- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.721
Cok tesekkurler canim benimMaşallah vanım cok,guzel gorunuyor saclsrınınn seklıde ck,guzel
Siz ayda 2 cm diyorsunuz ya şoka giriyorum. 2.5 cm neyse yavaş olsun güç olmasın ne diim
Qcaba yapisalmiki seninki hani bazılarının vardir hicbir eksigi yoktur bakimlarida duzenli ama uzamazCanim bak ben 6 ay once bugun kestirdim saclarimi 10 cm filan uzama olmustur yani ayda 1.5 cm kadar tamam ben cok duzenli bakim yapmadim ama cevremde hic bakim yapmayip yinede saclari benimkinden daha hizli uzayanlar var birazda kisisel birsey sıkma canini insAllah istegine en yakin zamanda kavusursun
iyi niyetiniz için teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız valla. haklısın kişisel birşeysaçı yağlı olanların saçı çok hızlı uzarmış benim ki kuru. sabretcez artık napalımCanim bak ben 6 ay once bugun kestirdim saclarimi 10 cm filan uzama olmustur yani ayda 1.5 cm kadar tamam ben cok duzenli bakim yapmadim ama cevremde hic bakim yapmayip yinede saclari benimkinden daha hizli uzayanlar var birazda kisisel birsey sıkma canini insAllah istegine en yakin zamanda kavusursun
Qcaba yapisalmiki seninki hani bazılarının vardir hicbir eksigi yoktur bakimlarida duzenli ama uzamaz
Aslan gunlerinde uclarinda minnacik alsana kesinlikle oneririm bak bunu belki sacin kusmustur
iyi niyetiniz için teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız valla. haklısın kişisel birşeysaçı yağlı olanların saçı çok hızlı uzarmış benim ki kuru. sabretcez artık napalım
İdeal saç ne yağlı ne de kuru ortası olmalı. Mesala benim saçım yağlıdır.Eğer 2 gün yıkamazsam patır patır dökülüyor.Canim ben
Tesekkur ederiz canim benim o senin yureginin guzelligi
Ben onu da duydum ama cok katilmiyorum sonucta cok yagli sacta gozenekleri kapatur hava almasini engeller brnce yani
İdeal saç ne yağlı ne de kuru ortası olmalı. Mesala benim saçım yağlıdır.Eğer 2 gün yıkamazsam patır patır dökülüyor.
22ekim 22.34ten 25 ekim 06.16ya kadar olan aurede ucundan minik minik al canim uzatmaya ve gurlestirmeye etkisi varKusmesin yaaslan gunleri ne zaman
kaç günde bir yağ bakımı yapmalıyızBakimim diplere dax karisik bakim yagi hint tatli badem yagi boylara hindistan cevizi yağı
Sana kalmis ben 2 gunde bir yapiyorum haftada bir gunde hardal kürü yapıyorumkaç günde bir yağ bakımı yapmalıyız
Tamam canim sagol not aldim22ekim 22.34ten 25 ekim 06.16ya kadar olan aurede ucundan minik minik al canim uzatmaya ve gurlestirmeye etkisi var
Bilmiyorum senin kararin ama ben acikcasi cok faydasini gordum yag bakimlarinin kendi halinde ayda 1_ 1.5 cm uzayan sac yag bakimlariyla 3_4 cm uzuyor evet dogru sacin kendi yagi faydali ama kullandigimiz yaglarda sac icin faydali olanlarKizlar ben bugun sacimi kestirdigim kuafore gittim kirik durumum ne diye sordum cok kirigin yok dedi 1 ay sonra gel aliyim cok az dedi. sunlari soylucem uzatmak icinn sunu bunu kullaniyorum yapiyorum dedim. Onlarin hepsi yalan dedi sac diplerine hicbisey kullanma surme dedi zaten sac diplerindeki kendi yagina denk olmaz hicbisey dedi. Sadece sacini nemli tutmaya bak dedi o kullandiklarini da sac boyuna uclarina sur dedi. Sordum yapabilecegim baska bisey var mi diye uzamasini hizlandirmak icin insam dogasi uzerine ne kadar cikabilir ki dedi. Sen duzenli olarak sac kiriklarini al fazla isi kullanma ve nemli tutumaya bak dedi. Sampuan dalin kullandigimi icine bireer kapak yag koydugumu soyledim onu onayladi dalini ve icindeki yaglari. Bana mantikli geldi acikcasi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?