- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.621
Ne guz tesvik ediyor ya benim ne erkek arkadasim ne ailem diyor herkes sana bu da yakisiyo diyo watsonsdaki satis elamani bile ayni seyi diyo her gittigimde ama rahatlikta veriyo boyle yapmalariBenimde,esim diyorsaclaron kalcana sana bi ev daha alcam diyor
İki gunde bir bakim yapiyorum canim mesela dun yaptim yarin yine bakim yapcam haftanin bir gunude hardal kürü yapıyorum 2 ayda birde 1 hafta veya 15 gun mola veriyorum
O zaman soyle dene haftanin 2 gunu dax bir gunude sogan kuru veya,sevdigin baska bir kur hardalida oneririm biraz kafa serin yanmia gibi his oluyor :))) sogan kurunde 1 sogani kabuklarini soyarak 4 parcaya bol 2 bardak suyla 10 sk kadar kaynat su iliklasinca soganlari cikartip saclarina uygula 2_3 saat bekletip durula ben duatan sonra dokup hir sonraki dusa kadar bekletiyordum paril paril yapiyir saci kokuda yokSence ben de sıkılastırmalıyım biraz daha
CoK duydum bu sogana kurunu ya ise yariyor demekki bir de cannim ben saclarimi cok yikamak istemiyorum cunku saclarim gec yaglaniyor o yagda iyi geliyormus 3. Gun oluyor cok yaglanmamasiben yikiyorum bu sekilde zaten haftada 2 oluyoO zaman soyle dene haftanin 2 gunu dax bir gunude sogan kuru veya,sevdigin baska bir kur hardalida oneririm biraz kafa serin yanmia gibi his oluyor :))) sogan kurunde 1 sogani kabuklarini soyarak 4 parcaya bol 2 bardak suyla 10 sk kadar kaynat su iliklasinca soganlari cikartip saclarina uygula 2_3 saat bekletip durula ben duatan sonra dokup hir sonraki dusa kadar bekletiyordum paril paril yapiyir saci kokuda yok
Haftada 2 yeterli o zaman canim bir gunde dustan sonra sogan suyunu,dokersin diger,dusuna kadar kalir sacinda
CoK duydum bu sogana kurunu ya ise yariyor demekki bir de cannim ben saclarimi cok yikamak istemiyorum cunku saclarim gec yaglaniyor o yagda iyi geliyormus 3. Gun oluyor cok yaglanmamasiben yikiyorum bu sekilde zaten haftada 2 oluyo
Bakimim,diplere dax+ karisik bakim yagi boylara hindistan,cevizi yagi
Ay insallah insallah hep beraber olalimCok guzel canim insallah emeklerinin karsiligini alirsin bir rapunzelimiz olur
Cok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canimBir de kizlar az once komsumuz eski fotograflarimi gorunce sacimi kesmeme cok kizdi ve bana kil kullan saclarina hem uzatir hem besler dedi bir arkadasim da soylemisti daha once eskiler hep oyle yaparmis diyolar sizin bilginiz var mii bende bi arastircam bakalim
Canim bir bayan beyaz demis bir site ise yesil kil diyorCok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canim
Cok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canim
Uzamıs,canım daha,dolgun gorunuyor sacların aynen devam bakımlaraEki Görüntüle 1889070 Eki Görüntüle 1889071 Nasıl uzamış mı kızlar?
Yeşil kil ama toz olanı değil, taş gibi olanları var onlardan bulursanız kullanın toz olanı saf olmuyor.Cok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canim
Yeşil kil ama toz olanı değil, taş gibi olanları var onlardan bulursanız kullanın toz olanı saf olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?