Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

AYyy maşallah çok güzel uZamışlar. Keşke benimkiler de o kadar olsa çok özeniyorum. Seni hep takip ediyorum yorulduğumda bıktığımda bakıp bakıp gaza geliyorum

AYyy maşallah çok güzel uZamışlar. Keşke benimkiler de o kadar olsa çok özeniyorum. Seni hep takip ediyorum yorulduğumda bıktığımda bakıp bakıp gaza geliyorum
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin kisa zamanda uouzun sacimiz olur insallah

Hande polat bakim yagini hazirladim ama.propolis ve sinameki ekstrakti yoktu aktarda nettende aknak istemedim bu sekilde.kullanayim diyorum
Bakimim diplere dax+ karisik bakim yağı boylara hindistan cevizi yağı

Hande Polat yağına neler neler katıyorsunuz ve kaç bilim oluyo bende netten baktım alsam mı diye düşünüyorum ayda üç dört cm diyo

Buldum buldum:)))

Ooo harika uzamış maşallah Benim de yandı Şubat ayında ve kulak hizamda kestirdim sonra kaynak kullandım onlar varken bir 8 -10 cm uzamış ama kopmalar halen devam ediyordu ben de yine kulak "hizasında kestirdim kırıklar yanıklar %90 azaldı. Bugün dax supergro ve çörek otu yağı aldın, zaten kolajen bakını yapıyordum dax ile deneyeceğim. Kaynaklar çok masraf ve saça da zarar inşallah saçım uzar sağlıklı.

Hande Polat yağına neler neler katıyorsunuz ve kaç bilim oluyo bende netten baktım alsam mı diye düşünüyorum ayda üç dört cm diyo
Canım bende Hande Polat ın sitesinde almıştım.SİF bakım yağı diye geçiyor. Gerçekten faydası oldu.Şişesi küçük 5 kullanımda bitiyor.Çok faydasını gördüm.Fakat fiyatı çok pahalı.

Hic merak,etme duzenli yaparsan tabiki uzar zeytinyağıda ekleyebilirsin bakimlarina bi arada boylari ve uclari icin hindistan cevizi yagi harika

Hande polat bakim yagini hazirladim ama.propolis ve sinameki ekstrakti yoktu aktarda nettende aknak istemedim bu sekilde.kullanayim diyorum
Bakimim diplere dax+ karisik bakim yağı boylara hindistan cevizi yağı
Bu arada Sinameki yağı mı ekstresi mi almam gerek Hande Polat'ın yağında olan şey ne?

Sevda hanım nekadar zamandır bakım yapıyorsunuz ilk boyu nekadar dı saçınızın
2 yil oldu,bakim yapali yaz tatillerinde hic yapmadim 15 tatillerdede yapmadım yani toplamda 16_ 17 ay.bakim yapmisimdir ben.kokten.uzattim kokten yanmisti çünkü basladigimda bu uzunluktaydi simdi.ise boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…