- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.661
dax etki ettimi nasıl uzattımı sacınızı bırde ben haftada 2 kez sac bakım yagı uyguluyorum cevrem ailem sac gözeneklerin tıkancak fazla uyguluyosun sacların yorulur vs diyorlar dogrumudur sizce?Bakimim diplere dax karisik bakim yagi hint yagi tatli badem yagi boylara hindistan cevizi yagi
EEvetcok memnunum daxtan onunla uzattim,zaten,saclarimi kesinlikle oneririmdax etki ettimi nasıl uzattımı sacınızı bırde ben haftada 2 kez sac bakım yagı uyguluyorum cevrem ailem sac gözeneklerin tıkancak fazla uyguluyosun sacların yorulur vs diyorlar dogrumudur sizce?
cok tesekkurler bende yag bakımını fılan oyuzden yapıyorum ya evde dax var bı kac kez kullandım durulamak vs sorun degıl ama nette yorumlara bakıyorum kullanırken sacımı yordu cok doktu fılan dıyorlar korkuyorum :/EEvetcok memnunum daxtan onunla uzattim,zaten,saclarimi kesinlikle oneririm
Haftada 2 kez gayet uygun ben bazen haftada 3 yapiyorum sikinti olmaz merak etmeyin
Valla ben uzun zamandir kullaniyorum hic oyle bir sorun yasamadim kullananlardanda oyle birsey,duymadımcok tesekkurler bende yag bakımını fılan oyuzden yapıyorum ya evde dax var bı kac kez kullandım durulamak vs sorun degıl ama nette yorumlara bakıyorum kullanırken sacımı yordu cok doktu fılan dıyorlar korkuyorum :/
Allah allah daxin kepek yaptigini,senden duydum canim bir iki seder dahaxdene bakalim gene olacakmiKizlar ne zamandir kullanmiyordum daxi bugun kullandim ama sacimin on taraflari kepekleni sanki ya o kadarda iyi yikamistim ben nerde hata yaptim acaba cok mu suruyorum
HARDAL KURU 2
2 yemek kasigi hardala 1er yemek kasigi mayonez tatli badem susam yagi 2 yemek kasigida ilik,su ekleyip karistirdim diplere surdum boylara birsey uygulamadim
Aslinda duzenli yapsan gor bak,seninde uzayacak zaten uzadigini gordugun andada bakimi bırakmıyorsunCanim cok azimlisin ya masAllah emeklerinin karsiligini alirsin insAllah aliyorsunda ben senin kadar azimli olamiyorum uzar heralde ya diyorum hic iyi degil yaptigim ama
Aslinda duzenli yapsan gor bak,seninde uzayacak zaten uzadigini gordugun andada bakimi bırakmıyorsun
Tesekkur ederim guzel sozlerin için
Fon çekmeden atsana bi simdi nerende saclarin
Rica ederim gercekleraslinda gozle gorulur bi uzama var bende 6 ay oldu kut kestireli bir alti ay daha bu kadar uzasa eski haline gelir fon cekip baksam tam anlarim sizlerede atarim fotograflari ama kiyamiyorum fon cekmeye
Fotograf boyutundanmi kirp tekrar at,canim istersenYapamadimm
Fotograf boyutundanmi kirp tekrar at,canim istersen
Vallahi duzensiz bakimla cok cok iyi ah bide duzenli yapsan daha fazla uzama elde edersinOlduu 6 ay olmasina 5 gun var daha simdi boyle nasil sizce
Vallahi duzensiz bakimla cok cok iyi ah bide duzenli yapsan daha fazla uzama elde edersin
Saclarin yagliysa cam terebentin sikinti olmaz ama yahli degilse kurutur canim hatta yyyagliysa bile kullanma sonucta uclarada gelecekTesekkur ederim canim ya dedigin gibi aklima geldikce yapiyorum o da sadece dax baska bisey kullanmiyorum. Birtek sampuanimda cam terebentim isirgan otu sarimsak yagi onlarfa ise yariyomu anlamadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?