Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bakimim.maya maskesi 2 yemek.kasigi.mayanim.icine yarim.cay bardagi ilik su ekledim 10 dk bekletrikten sonra surdum 1 sat bekletip yikayacagim

Sevda hanım bu gün hardal aldım hardal maskesini tavsiye ediyor musunuz iyi gelmiş miydi

Benimki.siyahti.bir.dene.bakalim.yakmazsa.siyahini.alirsin
Maya maskesi nasıl uzatıyor mu, siyah aldım yaptım geçenlerde ama geçirmedi dediğiniz gibi rendeden aktarıcı, olmadı siyah hardalla sarı toz hardal diyorlar kafam karıştı

Rica ederim.ne.demek.ne.zaman.istersen.sorabilirsin
Yağ bakımlarını çıkarmak için çok şampun harcıyorum pahalı şampuanlarım ziyan oluyor, bunun için Öneriniz var mı hem ucuz hem de etkili bir şampuan ? :/

Ben parlak saclar icin olanini kullanmistim proteinli olanda guzelmis onu alcam ben cogu kisi beğeniyor ya bu sampuani
Tamam o zaman bende alıyorum yarın, priorin şampuan da aldım tabletini kullandığım onu özel yağ sürmediğim bir gün mü kullanayım çünkü artık hep yağ bakımı yapıyorum yoksa himalayla yağı temizledikten sonra priorin şampuanlıyım mı?

İkinci secenek daha iyi bence bende oyle yapiyorum

SEvda hanım redist markasının sülfatsız tuzsuz Bi şampuanı var 1000 gr hemde 10 tl gibi Bi rakam sülfatsız parabensiz şampuan ararken gördüm. Siz denediniz mi ? Ben eskiden redistin yağını Almıştım memnun kalmıştım aslında

EVEt arındırmak için kullanılabilir mi acaba tuzsuz sarı olanı diyorsun dimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…