- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.801
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin kisa zamanda uouzun sacimiz olur insallahAYyy maşallah çok güzel uZamışlar. Keşke benimkiler de o kadar olsa çok özeniyorum. Seni hep takip ediyorum yorulduğumda bıktığımda bakıp bakıp gaza geliyorum
Buldum buldum:)))Hande polatin sac uzatma yagini almak yerine malzemelerinin eksik olanlari tedarik edip kendim hazirladim 20 ml propolis sinameki ekstrakti baobab yqgi 40ml jojoba 50 ser ml corekotu badem yagi susam hint ceviz yaglarini karistirdim 300 ml elde ettim hatta kafamda ssuch an :)))
Ben propolis ve sinameki eksraktini bulamadım burasi kucuk gerci bulursan daha etkili oluyor öyleBuldum buldum:)))
Bu Hande Polat yağlarının tam olarak isimleri neler ? Ve ölçülerini yazar mısın :)Ben propolis ve sinameki eksraktini bulamadım burasi kucuk gerci bulursan daha etkili oluyor öyle
3 mesaj üstte var canimBu Hande Polat yağlarının tam olarak isimleri neler ? Ve ölçülerini yazar mısın :)
Tum saca dokuyorum benSoğan suyunu sadece diplere mi sürüyorsunuz
Eki Görüntüle 1913857 Eki Görüntüle 1913858 1 ay var aralarinda
Canım bende Hande Polat ın sitesinde almıştım.SİF bakım yağı diye geçiyor. Gerçekten faydası oldu.Şişesi küçük 5 kullanımda bitiyor.Çok faydasını gördüm.Fakat fiyatı çok pahalı.Hande Polat yağına neler neler katıyorsunuz ve kaç bilim oluyo bende netten baktım alsam mı diye düşünüyorum ayda üç dört cm diyo
Hic merak,etme duzenli yaparsan tabiki uzar zeytinyağıda ekleyebilirsin bakimlarina bi arada boylari ve uclari icin hindistan cevizi yagi harikaOoo harika uzamış maşallahBenim de yandı Şubat ayında ve kulak hizamda kestirdim sonra kaynak kullandım onlar varken bir 8 -10 cm uzamış ama kopmalar halen devam ediyordu ben de yine kulak "hizasında kestirdim kırıklar yanıklar %90 azaldı. Bugün dax supergro ve çörek otu yağı aldın, zaten kolajen bakını yapıyordum dax ile deneyeceğim. Kaynaklar çok masraf ve saça da zarar inşallah saçım uzar sağlıklı.
Malzemeleri kendin alip yapabilirsin aslindaCanım bende Hande Polat ın sitesinde almıştım.SİF bakım yağı diye geçiyor. Gerçekten faydası oldu.Şişesi küçük 5 kullanımda bitiyor.Çok faydasını gördüm.Fakat fiyatı çok pahalı.
Malzemeleri kendimiz alırsak ne kadara geliyorMalzemeleri kendin alip yapabilirsin aslinda
Bu arada Sinameki yağı mı ekstresi mi almam gerek Hande Polat'ın yağında olan şey ne?Hande polat bakim yagini hazirladim ama.propolis ve sinameki ekstrakti yoktu aktarda nettende aknak istemedim bu sekilde.kullanayim diyorum
Bakimim diplere dax+ karisik bakim yağı boylara hindistan cevizi yağı
Eksrakti lazim canimBu arada Sinameki yağı mı ekstresi mi almam gerek Hande Polat'ın yağında olan şey ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?