Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

her kuaför ayrı bir şey söylüyor ama bakımın faydalı olduğu bariz gerçek. zaten çok fazla uzattığını söyleyenler yalan söylüyorlar ama yağlar ve bir takım doğal otlar besleyip uzamasına yardımcı oluyor. mesela ben dax'ın çok faydasını gördüm.

Tabiki oyle zaten kuaforde hic kullanma yarari olmaz demedi ki. Sac diplerine surmenii tavsiye etmiyorum yaglari dip ve uclara sur nemini koru sac dipleri zaten yagli dedi. Yoksa bende gordum daxin faydasi hic bisey yapmasa zaten yumusacik yapiyo kuruluk kalmiyo parlatiyo ama iste diplere surmemek konusunda kararsiz kaldim bende

Bakimim diplere dax karisik bakim yagi hint susam tatli badem yaglari boylara hindistan cevizi yagi

Kızlar 10 kutu dax aldım onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum umarım faydası olur düzenli kullanmaya başlıycam dax içine badem yağı hint yağı ve yılan yağı ile birde lavanta yağı dün karışımımı ilk yapıp sürdüm 3 saat beklettim ama saçlarım sabah bir kalktım 4 kez şampuanlamama rağmen öyle bir yağlı kalmış ki nasıl arıtıyorsunuz dax saçlarınız dan şimdi yine yıkamam gerek saçlarımı

Sifa olsun rapunzel ol insalllah :))
Arindirma islemi evet siKintili biraz saclarini islatmadan şampuanı masaj yaparak sür daha sonra az az suyla kopurterek yıkayıp durula
Ben once sacimi ilik suyla iyice akitiyorum sonra sampuan uyguluyorum bu sekildede ariniyor ama evet bazen meret yapismis gibi oluyor yika yika çıkmıyor bence tekrardan yikama sacini yarin yikarsin
Birde şampuanın yag icerrn bir sampuansa arindirmasi iyice zorlasir
sirf yag bakimlarini arindirabilmek icin arindirici bir sampuan alabilirsin arindiktan sonra kendi sampuanini kullanabilirsin

o kadar fazla şampuanlama saçlarını. pantene, gliss gibi şampuanlarla bir nebze daha iyi temizleniyor ama maalesef bende de arınmıyor. kuru saçı şampuanla köpürtüyorlar ama bende o şekilde de arınmadı.

Argan yağlı şampuanım bugün tüm gün yağlı kafayla gezdim resmen şimdi duş aldım çıktımı bilmiyorum kuruyunca belli olucak sanırım şampuanım da argan yağlı diye çıkmadı

Bu şampuanı ve aynı şampuanın saç kremini kullanıyorum duşta bakım olarak dax ve yağ karışımı haftada bir günde sarımsaklı beklettiğim zeytın yağımı :))

Eklentiler

• IMG_0454.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
1 parmak koyuyorum canım üstüne badem yagı yılan yagı hint yagı ekliyorum birde lavanta alıcam onuda eklemeye karar verdim bencede başka bir şampuan daha alıp onunla arındırayım en iyisi ben Garnear zeytin yağlı şampuanı çıkmıştı yeni onu mu alsam acaba ozman da çok karışmaz mı acaba

İcerisinde yag olmasin ama

HARDAL KURU5
2 yemek kasigi hardala 1er yemek kasigi mayonez tatli badem susam 2 yemek kasigida ilik su ekledim diplere fircayla boylarada hindistan cevizi yagi uyguladim

Bakimim diplere dax ve karışık bakım yagı boylara hindistan cevizi yağı

HARDAL KURU 6:
2 yemek kasigi hardalin icine 1 y.k. tatli badem yağı 1 yemek kaşığı yilan yağı 2 yemek kasigi ilik su 1 yemek kasigi mayonez diplere fircayla surdum boylarada hindistan cevizi yagi 45 dk sonra yikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…