Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim diplerw dax karisik bakim yagi hint badem yağlari
Boylara hindistan cevizi yagi

Saçlarım defalarca 1 sene içinde boyadım defalarca açma işlemi gördü Hürrem saçı oldu sarı oldu kızıl oldu ombre oldu 4 kere kaynak yaptırdım ve hepsini 1 sene içinde yaptım okadar gür saçım vardı ama hepsi gitti geçen ay saçlarımı bob tarzı arka kısmı tam erkek saçı gibi ensemde önler hafif uzun ama kuaför e kalsa kazımalı kafanı dedi birde saçlarımın arası çok açık resmen araları kel yardım edin kellikler kapansın saçlarım omuzlarıma kadar bari uzasın belime kadar istediğim ama kaç senede uzar bilmiyorum tüm topikleri okudum her yorumu okudum delircem saçlarımla

Acma boyama islemlerinin sik sik olmasindan dolayi saclariniz asiri derece yıpranmış peki islakken uzayip sunmesi oluyormu
Eskidenden saclariniz gurse yeniden gurlesecektir rahat olun sadece bakim yapmalisiniz boyayida bir kenara bırakmalısınız bu sürede
Saclariniz eskidende gur degilse sigir iligi kurunu oneririm Hem uzatir hem yeni saclarin cikmasini saglar haftanın bir gunu bu bakimi 2 gunude yag bakimlari oneririm dax supergro cok erkilidir icine ekstradan yaglarda eekleyebilirsiniz susam hint tayli badem corekotu gibi bu yagi benmari usulu eritip diplere sacin boy ve uclarinada hindistan cevizi veya zeytinyagi gibi saci besleyip nemlendiren yağlar kullanin
Bunun disinda yogun onarici profesyonel bir maske edinin haftada 1 _2 defa bu maskeyi banyodan sonra saclariniza uygulayip sonra durulayin
Sampuan falan ne kullanıyorsunuz

Sevda hocam ben saçın 15 cm uzasın istiyorum bu kaç ayda olur ki 7 ayda olur mu ?:) hala uZama hızım ayda 1 cm. Ne yapsam artmıyor.

Sevda hocam ben saçın 15 cm uzasın istiyorum bu kaç ayda olur ki 7 ayda olur mu ?:) hala uZama hızım ayda 1 cm. Ne yapsam artmıyor.
Tabiki olur hemde bal gibi olur ama once bi tahlil yaptirsaniz kesin vitaminlerde eksiklik vardir

Haftada 1 gün dax sürüyorum bir gün de hc care diye yağ aldım onu kullanıyorum . Biotini yutuyorum. Ayrıca solgarın female multiple diye Bi hapı var onu alıyorum

Haftada 1 gün dax sürüyorum bir gün de hc care diye yağ aldım onu kullanıyorum . Biotini yutuyorum. Ayrıca solgarın female multiple diye Bi hapı var onu alıyorum
Bukadar bakıma , ragmen uzamıyor demı ne dıyecegımı bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…