paylaşıyorum aslinda kozmik bakimda detayli,aciklamasi var her ay aslan yay koc burclarinin oldugu gunlerden birinde saclarinin ucundan alıyorsun ben mesela minnacik aliyorum yay burcunun sadece uzamaya etkisi var aslan burcunun uzama gurlestirme koc burcununda bakim ve uzamaya etkisi var ozellikle yeni dogam bebegin saci kesilecekse gur olmasi icin aslanda kesim önerilir ben birkac aydir yay burcunda ucundan minnacik aliyorum faydasinida gordum gercekten uzamaya etkisi oldu googleye eylul ayi sac uzatma takvimi yaz kozmik bakim diye cikar zaten canim ordaki bilgileri okursan dahaiyi anlarsin
Benimde,esim diyorOğlum kuaförü yasak etti bana ne güzel uzun saçların vardı gittin mahf ettin diyor.Daha 13 yaşında inşallah karısı uzun ve gür saçlı olur.Uzun saç hastası.
Onuda takip ediyomda arada kaciriyorum ama ozellikle ozur,dilerim ozel bolgede faydasini gordum seyreklesti epey .bacaktada zaten umursamıyorum onca yil jiletle almama ragmen asiri seyrek ve 2 ayda bir alıyorum :))Bende kozmik bakım sitesinden dolunay günlerini takip ediyorum Canım mesala bugün epilasyon günüydü ve çarşamba günü sabah bitecek şuan kıllarım seyrek ve uzun Zaman'da çıkıyor tavsiye ederim
Çok güzel keşke saçlar uzayınca bize ev alsalar.Ne güzel olurdu.Benim eşim de uzun saç seviyor.Lakin oğlum kadar müdahele etmiyor.Diyorum zaten yazık eşi olacak kişiye.Benimde,esim diyorsaclaron kalcana sana bi ev daha alcam diyor
Bende öyleydim Canım inanmak önemli inan bana ve çok işe yarıyor sende faydasını görmüşsün ne güzelOnuda takip ediyomda arada kaciriyorum ama ozellikle ozur,dilerim ozel bolgede faydasini gordum seyreklesti epey .bacaktada zaten umursamıyorum onca yil jiletle almama ragmen asiri seyrek ve 2 ayda bir alıyorum :))
Ay hafi inşallah sözünü tutar sen maşallah çok güzel uzattın CanımBenimde,esim diyorsaclaron kalcana sana bi ev daha alcam diyor
Cok sagol ya canim benim ellerine saglikEstagfurullah ne demek faydasini gordugun,seyleri paylaşıyorum aslinda kozmik bakimda detayli,aciklamasi var her ay aslan yay koc burclarinin oldugu gunlerden birinde saclarinin ucundan alıyorsun ben mesela minnacik aliyorum yay burcunun sadece uzamaya etkisi var aslan burcunun uzama gurlestirme koc burcununda bakim ve uzamaya etkisi var ozellikle yeni dogam bebegin saci kesilecekse gur olmasi icin aslanda kesim önerilir ben birkac aydir yay burcunda ucundan minnacik aliyorum faydasinida gordum gercekten uzamaya etkisi oldu googleye eylul ayi sac uzatma takvimi yaz kozmik bakim diye cikar zaten canim ordaki bilgileri okursan dahaiyi anlarsin
İki gunde bir bakim yapiyorum canim mesela dun yaptim yarin yine bakim yapcam haftanin bir gunude hardal kürü yapıyorum 2 ayda birde 1 hafta veya 15 gun mola veriyorum
Cok sagol ya canim benim ellerine saglikbirsey daha sorabilir miyim daxa bir kacta yag karistirip uyguluyorum demistin peki ne araliklarla uyguluyosun ben haftda ikidefa uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?