Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bende normalde her banyoda maske yapardim ama.kilicbaligi bbuna saclarimin alisacagini.dayaniksiz.olacağını söyledi o yuzden maskeyi bu kadar cok yapmiyorum acikcasi cokta ohyoyac duymuyorum kullandigim krem iyi cunku
Uclari cok kuruysa ilik zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi deneyebiLirsin
Himalayanin elimdeki parlak saclar ocon olan bir sonrakinde proteinliydi sanirim oNu alcam

Aaaa öyleyse bende maskeyi haftada 1 2 ye düşüriyim çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu güzel bilgiler için :)

Aaaa öyleyse bende maskeyi haftada 1 2 ye düşüriyim çok teşekkür ederim tekrar tekrar bu güzel bilgiler için :)
Hatta saclarin kurulugu gittikten sonra 1e dusur onuda banuodan sonra saclainin nemini alip sur daha etkili olur ustune sicak havlu veya folyo sarabilirsin 20_25 dk bekledikten sonra durularsin artik

Hatta saclarin kurulugu gittikten sonra 1e dusur onuda banuodan sonra saclainin nemini alip sur daha etkili olur ustune sicak havlu veya folyo sarabilirsin 20_25 dk bekledikten sonra durularsin artik
Haklısın ben duşta sürüp yarım dakika bekletip çıkıyorum bazen daha az :/

Çünkü maskelerde 5 dakika 1 dakika bekletin yazıyor ben o kadarda bekletmiyorum sadece selective ammino keratini uygularsam akşamdan sabaha bekletiyorum

Meraba sevda hanım saçınızda yağı ne kadar tutuyorsunuz siz ben bazen akşam sürüp sabah yıkıyorum baZende 2-3 saat sonra nette baktığımda 3-4 saat yeterlidir diyo .sence:)?

Meraba sevda hanım saçınızda yağı ne kadar tutuyorsunuz siz ben bazen akşam sürüp sabah yıkıyorum baZende 2-3 saat sonra nette baktığımda 3-4 saat yeterlidir diyo .sence:)?
Merhaba degisiyor aslinda bazen sabah surup aksam yikiyorum bazen 3_4 saat kaliyor vaktim varsa yikayana kadar tutuyorum yani ne kadar bekletebilirseniz size kalmis

Tarçın kuru1
1 yemek kasigi,tarcina 2 yemek kasigi tatli badem yagi 1 yemek kaşığı yilan yagi az birseyde bal ekleyip diplere surdum bioylarada hindistan cevizi yağı

Sevdacigim habire saçların fotosu hiç atmıyorsun artık gerçi uzadığı için belli olması için bekliyor da olabilirsin. Bekliyoruz yine de

Sevdacım gece rüyamda saçlarım bir uzamış.Ayaklarıma kadar.Arkadan bakıyorum diyorum ki ben bu saçları nasıl toplarım.Yorgan gibiydiler...Diyorum ki Allahım benim bu saçları kesmem lazım.Öyle uyanıyorum ki ne saçı ne uzaması rüyaymış yani.

Hocanin fikri neyse zikride oymuş kafada surekli o olunca iste ruyayada musallat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…