- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.741
Kizlar ben bugun sacimi kestirdigim kuafore gittim kirik durumum ne diye sordum cok kirigin yok dedi 1 ay sonra gel aliyim cok az dedi. sunlari soylucem uzatmak icinn sunu bunu kullaniyorum yapiyorum dedim. Onlarin hepsi yalan dedi sac diplerine hicbisey kullanma surme dedi zaten sac diplerindeki kendi yagina denk olmaz hicbisey dedi. Sadece sacini nemli tutmaya bak dedi o kullandiklarini da sac boyuna uclarina sur dedi. Sordum yapabilecegim baska bisey var mi diye uzamasini hizlandirmak icin insam dogasi uzerine ne kadar cikabilir ki dedi. Sen duzenli olarak sac kiriklarini al fazla isi kullanma ve nemli tutumaya bak dedi. Sampuan dalin kullandigimi icine bireer kapak yag koydugumu soyledim onu onayladi dalini ve icindeki yaglari. Bana mantikli geldi acikcasi sizce
Sifa olsun rapunzel ol insalllah :))Kızlar 10 kutu dax aldım onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum umarım faydası olur düzenli kullanmaya başlıycam dax içine badem yağı hint yağı ve yılan yağı ile birde lavanta yağı dün karışımımı ilk yapıp sürdüm 3 saat beklettim ama saçlarım sabah bir kalktım 4 kez şampuanlamama rağmen öyle bir yağlı kalmış ki nasıl arıtıyorsunuz dax saçlarınız dan şimdi yine yıkamam gerek saçlarımı
Kızlar 10 kutu dax aldım onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum umarım faydası olur düzenli kullanmaya başlıycam dax içine badem yağı hint yağı ve yılan yağı ile birde lavanta yağı dün karışımımı ilk yapıp sürdüm 3 saat beklettim ama saçlarım sabah bir kalktım 4 kez şampuanlamama rağmen öyle bir yağlı kalmış ki nasıl arıtıyorsunuz dax saçlarınız dan şimdi yine yıkamam gerek saçlarımı
Bu,sampuani saciniz arindiktan sonra kullanin bence ilk arindirma icin arindirici bi sampuan veya gratiste himalaya var biz onunla arindiriyoruz birde cokmu sürüyorsun acabaŞuanki saç boyum
İcerisinde yag olmasin ama1 parmak koyuyorum canım üstüne badem yagı yılan yagı hint yagı ekliyorum birde lavanta alıcam onuda eklemeye karar verdim bencede başka bir şampuan daha alıp onunla arındırayım en iyisi ben Garnear zeytin yağlı şampuanı çıkmıştı yeni onu mu alsam acaba ozman da çok karışmaz mı acaba
İyiyim canim sen nasilsinMerhaba sevdacım nasılsın?
Sağol bende iyiyim.İyiyim canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?