- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.781
Bende normalde her banyoda maske yapardim ama.kilicbaligi bbuna saclarimin alisacagini.dayaniksiz.olacağını söyledi o yuzden maskeyi bu kadar cok yapmiyorum acikcasi cokta ohyoyac duymuyorum kullandigim krem iyi cunkuBen her yıkamada krem değil daha faydalıymışsın diye maske kullanıyorum, himalayanın hangi çeşidini kullanıyorsun benimde yıpranmış saçlarım ama bakımlı artık, yinede uçları aşırı kürü, bc acil seriyi kullanmıştım bende
Aaaa öyleyse bende maskeyi haftada 1 2 ye düşüriyim çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu güzel bilgiler için :)Bende normalde her banyoda maske yapardim ama.kilicbaligi bbuna saclarimin alisacagini.dayaniksiz.olacağını söyledi o yuzden maskeyi bu kadar cok yapmiyorum acikcasi cokta ohyoyac duymuyorum kullandigim krem iyi cunku
Uclari cok kuruysa ilik zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi deneyebiLirsin
Himalayanin elimdeki parlak saclar ocon olan bir sonrakinde proteinliydi sanirim oNu alcam
Hatta saclarin kurulugu gittikten sonra 1e dusur onuda banuodan sonra saclainin nemini alip sur daha etkili olur ustune sicak havlu veya folyo sarabilirsin 20_25 dk bekledikten sonra durularsin artikAaaa öyleyse bende maskeyi haftada 1 2 ye düşüriyim çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu güzel bilgiler için :)
Haklısın ben duşta sürüp yarım dakika bekletip çıkıyorum bazen daha az :/Hatta saclarin kurulugu gittikten sonra 1e dusur onuda banuodan sonra saclainin nemini alip sur daha etkili olur ustune sicak havlu veya folyo sarabilirsin 20_25 dk bekledikten sonra durularsin artik
Çünkü maskelerde 5 dakika 1 dakika bekletin yazıyor ben o kadarda bekletmiyorum sadece selective ammino keratini uygularsam akşamdan sabaha bekletiyorumHatta saclarin kurulugu gittikten sonra 1e dusur onuda banuodan sonra saclainin nemini alip sur daha etkili olur ustune sicak havlu veya folyo sarabilirsin 20_25 dk bekledikten sonra durularsin artik
Merhaba degisiyor aslinda bazen sabah surup aksam yikiyorum bazen 3_4 saat kaliyor vaktim varsa yikayana kadar tutuyorum yani ne kadar bekletebilirseniz size kalmisMeraba sevda hanım saçınızda yağı ne kadar tutuyorsunuz siz ben bazen akşam sürüp sabah yıkıyorum baZende 2-3 saat sonra nette baktığımda 3-4 saat yeterlidir diyo .sence:)?
Merhaba canimMerhaba sevdacım.
Ekledim canim ikinci.resmi gecen hafta cekmistimHabire yazmamıştım hani yazmıştım. Telefon azizliği diyelim
Hocanin fikri neyse zikride oymuşSevdacım gece rüyamda saçlarım bir uzamış.Ayaklarıma kadar.Arkadan bakıyorum diyorum ki ben bu saçları nasıl toplarım.Yorgan gibiydiler...Diyorum ki Allahım benim bu saçları kesmem lazım.Öyle uyanıyorum ki ne saçı ne uzaması rüyaymış yani.
HarikaaaaEki Görüntüle 1913857 Eki Görüntüle 1913858 1 ay var aralarinda
Aynen öyle hayaller hayaller.Hocanin fikri neyse zikride oymuşkafada surekli o olunca iste ruyayada musallat oluyor
Tesekkur ederim canimHarikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?