- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.701
Benim de askerlik yeni başladı sayalım o zaman, kısa dönem mi uzun dönem mi anlayacağız artıkHahaaynen ya
Aralarda mola falan al ki bikmayasin askerliktenBenim de askerlik yeni başladı sayalım o zaman, kısa dönem mi uzun dönem mi anlayacağız artık
Senin yaptığı gibi yapacağım kuzum. Ara vermeden olmaz.Aralarda mola falan al ki bikmayasin askerlikten
Cokkk tesekkur ederim yazin sadece 2 ay yapmadım yeniden basladim bakimlara tam gaz :)Sevda saçın benim en son gördüğümden beri o kadar uzamış ki maşallah diyorum sana bakımı elden bırakmadın çok sağlıklı
Tabiki yardim ederim sikintinin ne olduğunu söylersen cozumde üretebilirizMerhaba ben yeniyim banada biraz yardım edermisiniz
Acma boyama islemlerinin sik sik olmasindan dolayi saclariniz asiri derece yıpranmış peki islakken uzayip sunmesi oluyormuSaçlarım defalarca 1 sene içinde boyadım defalarca açma işlemi gördü Hürrem saçı oldu sarı oldu kızıl oldu ombre oldu 4 kere kaynak yaptırdım ve hepsini 1 sene içinde yaptım okadar gür saçım vardı ama hepsi gitti geçen ay saçlarımı bob tarzı arka kısmı tam erkek saçı gibi ensemde önler hafif uzun ama kuaför e kalsa kazımalı kafanı dedibirde saçlarımın arası çok açık resmen araları kel yardım edin kellikler kapansın saçlarım omuzlarıma kadar bari uzasın belime kadar istediğim ama kaç senede uzar bilmiyorum tüm topikleri okudum her yorumu okudum delircem saçlarımla
Plastik kavanozda yogun yapida bir sac bakim urunu bunu banyodan sonra nemi alinmis saclarina surup 15_20 dk bekletip duruluyorsunMaske ne oluyor acaba canım nasıl banyodan sonra onu duymadım hiç
Tabiki olur hemde bal gibi olur ama once bi tahlil yaptirsaniz kesin vitaminlerde eksiklik vardirSevda hocam ben saçın 15 cm uzasın istiyorum bu kaç ayda olur ki 7 ayda olur mu ?:) hala uZama hızım ayda 1 cm. Ne yapsam artmıyor.
Ve bakımlara rağmen 1 cmmı uzuyor Hangı bakımları yapıyorsun pekıyok bütün vitaminlerim yerinde imiş:)))
Bukadar bakıma , ragmen uzamıyor demı ne dıyecegımı bılemedımHaftada 1 gün dax sürüyorum bir gün de hc care diye yağ aldım onu kullanıyorum . Biotini yutuyorum. Ayrıca solgarın female multiple diye Bi hapı var onu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?