Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Misafirlerim olduğu icin bakimimi anca yazabildim
Diplere sac ve karışık,bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı

İyi akşamlar nasılsın:)) konuma bi bakıp saçlarım uzamış mı diye bakabilir misin, dediğin gibi hep bakım yağlarıyla uzatmaya çalışıyorum ve sanırım etki etti ama mecitefendininkinden memnun kaldım Yeni çıkmış saç bakım kürü diye çok beğendim. Bu arada kirli saça mı temiz saça mı sürülmeli diplere karışık bakım yağları?

Aaa tamam bundan sonra temiz saçıma yapacağım :) normalde 3 günlük yıkanmamış saça sürüyordum
Öylede olur birsey olmaz yani ama 4_5 gunlukse tabiki,etkisi az olur ama cogu kisi 3 gunde bir yapıyor bakimlari herkeste banyoya girecegi gun yapıyor hic dert etme etkisi olur yani bakimlarin

Öylede olur birsey olmaz yani ama 4_5 gunlukse tabiki,etkisi az olur ama cogu kisi 3 gunde bir yapıyor bakimlari herkeste banyoya girecegi gun yapıyor hic dert etme etkisi olur yani bakimlarin
Ama sizde temiz yapıyorsanız bende temiz yaparım :) mesela bugün yağ bakımı yaptım bir daha ne zaman yapayım

Yen'i fotoğraf ne zaman atıyorsun, meraktayım :)

Ben 2 gunde bir yapiyorum bugun yaptim pazartesi tekrar yapcam bu senin kararina kalmis artik
İnternette diyorlar ya saçını haftada en fazla 2 3 kere yıkayın diye, o yüzden tereddüt ettim ben ama faydası varsa bende 2 günde bir yapıyım hocam :)

İnternette diyorlar ya saçını haftada en fazla 2 3 kere yıkayın diye, o yüzden tereddüt ettim ben ama faydası varsa bende 2 günde bir yapıyım hocam :)
Yapabilirsin tabi niye olmasin ben haftanın bir gunude hardal kuru yapiyorum her bakim yag bakimi degil yani sende boyle biraey bulabilirsin sogan kuru mesela olabilir

Yapabilirsin tabi niye olmasin ben haftanın bir gunude hardal kuru yapiyorum her bakim yag bakimi degil yani sende boyle biraey bulabilirsin sogan kuru mesela olabilir
Hardal kürü uzatıyor mu ? Ben toz hardal bulamadım aktarlar satmıyor burada toz halinde değilde büyük büyük aldım onu makineden geçiriyorlarmış söyledim ama buradaki aktardakiler yapmadılar, soğan kürü yaptım bi ara ama çok sulu sulu oluyor, internette Özyer toz hardal var öyle olur mu bi bakabilir misin hocam

Aldigin aktar,ugrasmak istememiştir cekmeyi
Gorerek alman daga iyi cunku iki cesit hardal var biri cekildiginde harsal sarisi gibi digeri ise siyah gibi oluyor sana lazim olan siyah gibi olan uzatan o evet ben memnunum hardaldan

Gorerek alman daga iyi cunku iki cesit hardal var biri cekildiginde harsal sarisi gibi digeri ise siyah gibi oluyor sana lazim olan siyah gibi olan uzatan o evet ben memnunum hardaldan
Bulamazsam yağ bakımlarına full devam o zaman

Yeniyıla kadar 1,5 ay var ne kadar uzar o sürede tahmini :)

Bakimim diplere dax ve karışık bakim yağı boylara hindistan cevizi yağı

Aaaa bu arada sormayı unuttumok uzuyor saçların hangi şampuanı ve maskeyi kullanıyorsunnn
Arindirmak icin gratiste satilan himalaya sampuani arindiktan sonra davines oil sampuan maske cok uygulamiyorum bc keratin kur var veya liquid marka maske 20 gunde 1 yapiyorum ama her duşta krem yapiyorum orofluidonun kremi cok guzel

Arindirmak icin gratiste satilan himalaya sampuani arindiktan sonra davines oil sampuan maske cok uygulamiyorum bc keratin kur var veya liquid marka maske 20 gunde 1 yapiyorum ama her duşta krem yapiyorum orofluidonun kremi cok guzel
Ben her yıkamada krem değil daha faydalıymışsın diye maske kullanıyorum, himalayanın hangi çeşidini kullanıyorsun benimde yıpranmış saçlarım ama bakımlı artık, yinede uçları aşırı kürü, bc acil seriyi kullanmıştım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…