Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Ahh oyle bisey ki bu ne zamandir hic isi bile kullanmama ragmen yinede kiriliyolar bende ikiye ayrilmis bi sac teli gorunce hemencecik kesiyorum orayi
Bendebende bide her ay yay burcunda ucundan minnacik aliyom sizde deneyim bence ben yay burcunda aliyorum aslan ve kocta var

Senden cok sey ogrenucem galiba bunlar ne oluyo
Estagfurullah ne demek faydasini gordugun,seyleri paylaşıyorum aslinda kozmik bakimda detayli,aciklamasi var her ay aslan yay koc burclarinin oldugu gunlerden birinde saclarinin ucundan alıyorsun ben mesela minnacik aliyorum yay burcunun sadece uzamaya etkisi var aslan burcunun uzama gurlestirme koc burcununda bakim ve uzamaya etkisi var ozellikle yeni dogam bebegin saci kesilecekse gur olmasi icin aslanda kesim önerilir ben birkac aydir yay burcunda ucundan minnacik aliyorum faydasinida gordum gercekten uzamaya etkisi oldu googleye eylul ayi sac uzatma takvimi yaz kozmik bakim diye cikar zaten canim ordaki bilgileri okursan dahaiyi anlarsin

Oğlum kuaförü yasak etti bana ne güzel uzun saçların vardı gittin mahf ettin diyor.Daha 13 yaşında inşallah karısı uzun ve gür saçlı olur.Uzun saç hastası.

Bende kozmik bakım sitesinden dolunay günlerini takip ediyorum Canım mesala bugün epilasyon günüydü ve çarşamba günü sabah bitecek şuan kıllarım seyrek ve uzun Zaman'da çıkıyor tavsiye ederim

Bende kozmik bakım sitesinden dolunay günlerini takip ediyorum Canım mesala bugün epilasyon günüydü ve çarşamba günü sabah bitecek şuan kıllarım seyrek ve uzun Zaman'da çıkıyor tavsiye ederim
Onuda takip ediyomda arada kaciriyorum ama ozellikle ozur,dilerim ozel bolgede faydasini gordum seyreklesti epey .bacaktada zaten umursamıyorum onca yil jiletle almama ragmen asiri seyrek ve 2 ayda bir alıyorum :))

Onuda takip ediyomda arada kaciriyorum ama ozellikle ozur,dilerim ozel bolgede faydasini gordum seyreklesti epey .bacaktada zaten umursamıyorum onca yil jiletle almama ragmen asiri seyrek ve 2 ayda bir alıyorum :))
Bende öyleydim Canım inanmak önemli inan bana ve çok işe yarıyor sende faydasını görmüşsün ne güzel

Cok sagol ya canim benim ellerine saglik birsey daha sorabilir miyim daxa bir kacta yag karistirip uyguluyorum demistin peki ne araliklarla uyguluyosun ben haftda ikidefa uyguluyorum

Cok sagol ya canim benim ellerine saglik birsey daha sorabilir miyim daxa bir kacta yag karistirip uyguluyorum demistin peki ne araliklarla uyguluyosun ben haftda ikidefa uyguluyorum
İki gunde bir bakim yapiyorum canim mesela dun yaptim yarin yine bakim yapcam haftanin bir gunude hardal kürü yapıyorum 2 ayda birde 1 hafta veya 15 gun mola veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…