- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.821
Kesinlikle,tavsiye ederim etkili bi maske umarım,aci almissinizdirSevda hanım bu gün hardal aldım hardal maskesini tavsiye ediyor musunuz iyi gelmiş miydi
Benimki.siyahti.bir.dene.bakalim.yakmazsa.siyahini.alirsinSarı hardal verdi aktar doğru mu acaba
Rica ederim.ne.demek.ne.zaman.istersen.sorabilirsinPeki çok saol iyi ki bu konunu yazmışsın :) bariz yol gösteriyorsun
Maya maskesi nasıl uzatıyor mu, siyah aldım yaptım geçenlerde ama geçirmedi dediğiniz gibi rendeden aktarıcı, olmadı siyah hardalla sarı toz hardal diyorlar kafam karıştıBenimki.siyahti.bir.dene.bakalim.yakmazsa.siyahini.alirsin
Yağ bakımlarını çıkarmak için çok şampun harcıyorumRica ederim.ne.demek.ne.zaman.istersen.sorabilirsin
Gratisteki himalaya sampuan gayet iyiYağ bakımlarını çıkarmak için çok şampun harcıyorumpahalı şampuanlarım ziyan oluyor, bunun için Öneriniz var mı hem ucuz hem de etkili bir şampuan ? :/
Geçen araştırmıştım blogda kötülemişler bir daha almam falan diye, size en güzel hangisi iyi geldi yağlı saçlar için miGratisteki himalaya sampuan gayet iyi
Ben parlak saclar icin olanini kullanmistim proteinli olanda guzelmis onu alcam ben cogu kisi beğeniyor ya bu sampuaniGeçen araştırmıştım blogda kötülemişler bir daha almam falan diye, size en güzel hangisi iyi geldi yağlı saçlar için mi
Tamam o zaman bende alıyorum yarın, priorin şampuan da aldım tabletini kullandığım onu özel yağ sürmediğim bir gün mü kullanayım çünkü artık hep yağ bakımı yapıyorum yoksa himalayla yağı temizledikten sonra priorin şampuanlıyım mı?Ben parlak saclar icin olanini kullanmistim proteinli olanda guzelmis onu alcam ben cogu kisi beğeniyor ya bu sampuani
İkinci secenek daha iyi bence bende oyle yapiyorumTamam o zaman bende alıyorum yarın, priorin şampuan da aldım tabletini kullandığım onu özel yağ sürmediğim bir gün mü kullanayım çünkü artık hep yağ bakımı yapıyorum yoksa himalayla yağı temizledikten sonra priorin şampuanlıyım mı?
Ayyy Harika senin sayfana girip kendime moral veriyorum gayet güzel hacimlenmiş, nasıl böyle hacimlenecek benim saçlarımEki Görüntüle 1619358 28 agustos cok hafif nemli hali
EVEt arındırmak için kullanılabilir mi acaba tuzsuz sarı olanı diyorsun dimi :/SEvda hanım redist markasının sülfatsız tuzsuz Bi şampuanı var 1000 gr hemde 10 tl gibi Bi rakam sülfatsız parabensiz şampuan ararken gördüm. Siz denediniz mi ? Ben eskiden redistin yağını Almıştım memnun kalmıştım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?