- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.641
InsAllah emeginin karsiligini alirsin canim benimEki Görüntüle 1891731 Bunlarda yeni cicilerim
Hıc bılgım yok canım ben beyaz sogan kullanıyordum ama sunu hatırlıyorum sogan kabuğunun renk verdıgını ama kabuklarını soymussundur degılmı bugun yap bır sonrasında rısk alma beyaz soğanla yap canımInsAllah emeginin karsiligini alirsin canim benimbi de izninle bisey sorucam ben suan dedigim gibi sogani suya koydum ocakta suan ama bu kirmizi sogandi acaba sac rengini koyulastirirmi kirmizi sogan koyulastiriyo diye okudum ama ben istemiyorum oyle olmasini
SuperBu arada kizlar bu dax gercekten ise yariyo ya dun beni 1 ay once gormus bi akrabam saclarin ne kadar uzamis dedi 1 ay once gorustugumuzde ozel bi gunden dolayi fon vardi sacimda dun ise dogal sacimla su dalgasiydi dalgali olmasina ragmen cok farketmis dedi bi de parlak duruyo dedi ne kadar sevindim anlatamam
Hıc bılgım yok canım ben beyaz sogan kullanıyordum ama sunu hatırlıyorum sogan kabuğunun renk verdıgını ama kabuklarını soymussundur degılmı bugun yap bır sonrasında rısk alma beyaz soğanla yap canım
Hardal kürünü bende denemek istiyorum.Elimde ki yağlar bitsin sıra ona gelecek.Bende saç uzatma konusu açtım bu işi düzene koyup kendimi motive etmek adına.HARDAL KURU 1: 1.5 yemek kasigi hardalin icine 1er yemek kasigi mayonez tatli badem yagi hint yagi ve yilan yagi,ekledim 2 yemek kasigi ilik,suylada kivami xivik hale getirdim sac diplerine firca yardimiyla sürdüm hafiften yanma basladi :)
Aslinda yaglarla beraberde kullanabilirsin haftanon bir gunu yapiliyor zatenHardal kürünü bende denemek istiyorum.Elimde ki yağlar bitsin sıra ona gelecek.Bende saç uzatma konusu açtım bu işi düzene koyup kendimi motive etmek adına.
Cok haklisin canimda nasil yapildigini bilmiyomki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?