Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Siz ayda 2 cm diyorsunuz ya şoka giriyorum. 2.5 cm neyse yavaş olsun güç olmasın ne diim

Siz ayda 2 cm diyorsunuz ya şoka giriyorum. 2.5 cm neyse yavaş olsun güç olmasın ne diim

Canim bak ben 6 ay once bugun kestirdim saclarimi 10 cm filan uzama olmustur yani ayda 1.5 cm kadar tamam ben cok duzenli bakim yapmadim ama cevremde hic bakim yapmayip yinede saclari benimkinden daha hizli uzayanlar var birazda kisisel birsey sıkma canini insAllah istegine en yakin zamanda kavusursun

Qcaba yapisalmiki seninki hani bazılarının vardir hicbir eksigi yoktur bakimlarida duzenli ama uzamaz
Aslan gunlerinde uclarinda minnacik alsana kesinlikle oneririm bak bunu belki sacin kusmustur

iyi niyetiniz için teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız valla. haklısın kişisel birşeysaçı yağlı olanların saçı çok hızlı uzarmış benim ki kuru. sabretcez artık napalım

Dunku bakimimi yazmayi unutmusum
HARDAL KURU3
2 yemek kasigi toz hardal 1er yemek kaşığı tatli badem yagi susam yagi mayonez 2 yemek kasigi kadarda ilik suyu karıştırıp diplere boylara ise hindistan cevizi yagi uyguladim

Canim ben
iyi niyetiniz için teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız valla. haklısın kişisel birşeysaçı yağlı olanların saçı çok hızlı uzarmış benim ki kuru. sabretcez artık napalım

Tesekkur ederiz canim benim o senin yureginin guzelligi
Ben onu da duydum ama cok katilmiyorum sonucta cok yagli sacta gozenekleri kapatur hava almasini engeller brnce yani

Canim ben

Tesekkur ederiz canim benim o senin yureginin guzelligi
Ben onu da duydum ama cok katilmiyorum sonucta cok yagli sacta gozenekleri kapatur hava almasini engeller brnce yani
İdeal saç ne yağlı ne de kuru ortası olmalı. Mesala benim saçım yağlıdır.Eğer 2 gün yıkamazsam patır patır dökülüyor.

HARDAL KURU 4:
2yemek kaşığı toz hardalin.içine 1er yemek kasigi tatli badem susam yagi mayonez 2 yemek kasigida ilik su ekleyip diplere sürdüm boy ve uçlarada hindistan cevizi yagi surdum yatim saat sonra yikarim

Bakimim,diplere,dax karışık,bakim yagi boylara hindistan cevizi yagi

Kizlar ben bugun sacimi kestirdigim kuafore gittim kirik durumum ne diye sordum cok kirigin yok dedi 1 ay sonra gel aliyim cok az dedi. sunlari soylucem uzatmak icinn sunu bunu kullaniyorum yapiyorum dedim. Onlarin hepsi yalan dedi sac diplerine hicbisey kullanma surme dedi zaten sac diplerindeki kendi yagina denk olmaz hicbisey dedi. Sadece sacini nemli tutmaya bak dedi o kullandiklarini da sac boyuna uclarina sur dedi. Sordum yapabilecegim baska bisey var mi diye uzamasini hizlandirmak icin insam dogasi uzerine ne kadar cikabilir ki dedi. Sen duzenli olarak sac kiriklarini al fazla isi kullanma ve nemli tutumaya bak dedi. Sampuan dalin kullandigimi icine bireer kapak yag koydugumu soyledim onu onayladi dalini ve icindeki yaglari. Bana mantikli geldi acikcasi sizce

Bilmiyorum senin kararin ama ben acikcasi cok faydasini gordum yag bakimlarinin kendi halinde ayda 1_ 1.5 cm uzayan sac yag bakimlariyla 3_4 cm uzuyor evet dogru sacin kendi yagi faydali ama kullandigimiz yaglarda sac icin faydali olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…