Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Saclarin yagliysa cam terebentin sikinti olmaz ama yahli degilse kurutur canim hatta yyyagliysa bile kullanma sonucta uclarada gelecek

Dogru soyluyosun canim aslinda yagli degil saclarim ama yinede kuruluk hissetmiyorum zaten az kaldi bu sampuanimda bitmesine bittikten sonra bitkisel sampuan alamayi dusunuyorum ayni zamanda da daxi kullanicam bakalim bir 6 sonra daha nasil olacak

Saclarin yagliysa cam terebentin sikinti olmaz ama yahli degilse kurutur canim hatta yyyagliysa bile kullanma sonucta uclarada gelecek

Dogru soyluyosun canim aslinda yagli degil saclarim ama yinede kuruluk hissetmiyorum zaten az kaldi bu sampuanimda bitmesine bittikten sonra bitkisel sampuan alamayi dusunuyorum ayni zamanda da daxi kullanicam bakalim bir 6 sonra daha nasil olacak

Konuyu zaten düzenli olarak takip ediyordum biliyorsun ama sırf daha da fazla motive olmak için üşenmedim 169 sayfayı baştan sona okudum, bu mesajımda burada dursun Bir kere daha takdir ettim seni Sevda sevdabuzer Bu arada uzatma kürlerin ve uzama hızı hakkında bazi istatistiki notlar aldım, yarın konuşuruz.

Günaydın kuzucan
Bende bazen basa donup en cok uzadigi zaman neler uygulamışım diye bakiyorum
Asil sana helal olsun valla üşenmeden okumussun
Tamam canim konusuruz bugun merak ediyorum

saçlarımın uçları uzadıkça çok inceldi ve saçlarım çok yavaş uzuyor gürleştirmek içinde önerin var mı artık umudum tükenmek üzere sana sorayım dedim

saçlarımın uçları uzadıkça çok inceldi ve saçlarım çok yavaş uzuyor gürleştirmek içinde önerin var mı artık umudum tükenmek üzere sana sorayım dedim
Gurlestirme icin forumda hep sığır iligi kuru önerilmiş bir bak derim
Tahlil yaptirdinmi hic belkide vitaminlerde eksiklik vardir bence once bi tahlil yaptir

Bakimim diplere bir tatli kasigi daxin içine hint susam badem ve ksrisik bakim yagi
Boylara hindistan cevizi yağı

Canim isirgan otu yagini bakimlarina ekleyebilirsin bildigim kadariyla sac tellerini kalinlastiriyor bende sampuanima eklemistim bir kapak etkisini gordum acikcasi ama sen bir kac yagla beraber direk uygularsan saclarina daha iyi sonuc alabilirsin yinede kisiden kisiye degisebilir ama denemekten zarar gelmez

Vallahi hepimize ilham kaynagi oluyorsun masAllah diyelim nazar degmesin bir de birsey sorabilir miyim bu sonucu yaklasik ne kadarlik bir surecte elde ettin ben tam kestiremedim de
22 ayda ulastim canim arada tabi 6 ay kadar bakim yapilmamis zamanlar var hemen hemen 16_17 ay duzenli bakimin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…