Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Sence ben de sıkılastırmalıyım biraz daha
O zaman soyle dene haftanin 2 gunu dax bir gunude sogan kuru veya,sevdigin baska bir kur hardalida oneririm biraz kafa serin yanmia gibi his oluyor :))) sogan kurunde 1 sogani kabuklarini soyarak 4 parcaya bol 2 bardak suyla 10 sk kadar kaynat su iliklasinca soganlari cikartip saclarina uygula 2_3 saat bekletip durula ben duatan sonra dokup hir sonraki dusa kadar bekletiyordum paril paril yapiyir saci kokuda yok

CoK duydum bu sogana kurunu ya ise yariyor demekki bir de cannim ben saclarimi cok yikamak istemiyorum cunku saclarim gec yaglaniyor o yagda iyi geliyormus 3. Gun oluyor cok yaglanmamasiben yikiyorum bu sekilde zaten haftada 2 oluyo

CoK duydum bu sogana kurunu ya ise yariyor demekki bir de cannim ben saclarimi cok yikamak istemiyorum cunku saclarim gec yaglaniyor o yagda iyi geliyormus 3. Gun oluyor cok yaglanmamasiben yikiyorum bu sekilde zaten haftada 2 oluyo
Haftada 2 yeterli o zaman canim bir gunde dustan sonra sogan suyunu,dokersin diger,dusuna kadar kalir sacinda

Bir de kizlar az once komsumuz eski fotograflarimi gorunce sacimi kesmeme cok kizdi ve bana kil kullan saclarina hem uzatir hem besler dedi bir arkadasim da soylemisti daha once eskiler hep oyle yaparmis diyolar sizin bilginiz var mii bende bi arastircam bakalim

Cok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canim

Cok suydum bbende bunu banyoda duatan sonra kullaniliyormus sanirim hatta forumda alipta yapan vardi parlaklik yumusaklik katiyormus ama beyaz kilmiydi yesilmi hatirlamiyorum bulursan bizide haberdar et canim

Yumuşak kil pek çok kadının saç bakımı reçetesinde ana malzemelerden biridir. Kili aktarlardan rahatlıkla satın alabilir, evinizde kolayca bakım maskeleri hazırlayabilir ve doğal bir şekilde saçınıza uygulayabilirsiniz. Yıpranmış saçlar, kuru saçlar ve diğer çoğu saç problemlerine kil en doğal ve etkili çözümlerden biridir. Bazı araştırmalar gösteriyor ki kil, yıpranmış saçların düzelmesinde kullanıldığı gibi saçların sağlıklı uzamasında da olumlu sonuçlar vermektedir.Saçların bakımlı, nem oranı yüksek ve daha temiz olması için piyasada pek çok ürün bulabilirsiniz; ancak doğal ürünlerle hazırladığınız saç maskeleri piyasada sunulan ürünlerden daha etkili ve hızlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Kil, yüksek oranda kalsiyum, potasyum, sodyum vealüminyum içerdiğinden, pek çok saç problemlerine iyi gelmektedir. Eğer saçlarınız yoğun biçimde ısıya ve işleme maruz kalıyorsa veya sıkça saç şekillendirici kullanıyorsanız, kilin faydalarından mutlaka yararlanmalısınız.

Kilin Saça Olan Faydaları

Saçları kirden arındırır: Kil fazlaca absorbe etme özelliği gösterdiği için saçlarınıza kuruluk ya da nemi kaybolmuş hissi vermeden derinlemesine temizlenmesini sağlar. Eğer kıvırcık saç tipine sahipseniz ya da saçlarınız karma saç tipiyse, kil saçlarınızı daha yumuşak ve ipeksi yapabilmeniz için en güzel malzemelerden biridir.Saçların daha berrak olması için: Kilin saçlar için önemli bir diğer faydası da saçlara yapışan ve cilt üzerini kaplayan kiri etkili ve derinlemesine şekilde temizlemesidir. Saçlarınızı hem temizler hem de doğal şekilde ipeksi ve parlak görünmesini sağlar.Saçların nemlendirilmesini ve onarımını sağlar: Saçlarınızın kuruluk sebebiyle elektriklenmesinden ve dolaşıp karışmasından sıkıldıysanız kil tam size göre! Mevsim geçişlerindeki iklimsel değişimler saçları da etkiler ve saçlarınız kimi zaman olduğundan daha fazla nemini kaybetmiş olur. Böyle zamanlarda ekstra onarım isteyen saçlara en iyi çözümlerden birisi kilin besleyici ve nemlendirici özellikleri ile bakım yapmak olacaktır.Kil minerallerinin saçlara faydası: Yeterli nem dengesi içeren saçlara sahip olmak zordur. Saçların sağlıklı ve hızlı uzaması için oldukça uzun bir mineral ve vitamin listesine ihtiyaç vardır. Diğer bakım kürlerine kıyasla kilin kullanımını cazip kılan içindeki kalsiyum, potasyum ve sodyum miktarının fazla olmasıdır.Kil Maskesi: Kilin saça uygulanmasının en kolay ve uygun yollarından birisi saç maskesi hazırlamaktır. Kil maskesi sadece saçlarınıza bakım yapmakla kalmayacak, saç derinizin de daha sağlıklı olmasına yardımcı olacaktır.Kil saç derisindeki toksinleri atarakderinlemesine temizlik sağlayıpsaç tellerinin güçlenmesini ve kalınlaşmasını destekler. Yalnızca saç problemleri yaşayan bireyler için değil, saçın pek çok yönden bakımı için kil maskesi uygulanabilir. Kil maskesini uygulamak saçı ağırlaştırdığı için garip bir hisse kapılsanız da maskenin işe yaraması için zaman verin ve ardından suyla iyice durulayın. Kirli saçınıza uyguladığınızda kil maskesinin doğal bir şampuan görevi gördüğünü fark edeceksiniz.

Yeşil kil ama toz olanı değil, taş gibi olanları var onlardan bulursanız kullanın toz olanı saf olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…