Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim 1 tatli kasigi daxin icine karisik bakim yagimdan ekledim diplere uyguladim boylara ise sadece bir kullanimlik hindistan cevizi yagim kaldigi icin barcelino sac uclari icin onarici bakim yagindan uyguladim aslinda banyo sonrası bir urun ama banyodan sonra argan yaim oldugu icin banyo öncesi kullanmaya karar verdim etkilerini yazarim kizlar

Bu arada kizlar bu dax gercekten ise yariyo ya dun beni 1 ay once gormus bi akrabam saclarin ne kadar uzamis dedi 1 ay once gorustugumuzde ozel bi gunden dolayi fon vardi sacimda dun ise dogal sacimla su dalgasiydi dalgali olmasina ragmen cok farketmis dedi bi de parlak duruyo dedi ne kadar sevindim anlatamam

Hıc bılgım yok canım ben beyaz sogan kullanıyordum ama sunu hatırlıyorum sogan kabuğunun renk verdıgını ama kabuklarını soymussundur degılmı bugun yap bır sonrasında rısk alma beyaz soğanla yap canım

Super o zaman bakımlara devam dax candır ya

HARDAL KURU 1: 1.5 yemek kasigi hardalin icine 1er yemek kasigi mayonez tatli badem yagi hint yagi ve yilan yagi,ekledim 2 yemek kasigi ilik,suylada kivami xivik hale getirdim sac diplerine firca yardimiyla sürdüm hafiften yanma basladi :)

HARDAL KURU 1: 1.5 yemek kasigi hardalin icine 1er yemek kasigi mayonez tatli badem yagi hint yagi ve yilan yagi,ekledim 2 yemek kasigi ilik,suylada kivami xivik hale getirdim sac diplerine firca yardimiyla sürdüm hafiften yanma basladi :)
Hardal kürünü bende denemek istiyorum.Elimde ki yağlar bitsin sıra ona gelecek.Bende saç uzatma konusu açtım bu işi düzene koyup kendimi motive etmek adına.

Hardal kürünü bende denemek istiyorum.Elimde ki yağlar bitsin sıra ona gelecek.Bende saç uzatma konusu açtım bu işi düzene koyup kendimi motive etmek adına.
Aslinda yaglarla beraberde kullanabilirsin haftanon bir gunu yapiliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…