- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.681
Saclarin yagliysa cam terebentin sikinti olmaz ama yahli degilse kurutur canim hatta yyyagliysa bile kullanma sonucta uclarada gelecek
Saclarin yagliysa cam terebentin sikinti olmaz ama yahli degilse kurutur canim hatta yyyagliysa bile kullanma sonucta uclarada gelecek
Günaydın kuzucanKonuyu zaten düzenli olarak takip ediyordum biliyorsun ama sırf daha da fazla motive olmak için üşenmedim 169 sayfayı baştan sona okudum, bu mesajımda burada dursunBir kere daha takdir ettim seni Sevda sevdabuzer Bu arada uzatma kürlerin ve uzama hızı hakkında bazi istatistiki notlar aldım, yarın konuşuruz.
Sizde boyle yazinca bende daha bi motive oluyorum cok tesekkur ederim guzel gorusunuz icinSevda hanım Meraba bende her umutsuzluğa kapıldığında sizin forumu oluyorum Azminize hayranım
Gurlestirme icin forumda hep sığır iligi kuru önerilmiş bir bak derimsaçlarımın uçları uzadıkça çok inceldi ve saçlarım çok yavaş uzuyorgürleştirmek içinde önerin var mı artık umudum tükenmek üzere sana sorayım dedim
sevdacığım saçlarının son hali var mı? merak ettim :)
ooo maşallah çok güzel görünüyorlar.Yukledim canim gecen haftaki hali bu
saçlarımın uçları uzadıkça çok inceldi ve saçlarım çok yavaş uzuyorgürleştirmek içinde önerin var mı artık umudum tükenmek üzere sana sorayım dedim
Vallahi hepimize ilham kaynagi oluyorsun masAllah diyelim nazar degmesin
Cok tesekkur ederimooo maşallah çok güzel görünüyorlar.
22 ayda ulastim canim arada tabi 6 ay kadar bakim yapilmamis zamanlar var hemen hemen 16_17 ay duzenli bakimin sonucuVallahi hepimize ilham kaynagi oluyorsun masAllah diyelim nazar degmesinbir de birsey sorabilir miyim bu sonucu yaklasik ne kadarlik bir surecte elde ettin ben tam kestiremedim de
Cok cok iyi masAllah22 ayda ulastim canim arada tabi 6 ay kadar bakim yapilmamis zamanlar var hemen hemen 16_17 ay duzenli bakimin sonucu
Askerlik gibi kızzzz22 ayda ulastim canim arada tabi 6 ay kadar bakim yapilmamis zamanlar var hemen hemen 16_17 ay duzenli bakimin sonucu
HahaAskerlik gibi kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?